- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.521
Canım benim yaa kıyamam ben sana sen ismini değiştirmişsin diyorum başka fatma mı bu acaba 60 gün var haa ayyy ben heyecanlandım şimdi senin yerine korkma zuzummm Allah bir nefeste kurtarsın inşallah bide bir tane küp şekere 41 tane yasin oku doğuma gireceğin zaman ağzına at. Allahın izniyle çok kolay doğum oluyormuş haa bide meryem süresini çok oku kuzu 14+ 3 olduk bizz çok şükür çok badireler atlattım ama Allahın izniyle bebeğim benimle ( küp şekeri unutma haaa) çokkkkk öptümmmm.a.e.o
tiin cım canım sen kaçıncı hafta dogum yapmıştın
sorma canım zamn yaklaştıkça vucudum agırlastıkça iice zorlanıorum her yerım agrıo dunden berı mıdemde kotu yanıo cayır cayırçok kotu bişeymiş rahım kemıklerım agrıo klaça kemıgım agrıo sendede oldumu canım doktor rahım genışlıo bbek buyuo baskı yapıo ondan dedı ama çok pis bı agrı yuruyemıorum bazen.inş bebsımn kıyfetlerını yıkıcam bu hafta içi utulyıp yerlestırecm cantamızda hazırlıcam inş.31+2 olduk esma teyzesı çok hareketlı maşallah gobegımde hareketlerını goruorum çok tuaf yılan gıbı kıvrılıo eşim korkuo bizde bole canım işte ole geçıo gunlerımız sen nasılsın dogukan abımız nasıl optuk sızı melegımle
Canım benim yaa 14+3 haftalık oldum. Cinsiyetini öğrenemedik daha, aman hiç sorma kanamalar hastaneler derken biraz ihmal ettim sizleri , çok sıkıntılar çektim ama hiç unutmadım. Çalışmak nasıl bir duygu yani çalışmak derken bebişini bırakıp çalışmak ben diyorum yaşına gelinceye kadar çalışmayayım.Hayırlısı olsun ben kıyamıyorum yaa sende öylesindir ama elden birşey gelmiyor ne yapalım.Bizde onların geleceği için çalışıyoruz yada çalışmak zorundayız...Çokkk öpüyorum
ben 38.haftada dogum yaptım cnm.kımseyle gorusemıyorum bende fatma esma nerelerdeyseeeeee.face de ugramıosunuz ozlemle gorusuyoruz arada.ev tasıyacaz uzun zaman nt olmaz belkıde .hepınızı opüyorum.zaten kızlardan vakıtte bulamıyorum.oyy oyy :))
eet canım benım fatma1986amın canım inş alışveriş işllerımzı bıtırdık şukur annemde bı taraftan yapıo bişiler şimdıde dogum cantamızı hazırlıcaz ve cok heyecan verıo inşş canım kup şekerı kesın yapıcam inş saglıcakla bebegıme kavusurum.ii olduguna sevındım canım sıkıntı çeksekte yeterkı bebeklerımız saglıcakla bızmıle olsun dımı ohhh maşallah sanada baygı olmuş kız 3 ayı devirmişsınz rabım yardımcımız olsun yavrularımız ona emanet arada gel kız haberdar et kendınden bebişnden.aynı doktoramı devam edıosun hala opuruz ogluşumla sızı cınsıyetı bellı olmadı galba 2 hafta sonra kesın ogrenırsın kıb canım
çok geçmiş olsun canım yaa neyse şimdi iyisiniz önemli olan da bu zaten... bebişimize de maşallah 15. haftaya girmişsiniz inşallah bundan sonra aorunsuz geçer canım...
valla evladını bırakıp işe başlamak zor ama elden bişey gelmiyor ve kesinlikle 1 yıl bebeğinle geçirmeni tavsiye ederim canım hele bir o günler gelsin de inşallah... ben de seni öptümmm
merhaba;
forumda dolasırken denk geldım bırazda okumaya calıstım..bende polikistik over hastasıyım 25 yasındayım eşimin spermlerinde de sorun var...üç yıldır korunmuyoruz hala bi bebişimiz yok3 4 hafta öncesine kadar türlü bahanelerle oyaladık kendimizi bi umutla bekledik yada..gecenlerde süleyman tosuna gittik muayene tüp bebege baslamaya karar verdik...ben yaklasık 1,5 2 aydırda folik asit ve gulukophace kullanıyorum son adetim 25 eylüldü ve ben hala adet olamadım oysa bu ılacın adet olmam konusunda yardımcı olacagını soylemıstı doktorum eskıden allahım bu ay adet olmayım hamıle kalmıs olayım diye dua ederdım sımdı adet alayımda tedaviye baslayalım die dua ediyorum bu ılacları kullanıp benzer durumlar yasayanlar varmı varsa eger tecrubelerınızı paylasırsanız sevinirim allah hepimizin yardımcısı olsun ...
