- 9 Mart 2011
- 2.136
- 454
- 363
- 40
- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.441
ben de zamanında duphaston kullanmıştım bittikten sonra mutlaka adet olurdum zaten adet olmak için kullanmıştım eğer son ilacınsa adet olman normal gibi geldi bana... yine de doktorunla görüşmende fayda var canım
arkadaşlar hamileyim dün doktora gittim.bebiş varmış.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
ayyy çok sevindim ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallh... bizede sağlıklısından hayırlısından nasip etsin hepimize inşallh.. bizim için dua et annelerin dua kabul olur....
Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın
arkadaşlar hamileyim dün doktora gittim.bebiş varmış.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
kızlar ya ben biraz ara vermeyi düşünüyorum :26: ve bu süreçte doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum eşimin iş durumu pek iyi değil bu aralar ve bende psikoloji olarak iyi değilim pek kafamdan atamıyorum bi türlü adet düzensizliklerimde başladı tekrardansizce ne yapmalıyım offfff kararsızııımmmm
aradım doktorumu o akşam dedimki ilacın son günü ve daha adetime 5 gün var neden lekelenme oldu dedim adet değil sadece az az leke dikkat et bekle dedi adet olursan 2, günü olmazsanda ara gene beni ona göre bakalım dedi. netten baya bı araştırdım hamişliğin ilk zamanı olanda var yerleşme kanamı olanda var ama du8phoston içerken lekelenme olup hamiş olmayanda bendeki hangisi acaba bu ay içimden hamiş kalacağım gelmişti ama kısmette yokmuş demekki halada az az leke geliyor hala adet olmadım ve adetimde 24-25 ekimde olması lazım bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...
canımm çok sevindim, hayırlı olsun, inş sağlıkla kucağına da alırsın... bu topic işe yarıyor esmacım, bak herkes sırayla hamile kalıyor, inş özlemle ben de vericez bu mutlu haberi burdan, özlemmm hadi boş durmayalım, çalışmalara devam:)
kızlar ya ben biraz ara vermeyi düşünüyorum :26: ve bu süreçte doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum eşimin iş durumu pek iyi değil bu aralar ve bende psikoloji olarak iyi değilim pek kafamdan atamıyorum bi türlü adet düzensizliklerimde başladı tekrardansizce ne yapmalıyım offfff kararsızııımmmm
bence de canıım çalışmalara fulll devam:) valla ben de artık bu topicte bir uğur olduğuna inanıyorum pozitif enerjiyle ve Allahın izniyle inşallah hepiniz de anne olacaksınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?