- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.561
sağol tatlım.. dün öğlen aşılamam yapıldı 2 gündür yatıyorum bnde.. aman dikkat et zaten kendine üşütme
hadi bakalım hayırlı olsun canım inşallah bebeğin sana tutunur kendini yorma dualarımız seninle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sağol tatlım.. dün öğlen aşılamam yapıldı 2 gündür yatıyorum bnde.. aman dikkat et zaten kendine üşütme
ohh ohhh maşallah güzel büyütmüşsün aslında cok yumurta sağlıklı demiyo doktorlar tek olsun öz olsun.. çünkü gecen asılamamda değerim 12. günde 9.80 lerdeydi 14. günde 8 lere düştü doktorumda sonrada düştü zaten küçük yumurtaya denk gelmiştir oda zayıf olduğu için tutunamamıstır dedi.. ki mantıklı geldi.
ohh bee annemlerdeki net sorunu çözüldü artık daha sık gelebilirim özledim valla hepinizi:)
fatmacım nasıl gidiyor bebiş seni üzmüyordur inşallah
özlemcim senden naber ne alemdesin bebiş çalışmaları nasıl giidiyor
tiincim sen de taşınıdın galiba artık uğramaz oldun buralara ama seni anlıyorum canım hem bebişler hem iş güç zor valla allah yardımcın olsun
sevgicim sen nerelerdesin güzel haberler bekliyoruz senden
çok şukur ya topık bomboştu kımsesız kalmıştı hoşgeldn ben unutmustum senn ev işini acaba bışeymı var dıe mereklnmıstım bu kız gelırdı buraya dıe iiyim canım dogum çantamzı hazırladık cıclerını yıkadım utuledım kladırdım evım mıs gıbı bebek koktu iice buyudu ya sabah bı uyandım kaburgamın orda oraya sıkıstırmş kafamı popomu bılemedım:44::44: ama aykalrını iice anlırıorm gerdırıo ole mınıcık bişey eşim dokunmaya korkuo çok komık oluoo sen nasıl yatıon ya dıo bızde hersey guzel cok sukur esma teyzesı sız napıosunuz.bu arada nurnurcann oglu olcakmış tıın ın sesı cıkmıo sevgıyıde merak edıorum optuk szıııııııı
mrb. 19 yaşındayom bekarım adet düzensizlii için doktora gttm polikistik over dendi ama önemli bişey dedil dendi. doğum kontrol hapı vardı ama daa kullanmaya başlamadım . önemli bişey deil dedi ama netten baktıklarıma göre çocuk açısından falan baya sıkıntı yaratıyomuş çok korktum açıkçası tüylenme kilo alma sorunu yok sadece 2 ayda bir adet oluyorum sorun buydu bi de 3 4 gün sürüyo doktor bu kadar sürmesi normal dedi. ama ben korkuyorm bu polikistik overin ben de yaratacaı etki nasıl olur? bi de doum kontrol ilaçlarını kullanmalıyım? :26:
oy oy oy canım benim yavrucağın alanı daralıyo gitgide napsın:) ay evet yaa ayakları kafası her yeri nerde anlaşılıyo son aylarda benim de son aylarda bebek artık kafaüstü dönmüştü doğuma yaklaştığı için resmen ayaklarını kaburgamın altında hissediyodum:) kalan zamanınızı da sağlıklı bir şekilde geçirin de bebiş de rahat bir nefes alsın sen de canım valla doğumdan sonra kuş gibi hafifliyo insan:)
nurnurcanın oğluşu olacağını nerden öğrendin kzı onun adına da çok sevindim topicimizin 2 kızı 1 oğlu vardı şimdi 2 kız 2 oğlan oldu benimkiyle birlikte 3 oğlan odu:)) Allah bereket versin:)
ohh bee annemlerdeki net sorunu çözüldü artık daha sık gelebilirim özledim valla hepinizi:)
fatmacım nasıl gidiyor bebiş seni üzmüyordur inşallah
özlemcim senden naber ne alemdesin bebiş çalışmaları nasıl giidiyor
tiincim sen de taşınıdın galiba artık uğramaz oldun buralara ama seni anlıyorum canım hem bebişler hem iş güç zor valla allah yardımcın olsun
sevgicim sen nerelerdesin güzel haberler bekliyoruz senden
canım kullan dogum kont hapını çunku ondan başka tedavısı yok pko nun.ben ortaokul son sınıfta başaldı 2 ay gecıktı sonra 3 ay 4ay gecıktı bu arada sende gecıo lısen son sınıfa kadar devam ettı bu duzensızlık hiç annemlere solemedeım bıle annem sordugunda yalan solerdım eet anne adet olurum dıe takı lıse son sınıfta 7 ay adet olmadım ve korktum anneme soledım doktora gıttık pko oldugunu soledı dogum kont hapı ve glukofaj dıe seker ılacı verdı seker ılacını kullananmadım aama takı evlenene kadar dogum kont hapı kullandım belkı erkenden gıtseydım doktora bu kadar ılerlemezdı pko.sen doktor kont ıhmal etme canım bazı pko lar var bır sure dogum kont hapı kullanıp sonra duzene gırıo ınş sen şanslı olanlardansındır.ama sakın ıhmal etme hastalıgını ii bı doktor bul ve aynı doktora devam et canım
yok Allaha şükür o kadar uzun süre kesinti yaşamadım dediim gibi 2 ayda bir oluo genelde. doum kontrol hapını kullanıym diorum da kilo aldırır yada başka türlü zarar verir die korkuyorum açıkçası ondan kulanmadım daa. başka zararları olmaz mı ki? siz nasıl oldunuz peki tedaviler işe yaramıştır inş..
bn buralardayım ama kimsenin baktığı yok o yüzden yazmıyorum... bnde dün tahlillerle uğrastım progesteron tahlilim var biraz sorunlu oldu kan vermem ama sonucumda düşük çıktı 10.85 doktorum iyi desede bnm içim rahat değil.. adetin 2-3 gün gecene kadar sabah akşam progestan kullan dedi ama elimde olmadığı için bn crinone jel die bi baska progestan ilacına basladım.. artık hayırlısı haftaya çarsamba adet günüm ve zaten 2 hafta oluyo ama bn persembe cuma gibi yaptırcam tahlilimi.. inşallah allahım yüzümüzü güldürür...
kızlar nerdesınız yahu sesınız çıkmaz oldu ozlem ne alamedesın nasıl gıdıo yumoşlar ?sevgıcım senn tedavı sonucu bellı olmustur haberdar et canım çok sahıpsız kaldık tiin kızlarıyla ugrasıo galıba esmada evıne gecemedı galıba .nurnurcada yogun heralde kızlar heyyyyyyyyyyyyyyyyy unutmayın topıgımızı
geldim fatmacım bu ayda olmadı benim doktora gittim bugün muayenemi oldum engel bir durum yokmuş yine klomen kullanıcam aşılamayıda düşünün kontrol zamanına kadar karar verirseniz aşılama yaparız bu ay dedi de ben karar veremiyorum bir ay dahamı böyle denesem acaba diye düşünüyorum akıl verin bana kızlar yaaaaa
geldim fatmacım bu ayda olmadı benim doktora gittim bugün muayenemi oldum engel bir durum yokmuş yine klomen kullanıcam aşılamayıda düşünün kontrol zamanına kadar karar verirseniz aşılama yaparız bu ay dedi de ben karar veremiyorum bir ay dahamı böyle denesem acaba diye düşünüyorum akıl verin bana kızlar yaaaaa