Allaha şükür iyiyim. Bebişte iyi inşallah teyzesii sen memursun sanırım benim özel şimdi 1 yıl çalışmamak için ne yapmam lazım ücretsiz izin bizlerde de geçerli ben hiç birşey bilmiyorum.Doğum iznine 32 haftalıkken ayrılınıyormuş bide 3 hafta daha uzatıla biliyormuş o üç haftada doğumdan sonraya aktarılıyormuş falan filan şimdiden bunları düşünüyorum. Bebişimin yaşına gelinceye kadar yanında olmak istiyorum. Bazen de tamamen işten çıkayım diyorum kafam karışık anlıyacağın ne yiyim Allah hakkımda neyi en hayırlı gördüyse o olsun.Öptüm a.e.o
ben 38.haftada dogum yaptım cnm.kımseyle gorusemıyorum bende fatma esma nerelerdeyseeeeee.face de ugramıosunuz ozlemle gorusuyoruz arada.ev tasıyacaz uzun zaman nt olmaz belkıde .hepınızı opüyorum.zaten kızlardan vakıtte bulamıyorum.oyy oyy :))
oy oy oy maşallah yesin onu teyzesi
evet fatmacım bende de aynı şeyler olmuştu kasıklarım son zamanlarda yürüyünce falan çok ağrıyordu hele midem of of ilaç kullanıyodum doktorum şurup vermişti elimden geldikçe içmemeye çalışıyodum ama midem bazen dayanılmayacak şekilde yanıyodu uyuyamıyodum... daha 32. haftadasın bebişin daha güçlü hareketler yapacak zamanla.. hakkaten hareketlerinin dışardan görünmesi de çek ilginç bir sağa bir sola gidiyo dönüyo tekme atıyo çok şeker ama benim çok hoşuma giderdi... 32. haftadan sonra yalancı doğum sancısı olabilir bende oluyodu ama sadece 2-3 saniye sürüp geçiyodu Allah a şükür.. bunların hepsi normal şeyler canım bebişlerimiz için çekmeye değer napalım:)
ben de okula gidip geliyorum doğukan da anneannesiyle gününü geçiriyo bugünlerde biraz kırgınlığı var burnu tıkalı gece uyuyamıyo miniğim onunla uğraşıyorum ben de.. bir de yürümeye başladı pıtır pıtır ordan ordan geziyo
Maşallah ne güzel alışverişide bitirmişsin. İnşallah sağ salim tek nefeste kurtarsın rabbim.Evet 3 ay nasıl geçti anlamadım.Kilolu olan ben hiç kilo almadım.Çok şükür rabbime inşallah da almam. Artık irtibatı koparmam herşeyden haberdar ederim İnşallah, çalıştığım sürece tabiki malum evde internet yok. Aynı doktora gitmiyorum canım her muayenede 250 tl istedi. Bende sizi en koccamanından öpüyorum. Cinsiyete gelince içimden erkek doğuyor ama benim için fark etmez. Eli ayağı düzgün sağlıklı sıhhatli olsun başka birşey istemem. Kıb a.e.o
gebelik testi yaptınmı canım belki hamilesindir değilen de doktora git adet söktürücü yazsın bir an önce başla tedavine inşallah çok beklemeden hamile kalırsın
amıııııııııınn inşşş canım.aman kıloya dıkkat bu aralr pek almzsın hatta verırsın bıle ama 6. aydan sonra fırlıo kılolar ben pek bogazıma dur demedım alıorum 71 ile hamıle kaldım şimdise ayyy utanıorum 88 olmuşum yaaaama cok ödem vr vucudumda hemsıre tartıda odem de kılo olarak yansıo dedı ama işte tuz yasak bol su canım.ben de bebegım için çok ii bi işten vazgeçtım 3 sene iş aradım bu sene buldum marttan berı cagırmalrını beklıodum eylulde aradılar ekım gıbı başlıcaksın işe dıe ama ben istemedım çunku kımsem yok burda bebgıme bakacak bende iş olamyıversın kısmet artık sen devam et işine bebek doguncada bakarsın hale göre.bu arad hastane olarak doktor oalrak kıme nereye gıdıosun
