- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.541
hayırlı olsun tedavın canım inşallah tutunur bebegın bende aşılama ile hamıle kaldım darsı san inşşş
yiiihuuuuuu bugn süper birgün... doktor muaynem vardı incilerim ((kistlerim)) dökülmüş sonunda erimişler.. 3.kez aşılama tedavimize START ımızı verdik.. doktorum bu defa fostimon iğne verdi yumurtalarım için, daha önceleri hep hap kullanmıstım. şimdilik 8 kutu die basladık bayramın 4. günü kontrolüm var. inş. bu defa bebeğim beni yarı yolda bırakmadan gelirrr...
kızlar bugun kontrolum vardı oglumu gordum buyumuş 2 haftada2200 gr olmuş teyzelerı çok şukur herşey yolunda yanlız doktorum sezaryan olabılır dogum dedı ben septum amelıyatı geçırmıstım ondan dolayı normal dogumda rahım yırtılabılr dedı ama kesın bişey yok şimdılık sezaryan olursada 25 aralık dedı:18::18: bakalım hakkımda hayırlısı
ne güzel canım hadi bakalım yeni tedavin sana şans ve uğur getirsin bebişin göbüşüne konsun
herkes etle mı ugrasıo yoksa gezıomuhepınızın bayramı kutlu olsun opuoruz sızıııııı
herkese selam ii bayramlar daha önce bu topiğe mucizemi anlatmıştım geçtiğim zor yollar aşamalar hepsi geride kaldı.. ben 10.10.2011 günü mucizem canım kızım esila naz ımı dünyaya getirdim 1 gün sonra 1 aylık olcak prensesim darısı hepinizin başına
daha kimsecikler yok yhaa
rahatça bir ohhhhhh diorum. akşam üzeri doktor randevum vardı bu defa yumurtalar göründü ne hikmetse, hem hap hem iğne bianda fırladılar 16-15-13-10-10.5mm 5 tane varmıs.pazartesi çatlatma iğnem, çarsamba aşılamam yapılıcak hayırlısıyla tabi pazartesiye kadar iğne hapa devam rabbim birde sonucuyla yüzümü güldürse...
daha kimsecikler yok yhaa
rahatça bir ohhhhhh diorum. akşam üzeri doktor randevum vardı bu defa yumurtalar göründü ne hikmetse, hem hap hem iğne bianda fırladılar 16-15-13-10-10.5mm 5 tane varmıs.pazartesi çatlatma iğnem, çarsamba aşılamam yapılıcak hayırlısıyla tabi pazartesiye kadar iğne hapa devam rabbim birde sonucuyla yüzümü güldürse...
ohh maşallah yumurtalarına canım benımda 3 -4 tane olmustu yumurtaaynı sennkıler boyutunda bı tanesıde 17 olunca bıraz daha ıgne kullandım sonra çatlatmayı yaptım galıba benımkıde çarsamba oldu aşılamam ban ugurlu geldı ve ılk defa bu kadr buyuklukte yumurta olmuşltu ınş darısı san canım sen hangı şehırdesın
maşallah yaa yumurtalarına çok sayıda olmuşlar inşallah dediğin gibi sonuçta yüzünü güldürür canım.
benimde arefe günü yumurtam 28mm olmuştu çatlatma iğnemi yaptım çalışmalara devam ediyoruz
slm herkeseeee canlarım benim ben evde değilim yaklaşık 10 gündür annemlerde kalıyorum evimizde doğalgaz çalışması var ev buz gibi çocuk hasta olur diye eve gidemiyoruz bu haftasonuna kadar inşallah eve geçicez tekrar o zamana kadar topic size emanet öpüyorum hepinizi
hmfst canım benim yumoşların hayırlı olsun inşallah hayırlısı olsun
sağol tatlım..dün öğlen aşılamam yapıldı 2 gündür yatıyorum bnde.. aman dikkat et zaten kendine üşütme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?