- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
-
- Konu Sahibi prenses_melek
Çok sevindim iyi olmana canım ben yine kötüyüm 4 cm lik nur topu gibi kist yapmışım neyse ilaç verdi adet gider dedi onun dışında ıyim cnmMrb canim iyiyim cok şükür hafif batmalar var sadece.Dr yürüyüş yap demisti dun yürüdüm, biraz fazla kan geldi ama agrim falan yok. Zaten bana ilacta vermedi. Onun disinda iyiyim :) sen nasilsin...
Çok sevindim iyi olmana canım ben yine kötüyüm 4 cm lik nur topu gibi kist yapmışım neyse ilaç verdi adet gider dedi onun dışında ıyim cnm
Canım benim bu aydan umudum yok sen degerlensirirsin inşallah kanama cokmu bende çok az oldu geçti 2 günde sen yinede çok yurumeBöyle geçici sorunlarimiz olsun adetle atarsin insallah...bizide daha dr aramadi kontrol icin onu bekliyorum. Bide kanama dursada bu ayi kacirmasak diyorum(daha 5-6 gun var ozel gunlere)
Böyle işte umut dunyası herr ay ayri bir umut
Canım benim bu aydan umudum yok sen degerlensirirsin inşallah kanama cokmu bende çok az oldu geçti 2 günde sen yinede çok yurume
Inşallah canimm bende az kanama olmuştu acaba anormal bi durummu diye merak ettim ama Dr kanama az olması daha iyi diyodu evet canın alttan vajinal muayene olduhep umut olmayan aylarda gelirmis mucizeler insallahh sende o orneklerden biri olursun innsaallahhhhhh....
dun hava cok guzeldi yuruyuse ciktim eve geldigimde korunmak icin koydugum gunluk pedim dolmustu zaten aktigini hissettim. ama evdeyken normalde afedersin wc bitiminde cookkk hafif pembe bir kan geliyor o kadar. dun biraz abarttim galiba :)
bu arada kontrolde ne yapti alttan muayene mi?
Inşallah canimm bende az kanama olmuştu acaba anormal bi durummu diye merak ettim ama Dr kanama az olması daha iyi diyodu evet canın alttan vajinal muayene oldu
Tamam cnmanladim :) bakalim bana ne diycekyazarim bende sana
Tamam cnm
Ay çok sevindim cnm çok şükür inşallah kontrolde güzel geçer artık bizimde bebişlerimiz olsunCanim az once DR esimi aramis pataloji sonuclari temiz cikti demis cok sevindimbikac gunede sekreteri arayip kontrol icin randevu verecekmis. ( ben dil bilmedigim icin esimle irtibata geciyorlar)
Oyy
Ay çok sevindim cnm çok şükür inşallah kontrolde güzel geçer artık bizimde bebişlerimiz olsun
Canım ıyim çok şükür iyi olmana sevindim canım ovulosyon ben bu ay kullanicam ama halen regl olmadım test yaptım bişey yok kafam çok karisik mide bulantisindan kalkamiyorum o derece kötüyüm yarın Dr gitmeyi düşünüyorum bendede durum böyle :)canim merhaba nasilsin?benim ameliyatin uzerinden 9 gun gecti artik iyice duzeldim :) hatta dun ovulasyon testinde gulen yuzu yakaladik ve bos gecirmedik. Allah yardimcimiz olsun elimizden geleni yaptik tevekkul ediyorum artik. sen neler yapiyorsun?
Canım ıyim çok şükür iyi olmana sevindim canım ovulosyon ben bu ay kullanicam ama halen regl olmadım test yaptım bişey yok kafam çok karisik mide bulantisindan kalkamiyorum o derece kötüyüm yarın Dr gitmeyi düşünüyorum bendede durum böyle :)
Psikolojik olduğunu sanmıyorum 3 gündür kalamıyorum afedersin (kusuyorum) Dr gel dedi bakalım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 2 gün geçticanim yaaa eger psikolojik degilse bu super bir haber yani mide bulantisi :) valla ben bile heyecanlandim. kac gun gecti? lutfen bana yaz haberleri dr gidince... hayirli haberlerini bekliyorum :)
Psikolojik olduğunu sanmıyorum 3 gündür kalamıyorum afedersin (kusuyorum) Dr gel dedi bakalım hayal kırıklığı yaşamak istemiyorum 2 gün geçti
Insallahh canım :)hayirlisi o zaman canim Insallahhhhhhh guzel haberle donersin. umarim bu bulantilar iyiye isarettir :)
Canım yeni müsayit oldum malesef bişiy yok mide bulantısı içtiğim çayla alakaliymişInsallahh canım :)
Canım yeni müsayit oldum malesef bişiy yok mide bulantısı içtiğim çayla alakaliymişumutsuz olma Şansın çok yüksek dedi kafana takma ama rahat ol dedi hayırlısı hakkımızda
Canım sinirli bi yapiya sahibim son günlerde bende papatya çayı içiyodum meger alerjim varmışonemli bisey olmamasina cok sevindim tatlim :) ne iciyordun merak ettim. kendine dikkat et. dedigin gibi hakkimizda hayirlisi.
Ayy canim yaa bitki caylarina dikkat etmek lazim. neyse ki kalici zararlari yok. Tekrar gecmis olsun.Canım sinirli bi yapiya sahibim son günlerde bende papatya çayı içiyodum meger alerjim varmış
Evet canım şuan sadece Yeşilçay içiyorum canım hazımsızlık var bende ameliyattan beri sende böyle bişey varmı kaç gün oldu Dr niye aramadiki siz arayın bakalım.Ayy canim yaa bitki caylarina dikkat etmek lazim. neyse ki kalici zararlari yok. Tekrar gecmis olsun.
benide dr kontrol icin aramadi hala offf esime dedim sen bi ara diye bakalim bugun arayacak.....