- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.521
Canım benim yaa kıyamam ben sana sen ismini değiştirmişsin diyorum başka fatma mı bu acaba 60 gün var haa ayyy ben heyecanlandım şimdi senin yerine korkma zuzummm Allah bir nefeste kurtarsın inşallah bide bir tane küp şekere 41 tane yasin oku doğuma gireceğin zaman ağzına at. Allahın izniyle çok kolay doğum oluyormuş haa bide meryem süresini çok oku kuzu 14+ 3 olduk bizz çok şükür çok badireler atlattım ama Allahın izniyle bebeğim benimle ( küp şekeri unutma haaa) çokkkkk öptümmmm.a.e.o
eet canım benım fatma1986 amın canım inş alışveriş işllerımzı bıtırdık şukur annemde bı taraftan yapıo bişiler şimdıde dogum cantamızı hazırlıcaz ve cok heyecan verıo inşş canım kup şekerı kesın yapıcam inş saglıcakla bebegıme kavusurum.ii olduguna sevındım canım sıkıntı çeksekte yeterkı bebeklerımız saglıcakla bızmıle olsun dımı ohhh maşallah sanada baygı olmuş kız 3 ayı devirmişsınz rabım yardımcımız olsun yavrularımız ona emanet arada gel kız haberdar et kendınden bebişnden.aynı doktoramı devam edıosun hala opuruz ogluşumla sızı cınsıyetı bellı olmadı galba 2 hafta sonra kesın ogrenırsın kıb canım