Histeroskopi ameliyatı olanlar Neler yaşadı lütfen Yardım

Çok geçmiş olsun.Umarım her şey çok kolay olur senin için.Benim doktorumda yapışıklık varsa hamile kalamazsın zaten diyor.Seninde adetlerin az mıydı?Süresi ve miktarı yani.Benim kürtajdan önce çok fazla olurdu zaten hem miktarı hemde süresi.Şimdi azaldı acaba mı diyorum normalemi dönüyor:)(sürekli iyi tarafından bakmaya çalışıyorum yoksa zaman geçmiyor)

Canım benim kürtajım felan olmadı doğuştan muhtemelen yapışıklığım evet adetlerim hep azdı 2 gün oluyorum günde 2 ped felan miktarıda az senin nasıl ? ama bence bu çok önemli değil takılma sen en zamandır uğraşıyosun ?

Canım benim kürtajım felan olmadı doğuştan muhtemelen yapışıklığım evet adetlerim hep azdı 2 gün oluyorum günde 2 ped felan miktarıda az senin nasıl ? ama bence bu çok önemli değil takılma sen en zamandır uğraşıyosun ?

Ben Ocak ayında hamile kalmıştım.Mart'ta düşük yaptım kürtajla sonlandı.Kürtajda çok kan kaybettiğim için biraz ara verelim dedi doktor.Yani ben korunmayı Haziran ayında bıraktım.Temmuzda adet olunca moralim bozuldu.Şimdi denediğim 2.ay.Ayın 15 inde adet olmam gerekiyor.Doktora rahim filmi çekelim dedim ama 6 ay süre veriyorum olmazsa hepsini yapacağız diyor.Israrla bekleyelim diyor.
Bende bir bildiği vardır diye bekliyorum ama en çok korktuğum bu sürede hamile kalmamak değilde hamile kalıp bu nedenle düşük yapmak. Doktorum da hamile kalamazsın diyor.

Benim kürtajdan önce gayet çoktu adetlerim.Şimdi bir gün lekelenme şeklinde başlıyor,ertesi gün çoğalıyor en son gün öğlen gibi bitiyor
ancak bir kaç günde lekelenme şeklinde sürüyor.Günlük ped koyuyorum.Okuduklarıma göre bu miktar aslında kimi kadına göre az değil
ama benim öncekilere göre az.

Ben Ocak ayında hamile kalmıştım.Mart'ta düşük yaptım kürtajla sonlandı.Kürtajda çok kan kaybettiğim için biraz ara verelim dedi doktor.Yani ben korunmayı Haziran ayında bıraktım.Temmuzda adet olunca moralim bozuldu.Şimdi denediğim 2.ay.Ayın 15 inde adet olmam gerekiyor.Doktora rahim filmi çekelim dedim ama 6 ay süre veriyorum olmazsa hepsini yapacağız diyor.Israrla bekleyelim diyor.
Bende bir bildiği vardır diye bekliyorum ama en çok korktuğum bu sürede hamile kalmamak değilde hamile kalıp bu nedenle düşük yapmak. Doktorum da hamile kalamazsın diyor.

Benim kürtajdan önce gayet çoktu adetlerim.Şimdi bir gün lekelenme şeklinde başlıyor,ertesi gün çoğalıyor en son gün öğlen gibi bitiyor
ancak bir kaç günde lekelenme şeklinde sürüyor.Günlük ped koyuyorum.Okuduklarıma göre bu miktar aslında kimi kadına göre az değil
ama benim öncekilere göre az.

geçmiş olsunkürtajdan önce düzenlimiydi adetin bende aynı durumdayım

Kızlar bende de polip var ve bütün doktorlar alınması gerektiğini söyledi.
Yarın Ankara Zekai Tahir'e gideceğim histereskopi olmak istediğimi söyleyeceğim.
Sorum şu ki; yarın benim adetimin 10. günü olacak. Acaba hemen yaparlar mı yoksa bir adet daha beklerler mi sizce?
Daha fazla beklemek istemiyorum. Hem okullar açılmadan hazır tatildeyken çok iyi olurdu ama :KK25:

