Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

ahhh kızlar ahhh benim adetimden halen tık yok 7 gün geçti farlutal içiyorum bugün sonuncusunu içicem madem bebiş yok bu niye gelmez sinir eder beni anlamış değilim

ii akşamlar kızlarrr..
serophene den sonra duphaton vermişti doktorum ve 15mm yumurtam olmuştu adetime 5-6 gün var ama sabahtan beri çook az denecek kadar az lekelenmem oluyor bu günde son duphastonu içiyorum. doktorumuda aramadım karnımda bi sertlik bi ağrı var. 3 gündürde başım o kadar ağrıyor ki anlatamam bu yüzden ilaçta içemiyorum ağrı kesici falan. acaba bu kanama neyin nesi adetse neden erken değilse nedir o kadarda çalıştık yorulduk çok umutluydum halada yitirmek istemiyorum umudumu ama doktoru arasam mı cepten acaba ne yapcağımı şaşırdım yaaa çokda üzülüyorum..

2ay iğne tedavisi gördüm ama sonuç vermedi onun öncesinde haplar falan 18 yaşındayım 3 yıllık evliyim şimdi tedaviyi bıraktım 2ay oldu ama hala bi bebek yok

ben girip bakıyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum.Bu arada adetim 3 gün geçti son 5 aydır düzene girmişti neden gecikti acaba.dün test aldım bi şey çıkmadı.

stresten olabilir aysecim 3 gün daha bekle olmazsa doktora git ya da bir daha test yap bence

ahhh kızlar ahhh benim adetimden halen tık yok 7 gün geçti farlutal içiyorum bugün sonuncusunu içicem madem bebiş yok bu niye gelmez sinir eder beni anlamış değilim

ya neden farlutal içiyosunki yumoşun vardı bu ay kendiliğinden adet olman gerekmezmiydi canım yaa anlamadım valla:44::44::26::26:

ben de zamanında duphaston kullanmıştım bittikten sonra mutlaka adet olurdum zaten adet olmak için kullanmıştım eğer son ilacınsa adet olman normal gibi geldi bana... yine de doktorunla görüşmende fayda var canım

2ay iğne tedavisi gördüm ama sonuç vermedi onun öncesinde haplar falan 18 yaşındayım 3 yıllık evliyim şimdi tedaviyi bıraktım 2ay oldu ama hala bi bebek yok

canımm hem yaş olarak hem de tedavi olarak daha yolun çok başındasın ama sana benden tavsiye tedavini aksatmadan devam ettirmelisin

ya okurken korktum biraz.. ben bekarım, yani nişanlıyım, bu yaz evlenicem inşallah.
adet düzensizliklerim için doktora gittim, beni bi kaç ay izledikten ve pek çok test yaptırdıktan sonra, hormon düzensizliği olmadığını ama yumurtalarımın polikistik bir eğilimde olduğunu söyledi. doğum kontrol hapı kullanmamı istedi. ben haplara başladım önce, sonra yan etkilerine dayanamayıp bırakmak istedim. doktorum zorlamadı, sen bilirsin dedi. şimdi de içime bi korku düştü. ya benim de pko eğilimim, hastalığa dönüşürse ve bebek sahibi olamazsam diye...
bu cumartesi smear testi yaptırmak için doktoruma gidicem zaten, bu konuyu mutlaka tekrar sormalıyım. allah herkese istediği mutluluğu tattırsın inşallah.

ya neden farlutal içiyosunki yumoşun vardı bu ay kendiliğinden adet olman gerekmezmiydi canım yaa anlamadım valla:44::44::26::26:

bende anlamış değilim esmacım zaten cumartesi tekrar doktora gitmeyi düşünüyoum korkmaya başladım farklı bişeymi var diye kasıklarımda ağrım var göğüslerimde ağrıyor ama tık yok sinir oldum

kızlar, bi sürü ymurtam var:)) 17-18-20-22 bugün çatlatma iğnemi yapıyorum, akşam da estradiol değerim çıkacak inşşş yüksek çıkmaz lütfen dua edinnn artık sonuna geldim, bu ay olsun artık lütfennnnnnn.. kızlar hadi bi gayret son enerjilerinize ihtiyacım var, bana pozitif bi güzellik yapın:) benim dualarım da sizlerle, çok öpüyorum sizleri

hadi hayırlısı canım ver bize burdan güzel haberleri

keşke doktor sana ilacı yazdığı zaman sorsaydın hem kendi kendine adet olmamana şaşırdım hem ilaç kullanmana şaşırdım hem de kullandığın halde olmamana şaşırdım kız bebek mi var yoksa diycem o da yok çok ilginç:44: inşallah herşey iyi olur canım

hadi bakalım canım inşallah tedavi sürecinin sonudur ve gerçekten yolun sonuna gelmişsindir... bu ay senden alalım bu güzel haberi... fatma doğum yapmadan yeni hamiş bekliyoruz topicimiz hamişsiz kalmasın hiç

allahım gönlüne göre versin inş. hayırlı sonuclar alırsın..

farlutalı kendim aldım:26: Doktor yazmadı canım mail attım şimdi doktora bakalım ne yorum yapacak

ssevgı sıra senın zaten fatmadan sonra snden hemen sonrada özlemde sıra.hadı bakalım ıns allah gonlune gore versin.hayırlsısı ile o yumurtalar bırı ıkısı bebek olsun kucagına :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…