• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistikler sendromu hastasıyım 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz olmadı bugün bir test yaptım adetimi 2 gün geçmişti

Çıktı canım dua eden herkese çok teşekkür ederm rabbim kimsenin kucağını boş koymasın 🥰

Olmayan genelde çıkmıyor o yüzden çıkacağına emindim 🙈 Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 Darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsun 💕

Olmayan genelde çıkmıyor o yüzden çıkacağına emindim 🙈 Rabbim tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alın inşallah 🤲 Darısı diğer bekleyen arkadaşlara olsu2 buçuk yıldır o kadar çok uğraştım ki gönülden dua ediyorum rabbim isteyen herkesi aratmadan kucağını boş koymasın herkes bu duyguyu tatsın hastanede ilk defa mutluluk göz yaşlarıyla çıktım keza eşimi hiç ağlarken görmemiştim ağlarken rabbim isteyen herkese nasip etsin gönülden söylüyorum 🥰🙏❤️

Söylediğim gibi adetimi 2 gün geçmişti önce silik bir çizgi çıktı bende çok umursamadım daha önce geciktiği dönemlerdede test yaptığımda silik çizgiyi gördüğüm zaman kan testi vermeye gitmiştim ve sonuç hep negatifti bugün çıkan çizgi ilk on dakikada silik 1 saat sonra kırmızı ve pembe belirgin bir çizgi oldu ben daha önce defalarca yaşadım bu durumu ama bir saat geçse bile bugün ki gibi belirgin bir çizgi olmamıştı önceki başarıma gelen durumlarda çizgi silikse bir saat sonrada silikti ama şuan önce silik ve 1 saat sonra belirgin kırmızı oldu bu durumu yaşayan var mı bir yandan adet olucakmışım gibi belirti de hissediyorum sanki karnımda biraz kramp göğüslerim adet olmadan 1-2 gün önce hassas ve hep ağrır hamilemiyim değil miyim bilemiyorum inşallah hamileyimdir ama maalesef daha önce silik olup hastane gittiğimde kanda betahgc negatifti o kadar çok yoruldum ve yıprandım ki bilmiyorum
Canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu süre zarfında gebe kalmak için kullandığın birşey oldu mu ?

Canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu süre zarfında gebe kalmak için kullandığın
Canım gözün aydın Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah bu süre zarfında gebe kalmak için kullandığın birşey oldu mu ?
canım benim o kadar çok doktora gittim ki çok ilaç kullandım hormon bozukluğu ve psikoloji bozukluğu cabası oldu bende en son dedim artık doktora gitmeyeceğim allah nasip ederse olur dedim yakın zamanda göbeğim düştüğü için bir kadına gittim göbeğimi düzeltti kadın dediki göbek düşüklüğü de gebeliği engeller kadın göbeğimi düzeltti 1 ay demedi hamile kaldım belki Allah’ın hikmeti ama kadında vesile olmuş olabilir tıbbı bir açıklama olmadığı için birşey diyemeyeceğim birde göbeğinize baktırın bide kafanıza çok polikistiği takmayın ne kadar takarsanız o kadar dengenizi bozuyor rabbim kimsenin kucağını boş koymasın 🥰

Hayırlı olsun inşallah
Hayırlı olsun inşallah 🥰🧿🧿
Beta artışın gayet normal yükselmiş.
Gözünüz aydın🤗🌸
Ah kuzum benim şimdiki atım 31 inde verdiğim kanda beta 2621 çıktı ama korkuyorum korkum şu vajinamda bir ağrı kaşığımda bit ağrı sanki her an bebeğe birşey olacakmış gibi bir korku hissediyorum şuan eşimin işinden dolayı hastane ve doktorun çok az be yetersiz olduğu bir yerdeyim doktor desteğinde çok alamıyorum soru soramıyorum vajinamda aşırı akıntı oluyor internette normal yazıyor ama ben o kadar ay bekledikten sonra hep bir korku sanki bişey olacak uykuyu kaybettim vallahi 🥹🙏 rabbim korusun