Canım bence rahim filmini çektir. Çok basit bir işlem zaten haif sancı oluyor hepsi bu. Benim rahim filmi sonrası sağ tüp girişinde bant şeklinde yapışıklık çıktı 1 sene 2 aydır uğraşıyorum olmadı.Geçen ay ofis histeroskopisi olucaktım son anda iptal oldu. Şuan beklemedeyim , Doktorum hiç olmasanda olur diyor , ama başka bir doktora daha gösterdim sonucumu olur ama düşük olur mu acaba diyor hakkımızda hayırlısı kendime ocak ayına kadar süre verdim olmadı tüpe geçicem . Aşılama istemiyorum

Bu ay olan adetim iyice az oldu.Doktor artık beklemeyelim belli ki bir sorun var dedi ve Çarşamba günü hsg çekilecek.Anestezi vermiyorum adet ağrısından biraz daha fazla hiç korkma diyor ama ben yinede panikteyim:KK43:Artık herşeyin bir an önce olup bitmesini istiyorum)Gerçekten nasıl bir ağrı oluyor acaba?

Bu ay olan adetim iyice az oldu.Doktor artık beklemeyelim belli ki bir sorun var dedi ve Çarşamba günü hsg çekilecek.Anestezi vermiyorum adet ağrısından biraz daha fazla hiç korkma diyor ama ben yinede panikteyim:KK43:Artık herşeyin bir an önce olup bitmesini istiyorum)Gerçekten nasıl bir ağrı oluyor acaba?

korkmana gerek yok canım acilde yüksek tozda ağrı kesici vurdur yarım saat önceden sonra git hsg ni çektir ben de anestesiz yaptırdım inan bana hiç ağrı felan olmadı hatta doktor iyimisin ağrın var mı hiç sesin çıkmıyor dedi çok çok hafif ağrı oluyıor hiç korkma

korkmana gerek yok canım acilde yüksek tozda ağrı kesici vurdur yarım saat önceden sonra git hsg ni çektir ben de anestesiz yaptırdım inan bana hiç ağrı felan olmadı hatta doktor iyimisin ağrın var mı hiç sesin çıkmıyor dedi çok çok hafif ağrı oluyıor hiç korkma

çok teşekkür ederim inan çok moral oldu bu bana aynen uygulayacağım çektirdikten sonra yazarım:)

Yine bir şeye takıldım.Rahim içi yapışıklık varsa rahim filmi çekerken açılıyor mu acaba?Sonra başka bir aşamada mı var?

bu gün rahim filmi çekildi hiç korktuğum gibi geçmedi ancak yapışıklık varmış bir ay sonra histeroskopi yapılacak umarım bir kerede biter.

Arkadaşlar histeroskopi fiyatları hakkında bilgi rica ediyorum bu ay yaptırmam lazım birde acaba siz nerelere yaptırdınız?

Haydi kızlar yok mu başka yapışıklık yüzünden hamile kalamayan bu ameliyat sonrası kendiliğinden hamile kalan ? Desteklerinizi bekliyorum. Bir tek ben miyim yaaa :KK43:

Sorun sadece yapışıklık ise operasyondan kısa süre sonra hamile kalabilirsin. Ben de histereskopi yaptırdım ama benim fsh (yumurta rezervim az), eşimin de sperm sayısında sıkıntı olduğu için hamile kalamadım. Tüp bebek deniyoruz. Faydalı bir operasyon.