Canım ben özele Lokman Hekime gidiyorum sincandaki pek memnun değilim aslında Dr.Setenay Arzu Yılmaz a gidiyorum. Kadın muayenesi 3-5 dk sürüyor. Çok övdüler bende ona gittim memnun kalmadım işte bide hiç normal doğum yapan yokmuş orda duyduklarım hep sezeryan aslında şu aralar doktor arayışı içindeyim yaa senin bildiğin iyi bir dr varmı kuzu kiloları takma be canım doğumdan sonra halledersin inşallah zaten vücut ödemi doğumdan 40 gün sonra anca atıyormuş sana zaten az bir kilo kalacak onuda halledersin inşallah. Haa bu arada her şeyi ye yok süt yapar yok çocuk beslenir demelerine aldanma amannn yoksa kilo vermek yerine alırsın. En çok süt yapan su ve yeşilliklermiş bide bana söylenen az susam bir çay kaşığı ve çörek otu oda bir çay kaşığı çok süt yapıyormuş. İş konusuna gelince doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışıyım. Daha sonra bırakırım işi diyorum. Ama herşey istenilen gibi olmuyor şartlar ne gösterir bekleyip göreceğiz inşallah... Çokkkkk öptümm a.e.o:79: :80:
Canım ben özele Lokman Hekime gidiyorum sincandaki pek memnun değilim aslında Dr.Setenay Arzu Yılmaz a gidiyorum. Kadın muayenesi 3-5 dk sürüyor. Çok övdüler bende ona gittim memnun kalmadım işte bide hiç normal doğum yapan yokmuş orda duyduklarım hep sezeryan aslında şu aralar doktor arayışı içindeyim yaa senin bildiğin iyi bir dr varmı kuzu kiloları takma be canım doğumdan sonra halledersin inşallah zaten vücut ödemi doğumdan 40 gün sonra anca atıyormuş sana zaten az bir kilo kalacak onuda halledersin inşallah. Haa bu arada her şeyi ye yok süt yapar yok çocuk beslenir demelerine aldanma amannn yoksa kilo vermek yerine alırsın. En çok süt yapan su ve yeşilliklermiş bide bana söylenen az susam bir çay kaşığı ve çörek otu oda bir çay kaşığı çok süt yapıyormuş. İş konusuna gelince doğuma 3 hafta kalıncaya kadar çalışıyım. Daha sonra bırakırım işi diyorum. Ama herşey istenilen gibi olmuyor şartlar ne gösterir bekleyip göreceğiz inşallah... Çokkkkk öptümm a.e.o:79: :80:
ah canım zaten şuan herkes doktor arayışında yenı çıkan yasa mahvettı ortalıgı doktorlar hastanelerden ayrılıp ozellere gecıolr sonra yenı hasta kabul etmıolar canım aynı doktoruma devam edıorum 250 yı bayılıoz zaten ama son 2 aydır doktora rıca ettık 200 e duşurdu 2 ay once doktorumu bırakmıştım çunku koru hastanesınde dogurtuo gazıyle ilişigi bıtmiş bızde zekai tahıre gıdelım dedık ama ozel doktor yok almıolar polıkınkte suruuneceksın neyse gıttık bebkte problem çıktı letaral ventrukul genişligi bıraz buyuk çıktı beyındekı cukuru bıraz buyukmuş ama nasıl korktum ben kendı doktoruma donucem dedım eşime oda korktu doktorumuzda korkulaacak bişey yok dedı 10mm altında olursa normal dedı bızımkı 8 mm çıktı ama 2 haftaya kont edıcem dedı çok sukur sımdılık bı problem yok ayy bıde bobregı buyuk dedıler çıldıracam azap oldu gunler bunuda zekaı tahır dedı kendı doktorum kzıdı bunlar nasıl doktor dıe normal bobregı bebgın dedı belkı o an çişini yapmamaıştır buyyk çıkmıştır dedı bıde zekı tahır cocuk cerrehına gonderınce daha da kotu olmustum .onun için bebgın saglıgı daha onemlı dedık doktorumuza devam bakalım dogum nerde olacak bılmıorm canım.doktor tavsıyesı gazıde bazı doktorlar varmış parasız bakılar bı arastır istersen etlıktekı lokman hekımdede elıf terzı benım arkadasın doktoru cok memnundu canım.bıde fatma bolkan yıne lokman hekım doktoru bı arastır istersen optum canım
yiiihuuuuuu bugn süper birgün... doktor muaynem vardı incilerim ((kistlerim)) dökülmüş sonunda erimişler.. 3.kez aşılama tedavimize START ımızı verdik.. doktorum bu defa fostimon iğne verdi yumurtalarım için, daha önceleri hep hap kullanmıstım. şimdilik 8 kutu die basladık bayramın 4. günü kontrolüm var. inş. bu defa bebeğim beni yarı yolda bırakmadan gelirrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?