- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.481
öncelikle geçmiş olsun... aynı dertr bendede var iğneler bendede işe yaramıştı büyümüştü yumurtalar ama çok pahalı 5 tanesi 135 tl 10 tane aldık sonrada 5 daha aldık menogon bu iğnein ismi ama hastanelerin endokrin bölümüne gidersen testler tahliler yapıyolar hormanlara göre bu bölüm yazarsa ssk ödüyor yoksa çok pahalı.. umarım gerek kalmaz ama hemende iğneye geçmemesi lazım ben şubattan beri gidiyorum 7. ayımızda iğne denedik olmadı şimdi serophene kullandım ardndan duphaston bazılarına klomen yarıyor bazıları serophene bende serophene yumjrtamı 1,5 cm yaptı bakalım bu ay umutluyum dün adet günümdü hala olmdım inşşal güsel şeyler olur hepimiz için aminnnn
doktorum sağolsun maddı açıdanda dusunerek verıyor tedavılerı ama uzatmayıyorda çok drenclı yumurtaların demıstı ıgnelere tepkı verme ıhtımalı çok yuksek ama pahalı dedı son caremız deneyelım dıgerlerını demıstı ona guvenıyrm o nedenle hıc cıkk demedım bırde çok uzatmakda ıstemıyoruz cunku ben 28 yasımdayım ama esım 40 yasında yanı elımızı bıraz cabuk tutmalıyız esımde sorun yok testlerı yapıldı ben pko ısı zorlastırıyor hormon dengelerıde bıraz sorunlu falan Rabbım hepimize nasiıp eder ınsallah ebeveynler olmayı.
bu arada sölemeyi unuttum ben bal tarçın çörek otu macunu yediğim aylarda yumurtam 1,5 cm oluyordu oda düzenli yemeidğim halde ama kafaya koydum bu ay düzenli yicem... istersen eve gittiğimde sana tarifni ölçüsünü yazarım ...
sevınırım tabı duydum daha oncede hıc yapmayı dusunmedım ama artık dusunsem ıyı olacak sanırım teşekkurler.
benim de öyleydi canım 13mm geçmezdi serpohene kullanıyodum ne kadar doz artırdıysak da olmadı menegon iğnesine geçtik o da işe yaramadı en son gonal f le büyüdü yumurtam ve hamile kaldım biraz pahalı iğneler ama işe yarıyor:))
ne kadar guzel anne olma yolunda baslangıcı yapabılmıssın bızede nasıp olsun ıns. çok duydum gonalf ıle hamıle kalan ama en pahalı ılacda sanırım o ımıs . valla maddı durum zaten sıkısık ama geerekırse kredı cekerız yaparız napalım :)