ben 13 ayda 3 düşük yaptım bir çok doktora gittim özelde gittim devlet hasta gttim. fakat en son bı DOç dr gittim ssk hastanesinde tanıdıktı. ve histeroskopi yapılması gerektiğini iletti internetten çok arastırdım. hamile kalamayanlar ve tekrarlayan düşükler için yapılan bir işlemmiş düşük yaptıktan sonra bu işlermi yaptıran kimse yok mu ? yarın sabah histereskopi yaptırcam. biraz tedirginim, gebe kalmamda çok şükür hiç sıkıntım yok bende yumurtalık yapıskanlıgından suphelenmıstı doktorum. ve rahım ıcı fılmı fln hıc cekılmedi. gebe kalabiliyorum yapıskanlık varmıdır ? tekrarlayan düşüklerden sonra histereskopi yaptıran var mıı ???

ben 13 ayda 3 düşük yaptım bir çok doktora gittim özelde gittim devlet hasta gttim. fakat en son bı DOç dr gittim ssk hastanesinde tanıdıktı. ve histeroskopi yapılması gerektiğini iletti internetten çok arastırdım. hamile kalamayanlar ve tekrarlayan düşükler için yapılan bir işlemmiş düşük yaptıktan sonra bu işlermi yaptıran kimse yok mu ? yarın sabah histereskopi yaptırcam. biraz tedirginim, gebe kalmamda çok şükür hiç sıkıntım yok bende yumurtalık yapıskanlıgından suphelenmıstı doktorum. ve rahım ıcı fılmı fln hıc cekılmedi. gebe kalabiliyorum yapıskanlık varmıdır ? tekrarlayan düşüklerden sonra histereskopi yaptıran var mıı ???

9 haftalıkken kalp durması nedeniyle zorunlu kürtaj oldum..10 gün önce de histereskopi ve laparkopi oldum ama ben 1 ay önce rahim filmi çekindim perde çıktı.Perde genellikle tekrarlayan düşüklere neden oluyor sende de perde olabilir.Keşke hsg (rahim filmi) çekinip emin olsaymış doktor..ben üniv.hastanesinde oldum ve hiç bir ücret ödemedim.Yanlış yönelndirme olmasın ama kısa aralıklarla düşük yapmışsın bu da tetiklemiş olabilir düşüklerini.Sonuçta her gebelik vücudu etkiliyor.Bazı hormonlardan ve rahim gebeliğe hazırlandığından dolayı düşük geçirmiş de olabilirsin. Genel anestezi yapılıyor zaten hiç korkma.Çok geçmiş olsun..

Hanımlar merhaba benimde bir konuda fikrinize ihtiyacım var.Benim bu ay olumsuz sonuçlanan bir aşılamam oldu,esimin degerleri sınırda olması nedeni ile denedik biz.Öncesinde rahim filmim ve herturlu işlem yapılmıştı hiçbir sorun yok dendi simdi histeroskopi yapalım diyor doktor yani bir sorun görülmedi ise neden yapılır bu islem faydası ne, yardımınıza ihtiyacım var yaptirmalimiyim bilemiyorum.yada niye aşılama oncesi yapılmadı :KK43:

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

9 haftalıkken kalp durması nedeniyle zorunlu kürtaj oldum..10 gün önce de histereskopi ve laparkopi oldum ama ben 1 ay önce rahim filmi çekindim perde çıktı.Perde genellikle tekrarlayan düşüklere neden oluyor sende de perde olabilir.Keşke hsg (rahim filmi) çekinip emin olsaymış doktor..ben üniv.hastanesinde oldum ve hiç bir ücret ödemedim.Yanlış yönelndirme olmasın ama kısa aralıklarla düşük yapmışsın bu da tetiklemiş olabilir düşüklerini.Sonuçta her gebelik vücudu etkiliyor.Bazı hormonlardan ve rahim gebeliğe hazırlandığından dolayı düşük geçirmiş de olabilirsin. Genel anestezi yapılıyor zaten hiç korkma.Çok geçmiş olsun..

Rahim filmini genellikle gebe kalırken zorlanan hastalarda çekiyorlarmış doktoruma sordum. o beni elle muayene etmişti, ve alttan baktığında fark etmiş orada perde olduğunu. Rabbim evlad isteyen herkesin kucağını doldursun.:KK17:

X