Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Polikistikler sendromu hastasıyım 2 yıllık evliyim 2 yıldır çocuk istiyoruz olmadı bugün bir test yaptım adetimi 2 gün geçmişti
- Konu Sahibi Bulimummm
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Var gibi duruyor bence bir kan testi verinSöylediğim gibi adetimi 2 gün geçmişti önce silik bir çizgi çıktı bende çok umursamadım daha önce geciktiği dönemlerdede test yaptığımda silik çizgiyi gördüğüm zaman kan testi vermeye gitmiştim ve sonuç hep negatifti bugün çıkan çizgi ilk on dakikada silik 1 saat sonra kırmızı ve pembe belirgin bir çizgi oldu ben daha önce defalarca yaşadım bu durumu ama bir saat geçse bile bugün ki gibi belirgin bir çizgi olmamıştı önceki başarıma gelen durumlarda çizgi silikse bir saat sonrada silikti ama şuan önce silik ve 1 saat sonra belirgin kırmızı oldu bu durumu yaşayan var mı bir yandan adet olucakmışım gibi belirti de hissediyorum sanki karnımda biraz kramp göğüslerim adet olmadan 1-2 gün önce hassas ve hep ağrır hamilemiyim değil miyim bilemiyorum inşallah hamileyimdir ama maalesef daha önce silik olup hastane gittiğimde kanda betahgc negatifti o kadar çok yoruldum ve yıprandım ki bilmiyorum
İnşallah vardır canım ama daha önce yine bu şekilde çift silik çizgi görüp hastaneye gittiğimde kanVar gibi duruyor bence bir kan testi verin
daha öncede başıma geldi testte çift silik çizgi görüp sonradan kanda sonuç negatifti çok üzülüyorum ve korkuyorum inşallah adet olmam ama daha önce olduğu için kafam karıştıSöylediğim gibi adetimi 2 gün geçmişti önce silik bir çizgi çıktı bende çok umursamadım daha önce geciktiği dönemlerdede test yaptığımda silik çizgiyi gördüğüm zaman kan testi vermeye gitmiştim ve sonuç hep negatifti bugün çıkan çizgi ilk on dakikada silik 1 saat sonra kırmızı ve pembe belirgin bir çizgi oldu ben daha önce defalarca yaşadım bu durumu ama bir saat geçse bile bugün ki gibi belirgin bir çizgi olmamıştı önceki başarıma gelen durumlarda çizgi silikse bir saat sonrada silikti ama şuan önce silik ve 1 saat sonra belirgin kırmızı oldu bu durumu yaşayan var mı bir yandan adet olucakmışım gibi belirti de hissediyorum sanki karnımda biraz kramp göğüslerim adet olmadan 1-2 gün önce hassas ve hep ağrır hamilemiyim değil miyim bilemiyorum inşallah hamileyimdir ama maalesef daha önce silik olup hastane gittiğimde kanda betahgc negatifti o kadar çok yoruldum ve yıprandım ki bilmiyorum
- 6 Temmuz 2022
- 2.273
- 1.596
- 63
Acaba o siralar kimyasal falan mi yasadiniz? Ne kadar sonra hastaneye gitmistiniz? Hamile olmayip da cizginin silik cikma ihtimali var mi ki? Bir de bu yaptiginiz kaset test mi canim?İnşallah vardır canım ama daha önce yine bu şekilde çift silik çizgi görüp hastaneye gittiğimde kan
daha öncede başıma geldi testte çift silik çizgi görüp sonradan kanda sonuç negatifti çok üzülüyorum ve korkuyorum inşallah adet olmam ama daha önce olduğu için kafam karıştı
- 13 Nisan 2018
- 7.318
- 16.180
- 248
O çok belirgin Değil cnm daha önce başıma geldi ama bir kaç gün bekleyip kan testi vereceğim inşallah hayırlı haberleri veririm sizlerePolikistik overım hiç silik bile çıkmamıştı olmadığı zamanlarda İlk testin pozitif görünüyor zaten çok silikte değil. Rabbim tamamına erdirsin
- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 18
- 28
yaaaa hamilesin bence de kan testi veriiiin bi :)Söylediğim gibi adetimi 2 gün geçmişti önce silik bir çizgi çıktı bende çok umursamadım daha önce geciktiği dönemlerdede test yaptığımda silik çizgiyi gördüğüm zaman kan testi vermeye gitmiştim ve sonuç hep negatifti bugün çıkan çizgi ilk on dakikada silik 1 saat sonra kırmızı ve pembe belirgin bir çizgi oldu ben daha önce defalarca yaşadım bu durumu ama bir saat geçse bile bugün ki gibi belirgin bir çizgi olmamıştı önceki başarıma gelen durumlarda çizgi silikse bir saat sonrada silikti ama şuan önce silik ve 1 saat sonra belirgin kırmızı oldu bu durumu yaşayan var mı bir yandan adet olucakmışım gibi belirti de hissediyorum sanki karnımda biraz kramp göğüslerim adet olmadan 1-2 gün önce hassas ve hep ağrır hamilemiyim değil miyim bilemiyorum inşallah hamileyimdir ama maalesef daha önce silik olup hastane gittiğimde kanda betahgc negatifti o kadar çok yoruldum ve yıprandım ki bilmiyorum
Kaset testiydi cnm daha önce kimyasal gebelik yaşamadım kafamı karıştıran bu testte gebeyim ama daha önce yaşadığım olayda defalarca test yaptım silik çıktı hastanede kanda negatif içimde korku var önümüzden 4-5 gün daha adet olmazsam hastaneye gidip kan testi verimAcaba o siralar kimyasal falan mi yasadiniz? Ne kadar sonra hastaneye gitmistiniz? Hamile olmayip da cizginin silik cikma ihtimali var mi ki? Bir de bu yaptiginiz kaset test mi canim?
