Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kızlar bugun kontrolum vardı oglumu gordum buyumuş 2 haftada 2200 gr olmuş teyzelerı çok şukur herşey yolunda yanlız doktorum sezaryan olabılır dogum dedı ben septum amelıyatı geçırmıstım ondan dolayı normal dogumda rahım yırtılabılr dedı ama kesın bişey yok şimdılık sezaryan olursada 25 aralık dedı:18::18: bakalım hakkımda hayırlısı

hayırlı olsun tedavın canım inşallah tutunur bebegın bende aşılama ile hamıle kaldım darsı san inşşş

inşallah tatlım inşallahhh... 2. aşıalamamda 3. haftada sonlanmıştı budefa inş. tamamlanır sonuçlanır.. sende hayırlısıyla sağlıklıca kucağına alırsın bebişini.

ne güzel canım hadi bakalım yeni tedavin sana şans ve uğur getirsin bebişin göbüşüne konsun

fatmacım aman risk alma sezeryan gerekiyorsa ol nolcakki ben de sezeryan oldum hiç şkayetim yok çok şükür.. bebişe de maşallah artık hızla kilo alır annesi zaten son aylarda gelişim tamamlandığı için vücudu yağ depolamaya başlıycak miniğinin

herkese selam ii bayramlar daha önce bu topiğe mucizemi anlatmıştım geçtiğim zor yollar aşamalar hepsi geride kaldı.. ben 10.10.2011 günü mucizem canım kızım esila naz ımı dünyaya getirdim 1 gün sonra 1 aylık olcak prensesim darısı hepinizin başına

gozun aydın o zaman canım hayırlı bı evlat olur inşallah yavrun.bende burda o mucızelerı yaşayanlardanım benım de 1.5 ayım kaldı doguma bende hayırlısıyla yavrumu kucagım alırım inşşş

mrb kızlar... dün yine doktor kontrolüm vardı 8. günümdü iğneminde 6 tanesini yaptırmıstım ama hiç yumurtam görünmedi :18: bnm normalde yumurtam gec gelişiyo diğer aşılamalarımda 17-18. günlerde istenilen boyuta gelmişti. ama en azından küçük felan bişeyler görünmesi lazım değil miydi.??? doktorum 2 tane ilaç verdi parlodel ve dekort 1 hafta bunları kullanıp iğneye devam edelim dedi cumartesi tekrar gidicem ama çok moralim bozuldu... bu şekilde olanınız var mı?? ya hiç yumurtam olmazsa bu ay :18::18:

daha kimsecikler yok yhaa
rahatça bir ohhhhhh diorum. akşam üzeri doktor randevum vardı bu defa yumurtalar göründü ne hikmetse, hem hap hem iğne bianda fırladılar 16-15-13-10-10.5mm 5 tane varmıs. pazartesi çatlatma iğnem, çarsamba aşılamam yapılıcak hayırlısıyla tabi pazartesiye kadar iğne hapa devam rabbim birde sonucuyla yüzümü güldürse...

ohh maşallah yumurtalarına canım benımda 3 -4 tane olmustu yumurtaaynı sennkıler boyutunda bı tanesıde 17 olunca bıraz daha ıgne kullandım sonra çatlatmayı yaptım galıba benımkıde çarsamba oldu aşılamam ban ugurlu geldı ve ılk defa bu kadr buyuklukte yumurta olmuşltu ınş darısı san canım sen hangı şehırdesın

maşallah yaa yumurtalarına çok sayıda olmuşlar inşallah dediğin gibi sonuçta yüzünü güldürür canım.
benimde arefe günü yumurtam 28mm olmuştu çatlatma iğnemi yaptım çalışmalara devam ediyoruz

valla ilk defa bu kadar coklar zaten genelde 2 tane oluyodu.. 2. aşılamamda 21mm de çatlatma iğnesi yaptırmıstım.. bugün iğne günüm olmuşlardır yine o kadar. inş. çarsamba banada uğur getirsin... cnm bn antalya lıyım..

ohh ohhh maşallah güzel büyütmüşsün aslında cok yumurta sağlıklı demiyo doktorlar tek olsun öz olsun.. çünkü gecen asılamamda değerim 12. günde 9.80 lerdeydi 14. günde 8 lere düştü doktorumda sonrada düştü zaten küçük yumurtaya denk gelmiştir oda zayıf olduğu için tutunamamıstır dedi.. ki mantıklı geldi.

slm herkeseeee canlarım benim ben evde değilim yaklaşık 10 gündür annemlerde kalıyorum evimizde doğalgaz çalışması var ev buz gibi çocuk hasta olur diye eve gidemiyoruz bu haftasonuna kadar inşallah eve geçicez tekrar o zamana kadar topic size emanet öpüyorum hepinizi
hmfst canım benim yumoşların hayırlı olsun inşallah hayırlısı olsun

sağol tatlım.. dün öğlen aşılamam yapıldı 2 gündür yatıyorum bnde.. aman dikkat et zaten kendine üşütme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…