Ah kuzum benim şimdiki atım 31 inde verdiğim kanda beta 2621 çıktı ama korkuyorum korkum şu vajinamda bir ağrı kaşığımda bit ağrı sanki her an bebeğe birşey olacakmış gibi bir korku hissediyorum şuan eşimin işinden dolayı hastane ve doktorun çok az be yetersiz olduğu bir yerdeyim doktor desteğinde çok alamıyorum soru soramıyorum vajinamda aşırı akıntı oluyor internette normal yazıyor ama ben o kadar ay bekledikten sonra hep bir korku sanki bişey olacak uykuyu kaybettim vallahi 🥹🙏 rabbim korusun
Canım lütfen stres yapıp kendine bu mutlu günleri zehir etme 🥰 Unutma ki meyve ağaca tutunur ağaç meyveye değil. Sen kendini yorma, zorlama, bir yerlere uzanmaya çalışma, bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et. Sen sana düşeni yap gerisi Allah’ın takdiri ☺️ Eğer sağlıkla doğacaksa hiç bir şey engel olamaz. Biraz uzun olacak yazım kusura bakmayın. Ben 4 ay önce evladımı kaybettim hep kendimi suçladım içten içe. Ben yanlış bir şey yaptım o yüzden oldu diye. Sonra Allah karşıma bir kadın gönderdi.benim ne yaşadığımı bilmeden kendi yaşantısını anlattı. 7 aylık hamileyken Irak’tan Türkiye’ye kaçmışlar. 28 saat durmadan yürümüş, tehlikelerden korunmak için ölülerin içinde uyuyarak dinlenmiş, askerler bulduğunda da suyun içinde saklanıyormuş. Eşini babasını herkesi kaybetmiş. O kadar zorluğa,acıya, açlığa rağmen bebeğini sağlıkla kucağına almış.

Yani anlıyoruz ki veren de o alanda o. hiç bir nefes bizlerin elinde değil.Buna kalpten inan, evladını rabbime emanet et ve rahatla 🤲🏻 Rabbim sana sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve doğum nasip etsin. İnşAllah bizlere de en kısa zamanda nasip olur 🤲🏻

Korkma Allahın izniyle bişey olmaz,
Aşırı akıntı fizyolojik olarak normal değilmiş, doktorum banan öyle bir durumda hemen haber veriyorsun demişti.
İdrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsin hamilelikte bu durum çok yaygın,
Günde en az 2 buçuk litre su içmelisin ve yoğurt ayran tüket bol bol, özel bölgeni de birkaç gün suyla seyreltilmiş pastörize elma sirkesiyle taharet yap. ( örneğin 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi, pastörize olacak marketlerde satılıyor) inşallah işe yarar.
Bebeklerimizi Allahım korusun 🧿🧿🙏

Canım lütfen stres yapıp kendine bu mutlu günleri zehir etme 🥰 Unutma ki meyve ağaca tutunur ağaç meyveye değil. Sen kendini yorma, zorlama, bir yerlere uzanmaya çalışma, bol bol dinlen ve beslenmene dikkat et. Sen sana düşeni yap gerisi Allah’ın takdiri ☺️ Eğer sağlıkla doğacaksa hiç bir şey engel olamaz. Biraz uzun olacak yazım kusura bakmayın. Ben 4 ay önce evladımı kaybettim hep kendimi suçladım içten içe. Ben yanlış bir şey yaptım o yüzden oldu diye. Sonra Allah karşıma bir kadın gönderdi.benim ne yaşadığımı bilmeden kendi yaşantısını anlattı. 7 aylık hamileyken Irak’tan Türkiye’ye kaçmışlar. 28 saat durmadan yürümüş, tehlikelerden korunmak için ölülerin içinde uyuyarak dinlenmiş, askerler bulduğunda da suyun içinde saklanıyormuş. Eşini babasını herkesi kaybetmiş. O kadar zorluğa,acıya, açlığa rağmen bebeğini sağlıkla kucağına almış.

Yani anlıyoruz ki veren de o alanda o. hiç bir nefes bizlerin elinde değil.Buna kalpten inan, evladını rabbime emanet et ve rahatla 🤲🏻 Rabbim sana sağlıklı huzurlu bir hamilelik ve doğum nasip etsin. İnşAllah bizlere de en kısa zamanda nasip olur 🤲🏻
Gerçekten çok zor şeyler yaşamış rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin çok üzüldüm anlattığın olaya abla senin içinde çok üzgünüm rabbim en kısa vkitinden sağlıkla sıhhatle bir bebiş nasip etsin sana da gönülden dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş koymasın ben dün doktor kontrolüne gittin dün yine beta bakıldı 11750 çıktı ultroson haftamla son adet tarihi haftam birbirine uymadığı için geç döllenme olmuş betalar hep 2 katı sonuç verdiği için çok normal dedi bebişim kesesi görüldü bundan sonra Allah’ın taktidiri şuan için elimden geldiğince dikkat ediyorum dua ediyorum 🤲 🥰❤️

