polip ameliyatı olanlar yardım lütfen

Canim ilac iciyorum bugun son ayin 31 inde muayenem var ona gore catlama ignesi yapilacak oyle iste....
sen nasilsin nasil gidiyor gebelik
Hayırlısı olsun canım Rabbim gonlundekini hayırlı birsekilde versin çokça dua et ve beslenmene dikkat et teyze olmak istiyorum :) ben ıyim canım çok sukur iyi gidiyo mujdeli haberler duymak istiyorum :)

Hayırlısı olsun canım Rabbim gonlundekini hayırlı birsekilde versin çokça dua et ve beslenmene dikkat et teyze olmak istiyorum :) ben ıyim canım çok sukur iyi gidiyo mujdeli haberler duymak istiyorum :)

iyi olmana sevindim hayirlisiyla kucaginada alirsin inşallah annesi
bende dikkat ediyorum bakalim sana yazarim burdan. daha önümde uzun bir surec var sabirla bekliyorum sende dualarini eksik etme....

iyi olmana sevindim hayirlisiyla kucaginada alirsin inşallah annesi
bende dikkat ediyorum bakalim sana yazarim burdan. daha önümde uzun bir surec var sabirla bekliyorum sende dualarini eksik etme....
Beni habersiz bırakma kuzu aklım hep sende hersey gönlünce olsun Rabbim yar ve yardimcin olsun dualarım seninle

Arkadaslar merhaba.bende polip aldiricam doktorum anestezili olcak diyo.korkuyorum anesteziden ama mecbur olcak.rica etsem bilgi verirmisiniz

Arkadaslar merhaba.bende polip aldiricam doktorum anestezili olcak diyo.korkuyorum anesteziden ama mecbur olcak.rica etsem bilgi verirmisiniz
Oncelikle geçmiş olsun Rabbim şifa ni versin sakin korkma ben okadar çok korkmuştumki çok gereksiz bi korkuymus diyorum şimdi kendini strese sokma ameliyattin nezaman bilmiyorum ameliyatta 12 saat önce yeme içmeyi birakiyosun hastaneye gittikten snr önce rahmine bi sıvı sıkıyolar mikrop kapmaman için sanırım snr si ni zaten bende bilmiyorum ameliyathane girdikten snrsini bende bilmiyorum sende bilmiyceksin :) ameliyattan snr seni bilgilendirirler zaten sıvı beslenmeye çalış 1 kaç gün tuvalette cikamiycaksin onun dışında agrin ilk gün çok hafif olur başkada olmaz lütfen korkma geçmiş olsun.

Bilgi icin cok tesekkr ederim.verdikleri anestezi igne seklinde olan mi acaba.Birde islem ne kadar sürede bitti bilgi verirsen cok sevinirim.bende bebek istiyorum hamile kaldim ama dis gebelik olustu.doktor rahim filmi istedi ultrasonda da polip gordu engel olabiliyo ya da dusuge sebep oluyo almak iyi olur dedi.hamilesin sanirim:)Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasip etsin insallah.

Ameliyatta girmeden önce bi serum yeri açılıyor zaten ama serum takmiyolar ameliyatta girdikten snr ordan serum yerinden iğne siringasini bosalttiyodu gerisini hatirlamiyorum uyumustum :) ameliyat kişiden kişiye değişiyor minimum 25 dk max 1 saat arası değişiyor uyanmak biraz zaman alıyo sanırım hamileyim evet umarım en yakın vakitte sende hamileyim diye konu acarsan :) Rabbim yar ve yardimcin olsun .

Cok ama cok tesekkrler.sayende rahatladim amin insallah cumlemizin

22 ekimde ben de polip operasyonu geçirdim.Olacağım günün gecesi hiç uyuyamadım heyecandan,korkudan.Ama bütün bunlar o kadar gereksizmişki :) ben sanırım yarım saatte fln çıkmışım.Bu korku yüzünden polip operasyonunu erteleyenler varmış,kesinlikle korkacak hiçbirşey yok en kısa sürede yaptırıp kurtulmalılar bence..

Polipini aldırdın mı bilmiyorum ama gerçekten korkacak hiçbişey yok.Önce gözlem odasında alındım,orda sanırım narkoz için kolumdan yer açtılar (nasıl tarif edeceğimi bilemedim bunu) :)) ameliyathanede ordan sakinleştirici fln verdiler verdiler,hafif başın dönecek dediler hatta.2.defa bişey daha verdiler ,damardan yine ,sanırım o narkozdu çünkü doktorumun ameliyathaneye girişini gördüm gerisini hatırlamıyorum.ameliyathaneden çıkarken nasıl olduysa uyandım eşim kapıdaydı ona el sallayıp tekrar uyumuşum :)) Sonra odaya almışlar yatağa yatırmışlar,o kısım bende yok :)) yalnız bende gastrit olduğundan diye tahmin ediyorum mide ağrısıyla uyandım,o da 5 dakikaya geçti zaten.oeprasyon sonrası ağrı,sadece adet ağrısı gibi,hafif bi ağrıydı.operasyonunu olduysan da olmadıysan da geçmiş olsunn sana daa:))

Ben de yarin olucam kismetse.oncesinde cok moral oldu yazdiklarin tesekkrler.ben aslinda anestezi deyince urkmustum biraz.ama sanirim bize verecekleri kisa sureli olandan dimi.yarin gidicem ama üşütmüşüm biraz geri gonderirlermi bilmiyorum.hayirlisi size de cok gecmis olsun.umarim bende buraya hic korkacak bisey yokmus diye yazabilirim tekrar tesekrler

Kizlar polibimi aldirdim sonunda ama yirtik olusmus islem sirasinda dikis atmislar vajen duvarina ama kanamam cok oldugu icin bi gece daha hastanede kaldim.ne kadar sanssizim hic basina boyle bisey gelen oldumu.birde gaz sancisi yasadinizmi hic ben oturamiyorum cnm yaniyo

Geçmis olsun senin ki sıkıntılı geçmiş ama geçmiş şükür gaz sancısı normal narkozdan dolayi malesef benim hiç kanamam olmamıştı 1 iki damla yatay pozisyonda bi süre dinlen snr geçiyo zaten bide ağrı kesici verdilermi bana vermislerdi hiç agrim olmadı kendini sıcak tut sıvı Beslen yüksek ihtimal kabızlık cekeceksin 5 gun fln tekrar geçmiş olsun.

Cok teskkrler cnm agri kesici verdiler icince daha iyiyim.gaz sancisi narkozdan demek anladim.onun sancisi oluyo baska sancim yok cok sukur.Kanamam da azaldi biraz.dedigin gibi gecti cok sukur

Merhaba Arkadaslar bendede cikolata kisti vardi kac aydir kontrollere gidip geldim bi türlü gecmedi ve bugün yine gittim kontrole ve dr.Ameliyat dedi kistim vardi zaten simdi polipde varmis hem kisti alalim dedi polip icin de kürtaj dedi 19 mayis hastahaneye yatacam 20 mayisda ameliyat olacam cok korkuyorum ilk defa ameliyat olacam Rabbim yardimcimiz olsun kadin olmak ne zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…