- 8 Şubat 2015
- 354
- 105
-
- Konu Sahibi prenses_melek
Kendine sıkıntı yapma stres etkiliyor ben ameliyata giderken bile Ped le gittim çoktu yatistan snr iğne yaptılar bana kesildi hemen sanada öyle yaparlar büyük ihtimal Rabbim yardimcin olsun cnm .Canım bugün 2. Günüm ama düne göre daha az tabi... Cuma öğleden sonra operasyon umarım o vakite kadar bayana azalır
Bu arada bundan sonra nasıl bır yol ızlemeyi düşünüyorsunuz yani bıraz daha vakit mi ayıracaksınız yoksa tedaviye devam mı?
Kendine sıkıntı yapma stres etkiliyor ben ameliyata giderken bile Ped le gittim çoktu yatistan snr iğne yaptılar bana kesildi hemen sanada öyle yaparlar büyük ihtimal Rabbim yardimcin olsun cnm .
Bak ya ne bu acele kendiliginden olsa güzel olmazmi polip engel diye biliyorum ama sen sabırsızsinYok stres yapmıyorum sende çok rahatlattın beni, artık olsun bitsin istiyorum eğer gebe kalamama sebep ise biran önce alınsın.
Eminim banada bikaç ay dene diyecek ama ben kabul etmiycem çünkü ben hiç hamile kalmadım (2yıldır) demekki tedavisiz olmuycak diye düşünüyorum. Hemen yumurta takibi ve aşılama istıycem.... Bakalım ne diycek.
Ben hastaneden geldim cnm hiç bir sorun yok 2 ay oluruna birak dedi bi ilaç verdi sanırım vitamin onu içicem stresten uzak dur dedi 2 ay bi geçsin dedi şimdilik böyle nasıl geçecek zamanYok stres yapmıyorum sende çok rahatlattın beni, artık olsun bitsin istiyorum eğer gebe kalamama sebep ise biran önce alınsın.
Eminim banada bikaç ay dene diyecek ama ben kabul etmiycem çünkü ben hiç hamile kalmadım (2yıldır) demekki tedavisiz olmuycak diye düşünüyorum. Hemen yumurta takibi ve aşılama istıycem.... Bakalım ne diycek.
Haklisin ama benim yasim 33 oda benim panik yapmama neden oluyorBak ya ne bu acele kendiliginden olsa güzel olmazmi polip engel diye biliyorum ama sen sabırsızsin
Ben hastaneden geldim cnm hiç bir sorun yok 2 ay oluruna birak dedi bi ilaç verdi sanırım vitamin onu içicem stresten uzak dur dedi 2 ay bi geçsin dedi şimdilik böyle nasıl geçecek zaman
Haklisin ama benim yasim 33 oda benim panik yapmama neden oluyor
Inşallah canimm neolur sende stres yapmak Dr bana uzun uzun anlattı stres yüzünden milyonlarca kadının çocuğu olmuyo kalmayın kendinizi diyo ama sen gel bana sor sende benim gibisinSorun olmamasina sevindim. Şu stres herseyi olumsuz etkiliyor zaten malesef. Neyse pozitif ol Allah büyük umarim ennn kisa surede guzel heberide verirsin inşallahhh
Ne kadar sakin olursak bebişler okadar çabuk gelecem Dr öyle diyoHaklisin ama benim yasim 33 oda benim panik yapmama neden oluyor
Inşallah canimm neolur sende stres yapmak Dr bana uzun uzun anlattı stres yüzünden milyonlarca kadının çocuğu olmuyo kalmayın kendinizi diyo ama sen gel bana sor sende benim gibisin
Sen mi beni benden snr gelen eltim 2 inci ye hamile öyle imreniyorumkioff demesi kolay ama uygulamasi cook zor. dr lar evet oyle diyor ama bizler malesef bunu yapamiyoruz stresi engellemek cok zor ALLAH yardimcimiz olsun. her ay beklemek ve sonunda husrana ugramak cok yikicihelede cevreden hamile ve bebek haberleri aldikca ALLAH biliyor yikiliyorum
Sen mi beni benden snr gelen eltim 2 inci ye hamile öyle imreniyorumkiallahım yardım etsin bize sabır vesselâm sabır
Ohhh geçmiş gitmiş olsun canım aklım hep sendeydi iyi geçmesine çok sevindim bol bol dinlen iş yapma duş yapma 3 veya 4 gün yapınca ılık suda yap ayakta yap anam ne çok şey biliyomusum :)Canim ben simdi ciktim hastaneden eve geldim cok şükür. Dedigin gibi hicbirsey hisssetmiyorum. Dr 10 gun sonra falan kontrol icin tekrar cagiracak.
