- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 40
- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.501
kız nasıl sabredebiliyosun valla tebrik ediyorum ben adetim 1 gün geçince test yaptırmıştım tabi biraz da eşiminzoruyla oldu beklemek zor inşallah güzel haberlerle gelirsin canım
eşin test vermişmiydi verdiyse sonuç ne.. benim eşim varikolsal amelyat oldu martta iki taraftanda doktor 1 yılda iyileşir dedi onada ben her akşam muz bal ceviz polen tozu ve sütten karışım yaptım muzlu süt diye yutturdum içtiyoksa içmezdi polen koyduğumu görse ama bi test verdi ameliyat öncesi 15bin olan sayımız 98binlere çıkmış hareketsizlik %30lardaylen şimdi %6 düştü dr bile şaşırdı kısa sürede iyileşmesine bu ay bende oda o karışımdan her akşam bi bardak içtik inş. bu ay hamiş kalırsın sende hiiç bişeye gerek kalmaz eşinde sen zarar görme diye bırakır sigarayı (bende sigara içiyorum bu arada ben ne yapacam onu bilmiyorum )
esmaa tiin kızlar nerdesınız.ya ben 30. haftann içindeım dogum çantasını ne zaman hazırlayım içine neler koayayımsızlerın tacrubelerınden yararlanyım başka topıklerede sordum ama çok şey goturuolar onlar yanı dogrumöu o kadar sey goturmek tıın sen kaçıncı haftdad hazrladın neler koydun
kızlarrr meraba,
göğüslerim şişti, çok ağrı var dokunulmuyo, karnım şişti sürekli gaz yapıyo, ama ben bunları daha öncede yaşamıştım bu yüzden umutlanmıyorum, sadece adet belirtisi deil de hamilelik belirtisi olsun die dua ediyorum, kan testine 1 hafta kaldı ama beklemek çok zor, inş bu sefer olmuştur, lütfen dua edinnn...
fatocum :)) telaslanma hazırla yavas yavas daha vakıt var ama ne olour ne olmaz dıe hazırla sımdıden sen.ben bı tane hastane cıkışı yedek gıysıde aldım ama kullanmadım bı gece kalıosun zaten.battanıyesı bı penye bı tanede bu kalın olandan.bebek ıcın bez kendın ıcın hasta bezı , ıkı tane pıjama takımı götür.çünkü gerekio.terlık aklıma gelenler bunlar.daha olursa yazarım canım.öpüyorummm
ben 32. Haftadan sonra hazırlamaya başladım canım çok abartılı götürmeye gerek yok tiini bilmem ama ben 1 gece hastanede kaldım bebek için 1 tane hastane çıkış seti götürsen yeterli olur olmazsa bir de yedek takım al yanına malum doğumun kışa denk geliyo battaniyesini ana kucağını falan da götürürsün bebek bezi biberon ve mama eğer sütün hemen olmazsa diye... Kendin için de bir pijama takımı bir de yedek kıyafet götür ped almayı da unutma aklıma gelenler bunlar tiin daha iyi hatırlar ama:) öpüyorum seni canımm
kızlarrr meraba,
göğüslerim şişti, çok ağrı var dokunulmuyo, karnım şişti sürekli gaz yapıyo, ama ben bunları daha öncede yaşamıştım bu yüzden umutlanmıyorum, sadece adet belirtisi deil de hamilelik belirtisi olsun die dua ediyorum, kan testine 1 hafta kaldı ama beklemek çok zor, inş bu sefer olmuştur, lütfen dua edinnn...
ayy canım benım inş tutunmustur bebegın allah gonlune gore versın canım dualarım sennle.senn bu aykı tup bebekmıydı:26:
hayırlısı olsun canım inşallah bebeğin seninledir ama her ihtimale karşı umutlanamamak ve hatta aklına bile getirmemek en iyisi senin için dua edicem inşallah bu sefer olur...
fatmacım bu seferde aşılama denemeye karar verdim, geçen hafta yapıldı aşılamam 4 baskın yumurtam vardı, çatlatma iğnemi yaptım, sonra da aşılama oldu. haftaya bugün öğrenicem inş sonucu. bu da olmazsa tüp bebek artık, gerçi onunda bi garantisi yok ama
kızz fatma ben hamile kalmadan doğurma sakın:)) ne kadar kaldı canım benim??
evet yaa ben gelip bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum çok ıssız kaldı buralarKımsecıkler nıe ugramıo topıgımızı boş bırakmalayalım eesmaaaaaa nerlerdesın
Fatmaa Esma beni ne çabukta unuttunuz hayat nasıl gidiyor.Birde Fatmaa doğumuna ne kadar kaldı çokkkk şeyler kaçırmışım çokkkkkk hepinizi öpüyorum.....
Fatmaa Esma beni ne çabukta unuttunuz hayat nasıl gidiyor.Birde Fatmaa doğumuna ne kadar kaldı çokkkk şeyler kaçırmışım çokkkkkk hepinizi öpüyorum.....
evet yaa ben gelip bakıyorum kimseler yok geri çıkıyorum çok ıssız kaldı buralar
senden naber canım ne kadar kaldı doğuma
valla canım biz seni unutmadık da sen bizi unuttun :) hiç uğramıyosun buralara... sen nasılsın kaç haftalık oldun cinsiyeti belli oldumu anlat bakalım ne var ne yok
bız senı unutmadık annecık sen kayboldun ugramıosun hıiç gel arada bebiş nasıl nasıl gıdıo gebelık anlat bakalımaz kaldı canım çok korkuorum:18::18: saglıcakla bı gelseydı melegım tam 60 gun var tabı zamannda gelırse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?