Çok korkuyorum sonuçtan rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın ama o kadar üzülüyorum ki negatif sonuçlardanyaaaa hamilesin bence de kan testi veriiiin bi :)
Polisliktik hormon bozukluğuna bağlı olarak adet döneminde bütün hormon seviyesini yükselttiği için beta hcg bi tık yükseleceği için idrarda böyle silik çıkabileceğini söylemişti doktora sorduğumda polikistik aynı zamanda hormonlarında etkiliyor bu sebepten yine aynı şeyi yaşamıyorum korkusu ve endişesi için deyim eğer 3-4 gün adet olmazsam gidip kan testi vereceğim ama olursam yine buraya yazacağımPolikistik overım hiç silik bile çıkmamıştı olmadığı zamanlarda İlk testin pozitif görünüyor zaten çok silikte değil. Rabbim tamamına erdirsin
Ah keşke öyle olsa be kadar sevinirim biliyor musunyaaaa hamilesin bence de kan testi veriiiin bi :)
- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 18
- 28
yaaa bende polıkıstıgım ve bugun catlatma ıgnemın 12.günü kasık ağrılarım var bu aksam kan testi vereceğim umarım hamıleyızdır :)Ah keşke öyle olsa be kadar sevinirim biliyor musun
İnşallah hamilesindir rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah benimde kasıklarımda bir ağrı var ama acaba adet olmak üzereyim ondan mı diyorumyaaa bende polıkıstıgım ve bugun catlatma ıgnemın 12.günü kasık ağrılarım var bu aksam kan testi vereceğim umarım hamıleyızdır :)
- 22 Aralık 2021
- 182
- 42
- 18
- 28
ya benımde kasıklarımda bi aprı var ama adet ağrısı gibi değil kramp gibi düsün sanki şişlerİnşallah hamilesindir rabbim emeğinizi boşa çıkarmasın inşallah benimde kasıklarımda bir ağrı var ama acaba adet olmak üzereyim ondan mı diyorum
- 19 Ocak 2017
- 7.017
- 20.391
- 348
- 37
Polisliktik hormon bozukluğuna bağlı olarak adet döneminde bütün hormon seviyesini yükselttiği için beta hcg bi tık yükseleceği için idrarda böyle silik çıkabileceğini söylemişti doktora sorduğumda polikistik aynı zamanda hormonlarında etkiliyor bu sebepten yine aynı şeyi yaşamıyorum korkusu ve endişesi için deyim eğer 3-4 gün adet olmazsam gidip kan testi vereceğim ama olursam yine buraya yazacağım
Hakkınızda hayırlısı olsun inşallah vardır da çıkmıştır
Bunu duymuştum canım protein artışının da silik çizgi çıkarabiliyor Mus inşallah adet olmam ama bakalım sonucu bırakacağımİnşallah hamilesindir
Eğer kanda negatif çıkarsa idrar enfeksiyonu olabilir, idrardaki protein artışında gebelik testleri silik çizgi çıkartabiliyor. Öyle bir durumda Hemen idrar kültürü testi yapmanızı tavsiye ediyorum.
Sonuç öğrendiniz miPolisliktik hormon bozukluğuna bağlı olarak adet döneminde bütün hormon seviyesini yükselttiği için beta hcg bi tık yükseleceği için idrarda böyle silik çıkabileceğini söylemişti doktora sorduğumda polikistik aynı zamanda hormonlarında etkiliyor bu sebepten yine aynı şeyi yaşamıyorum korkusu ve endişesi için deyim eğer 3-4 gün adet olmazsam gidip kan testi vereceğim ama olursam yine buraya yazacağım
Evet canım gebeymişim bu testten 2 gün sonra kan testi verdiğimde beta hcg 146 çıktı 4 4 gün sonra. Beta hcg 771 çıktı beta takibi yapıyor doktorum vitamin takviyelerine başladık progestron ve kan sulandırıcı verdi ilaçları kullanıyorum şuan için ama keseyi görmediğimiz için şuan tam olarak belli bişey yok kan testine göre gebeyim rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasınSonuç öğrendiniz mi
Gebeymişim canım kan testinde 146 çıktı 4 gün sonra 771 beta takibi yapıyoruz şuan rabbim inşallah kötü sonuçlanmaz yazacağım burayaİnşallah hamilesindir
Eğer kanda negatif çıkarsa idrar enfeksiyonu olabilir, idrardaki protein artışında gebelik testleri silik çizgi çıkartabiliyor. Öyle bir durumda Hemen idrar kültürü testi yapmanızı tavsiye ediyorum.