Ohhh geçmiş gitmiş olsun canım aklım hep sendeydi iyi geçmesine çok sevindim bol bol dinlen iş yapma duş yapma 3 veya 4 gün yapınca ılık suda yap ayakta yap anam ne çok şey biliyomusum :)
Canimmm inşallahhh gelsinlerSenin bu bilgilerin beni o kadar rahatlatiyor ki anlatamam Allah razi olsun senden.tamam canim dediklerini kesinliklee dikkate alicam. Sende kendine dikkat et bakalim kontrolden sonrada bi yumurta takibi istiycem bakiyim yumurtluyomuyum catliyomu kuluckayami yatiyim Allah yardimcimiz olsun....hadiiii artik gelsin bebislerrrrrrrrrrr
Canimmm inşallahhh gelsinlerartık benide bi abla uyardı ameliyat snr si için bende seni uyardim canım benim kontrole gittiğim gün yumurtlama gunummus inşallah seninde öyle denk gelir
Tecrubeyle sabitlenmiş şeyler söyledim bize hiç öyle şeyler vermedilerBiz dr dan cikarken bize 4 sayfalik bir kagit verdiler meger bu soylediklerinde yaziyormus dikkat edilmesi gerekenler bolumunde küvete yatmatin, ayakta dus alin, cinsel perhiz 1 hafta falan.... sen yazinca esim okudu ☺ benim kontrolde buyuk ihtimal ovulasyon gunume denk gelicek zaten dijital testlerle takip ediyorum yumurtlama günümü ama beni uzende bu işte.
Günümü yakaliyorum gulen surat cikan testlerle yapiyorum ama sonuc heppp husran. Demekki diyorum ya catlamiyor yada ne bilim baska bir sorun var.
zaten bundan sonraki asamada yumurtaya bi yogunlasalim
Biraz uzun yazdim ne dertliymisin beee
Tecrubeyle sabitlenmiş şeyler söyledim bize hiç öyle şeyler vermedileryumurta takibi iste canım demekki yakalayamiyosun dertlerimiz bitiyor inşallah canım sabır bu saatten snr si Rabbim hayirlisini versin. ..
İleriiiiiEvet bundan sonra ilk hedefimiz yumurta takibi ileriiiiii
Canım Naber nasıl sin toparlanabildinmi? Ağrı varmi ?Biz dr dan cikarken bize 4 sayfalik bir kagit verdiler meger bu soylediklerinde yaziyormus dikkat edilmesi gerekenler bolumunde küvete yatmatin, ayakta dus alin, cinsel perhiz 1 hafta falan.... sen yazinca esim okudu ☺ benim kontrolde buyuk ihtimal ovulasyon gunume denk gelicek zaten dijital testlerle takip ediyorum yumurtlama günümü ama beni uzende bu işte.
Günümü yakaliyorum gulen surat cikan testlerle yapiyorum ama sonuc heppp husran. Demekki diyorum ya catlamiyor yada ne bilim baska bir sorun var.
zaten bundan sonraki asamada yumurtaya bi yogunlasalim
Biraz uzun yazdim ne dertliymisin beee
Canım Naber nasıl sin toparlanabildinmi? Ağrı varmi ?