Korkma Allahın izniyle bişey olmaz,
Aşırı akıntı fizyolojik olarak normal değilmiş, doktorum banan öyle bir durumda hemen haber veriyorsun demişti.
İdrar yolları enfeksiyonu olmuş olabilirsin hamilelikte bu durum çok yaygın,
Günde en az 2 buçuk litre su içmelisin ve yoğurt ayran tüket bol bol, özel bölgeni de birkaç gün suyla seyreltilmiş pastörize elma sirkesiyle taharet yap. ( örneğin 1 bardak suya 2 yemek kaşığı elma sirkesi, pastörize olacak marketlerde satılıyor) inşallah işe yarar.
Bebeklerimizi Allahım korusun 🧿🧿🙏
Söylediklerini uygulayacağım cenım çok teşekkür ederim dün doktor kontrolüm vardı gittim beta aldı ulyorsona göre 5 hafta 3 günlük son adet tarihine göre 6hafta 5 gün kül hamile olduğum içim beta istedi beta takiplerim hep iki katı olduğu biçin geç döllenmii dedi dün kesti gördü dış gebelik değil rahim için gebelik dedi 10 kasımda tekrar kontrolüm var gideceğim gelişmeleri buradan paylaşırım rabbim inşallah sağlıcakla alırız kucağımıza bebeiileri allah kimsenin kucağını boş bırakmasın dua ile bekliyorum en son çıkan betada 11750 çıktı canım 🥰

Eklentiler

• FA9BD206-04F2-4A1F-AB15-48FBB0B5351C.jpeg
    FA9BD206-04F2-4A1F-AB15-48FBB0B5351C.jpeg
    72,8 KB · Görüntüleme: 104
Gerçekten çok zor şeyler yaşamış rabbim herkes için hayırlısını nasip etsin çok üzüldüm anlattığın olaya abla senin içinde çok üzgünüm rabbim en kısa vkitinden sağlıkla sıhhatle bir bebiş nasip etsin sana da gönülden dua ediyorum allah kimsenin kucağını boş koymasın ben dün doktor kontrolüne gittin dün yine beta bakıldı 11750 çıktı ultroson haftamla son adet tarihi haftam birbirine uymadığı için geç döllenme olmuş betalar hep 2 katı sonuç verdiği için çok normal dedi bebişim kesesi görüldü bundan sonra Allah’ın taktidiri şuan için elimden geldiğince dikkat ediyorum dua ediyorum 🤲 🥰❤️
Bide ultroson kese görüntüsü attım bakarız ben pek bişey anlayamadım ama 😂

Yaaa 🥰 canım benim çok mutlu oldum her şeyin yolunda olmasına ☺️ Sağlıkla kucağına alırsın İnşAllah bebişini 😍

Bu ultrasondan çok bir şey anlamasakta yakında minicik bir bebek görürüz İnşAllah 🤲🏻 Her anın tadını çıkar canım zaman su gibi geçiyor ☺️
Güzel haber vermek isterdim ama ultrasonda 6 hafta 1 günlük son adet tarihime göre 7 hafta 5 günlük ve kese var kalp atışı yok doktor bebeğinin gelişimi yok dedi vajinal ultroson dan baktı normalde 5 bucuk haftada duyulur Muş ama bebek te ka 6hafta 1 günde de çokolmama rağmen kalp atışını vajinadan ve karından duyulmadı yüzde 90 ihtimalle bu sağlıksız bir gebelik dedim düşük tehliken var 10 gün sonra tekrar gel kanamam olursa gel dedi doktor pek ümitli konuşmadı galiba boş gebelik yinede 1 hafta bekleyelim dedi ama sonucun değişeceğini düğün üyoruö dedi vajinadan duyulması gerekiyordu dedi duyamadığıno geçtik kalbin atışını dahi göremedi dualarınızı eksik etmeyin çok zor bi zamandan geçiyorum

Ne demek ya.. ben de bir çok arkadaşım da 7 artı hatta 8 de duyduk.. lütfen emin olmadan hamle yapma yaptırma arkadaşım

Ne demek ya.. ben de bir çok arkadaşım da 7 artı hatta 8 de duyduk.. lütfen emin olmadan hamle yapma yaptırma arkadaşım
Arkadaşım doktor ısrarla diyorki son adet tarihine göre 7 hafta 5 günlüksün 8 e gireceksin bebeğin gelişimi yok kalp atışı yok ultrasonda 6 hafta bir günlük görünüyor kalp atışı duyulur duyulmasana görülür dedi bu sağlıksız bir gebelik %90 dedi 1 hafta sonra yine duymazsak bu kesinlikle boş gebelik dedi bende çok üzgünüm bilmiyorum

Back