Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

aradım doktorumu o akşam dedimki ilacın son günü ve daha adetime 5 gün var neden lekelenme oldu dedim adet değil sadece az az leke dikkat et bekle dedi adet olursan 2, günü olmazsanda ara gene beni ona göre bakalım dedi. netten baya bı araştırdım hamişliğin ilk zamanı olanda var yerleşme kanamı olanda var ama du8phoston içerken lekelenme olup hamiş olmayanda bendeki hangisi acaba bu ay içimden hamiş kalacağım gelmişti ama kısmette yokmuş demekki halada az az leke geliyor hala adet olmadım ve adetimde 24-25 ekimde olması lazım bakalım görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler...

arkadaşlar hamileyim dün doktora gittim.bebiş varmış.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

ayyy çok sevindim ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallh... bizede sağlıklısından hayırlısından nasip etsin hepimize inşallh.. bizim için dua et annelerin dua kabul olur....

ayyy çok sevindim ALLAH sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallh... bizede sağlıklısından hayırlısından nasip etsin hepimize inşallh.. bizim için dua et annelerin dua kabul olur....

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

Allah razı olsun canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin kimsenin kucağını boş bırakmasın

amin.. isteyen herkeze versin.. sana sağlıklıca kucana almayı tamamına erdirmeyi nasip etsin inş... kaç haftalık daha yeni galiba??

arkadaşlar hamileyim dün doktora gittim.bebiş varmış.Rabbim isteyen herkese nasip etsin

canımm çok sevindim, hayırlı olsun, inş sağlıkla kucağına da alırsın... bu topic işe yarıyor esmacım, bak herkes sırayla hamile kalıyor, inş özlemle ben de vericez bu mutlu haberi burdan, özlemmm hadi boş durmayalım, çalışmalara devam:)

kızlar ya ben biraz ara vermeyi düşünüyorum :26: ve bu süreçte doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum eşimin iş durumu pek iyi değil bu aralar ve bende psikoloji olarak iyi değilim pek kafamdan atamıyorum bi türlü adet düzensizliklerimde başladı tekrardan sizce ne yapmalıyım offfff kararsızııımmmm

canım doğum kontrol hapı kullanma bence biraz kendi haline bırak her şeyi ama kafandan da at korunmada belki bebek gelir bu süreçte sonuçta kullandığmz bu iğnelerin diğer aylara da etkisi var üst üste kullanmak da iyi değil eşinin iş durumuda düzelir inşş.......

Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla kucağına alırsın bebişini darısı bizim başımıza Allah hepimize kısmet eder insallah

o zaman bekle canım bakarsın bir bebiş haberi de senden alırız inşallah hayırlısıyla

bence de canıım çalışmalara fulll devam:) valla ben de artık bu topicte bir uğur olduğuna inanıyorum pozitif enerjiyle ve Allahın izniyle inşallah hepiniz de anne olacaksınız

özlemcim canım arkadaşım eğer maddi manevi yıprandıysanız ara vermek iyi bir fikir olabilir ama bence de doğum kontrol hapı kullanma bakarsın hiç ummadığın bir anda bişeyler olur... benim fikrime göre bu dönemde yapacağın ennn güzel şey bebek fikrinden uzaklaşıp biraz kilo vermeye çalışmak... yanlış anlama canım sen kilolusun demek istemiyorum ne kadar kilo sorunumuz az olsa da vereceğimiz 5 kilo o kadar işe yarıyoki adet düzene giriyo moralimiz düzeliyo veee doğal olarak da hamile kalma şansımız artmış oluyo

özlemcim ara vermek istemeni anlıyorum ama doğum kontrol hapına ne gerek var onu anlayamadım. bence kesinlikle o hapı kullanma, tedaviyi bi kaç ay bırakmak psikolojik olarak hem de maddi olarak çok iyi geliyor, ben yazın tamamen bu fikirden uzaklaşmıştım, hatta işe başladıktan sonra da amann bu yoğunlukta olmasın diyordum sonra birden bire yine bu fikre kaptırdım kendimi nasıl oldu bilmiorum ama içgüdüsel olarak istiyorum heralde. bak bu ay yine deniyorum hem de moralim ve enerjim yüksek olarak, inanarak ama olmazsa bende yine ara vericem.. kendi haline bırakıcam kendimi korumıcam hamileliğe karşı.. bence biraz oluruna bırak, kafanı da hamilelik fikrinden uzaklaştır. ne hamile kalmaya çalış, ne de korunmaya aklında buna benzer fikirler olmasın. canım benim moral çok önemli, moralini hep yüksek tut, ben sana inanıyorum, herşey çok güzel olucak.. kendine iyi bak

kızlarrr ben geldımmmm uzun bı ugras oldu tekrar sıze kavuşmak ayy yenı bı hamişimiz varmış ben dıorum bu topık ugurlu dıe.dun ogluşumu gormeye gıttık teyzelerı ayyy cok tatlıydı esnedıgını gorduk cok tatlıydı cok duygulandım mınıcık agzını açmış cok sukur herşey yolulnda kızlar sızlerı ozlemısım opuorum hepnızı

canım benım ara vermen ii olabılır bu aralar ama sakın d.kont hapı kullanma bakarsın mucızen gerçeklesır oda evınızı neşelendırr onun için hep pozıtıf duşun canım.

ne yapacağımı gerçekten bilmiyorum kızlar yarın için doktora randevu aldım regl oldum nihayetinde.eşimlede konuşuyorum sen bilirsin ara vermeni anlarım da korunmanı anlamıyorum diyor offf uleynn offff:44::44:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…