Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

tüüüü tüüüü 41 kere maşallah fatmacım tuğsan beyin iyi olmasına çok sevindim uykucumu olcak bu velet acebaa esnek esnek

hoşgeldin canım arkadaşımm valla bizler de özledik seni yerin hemen belli oldu.. aman nazar değmesin oğluşumuza
herşeyin yolunda olmasına sevindim canım öpüyorum seniii

özleeeemmm sen napıyosun canımm adet oldunmu farlutal kullanmana doktor ne dedi bu ay bir kere daha deneme niyetinde gibi gördüm seni içindeki sesi dinle canım nasıl istiyorsan öyle yap emeklerin boşa gitmez inşallah bir an önce sen de yavruna kavuşursun

esmacım bugün 14.30 da randevum aksi bir durum yoksa bu ay da deniycem galiba bende öyle görüyorum kendimi aynı zamanda incir kürü uygulamayı düşünüyoum yumurta kalitesi daha iyi olsun diye

doğum kontrol hapı kullanma bakşa düzenleyiciler var doktoruna git gene takip ettir kendini ama onu kullanma etkisini vücuttan atmak çok zor oluyo benim psikolojimi bozmuştu... ki ben bekarlıktan başladım aralıksız 4 yıl kullandım

o zaman bekle canım bakarsın bir bebiş haberi de senden alırız inşallah hayırlısıyla

ayyyy aminnn inşallh rabbim hepimize anneliği nasip etsin çok dua ediyorum ve bu ay çok umutluydum belkide boşa ama olsun lekelenme 2-3 gün az çok az oldu şimdi bişe yok sancımda yok bu gün adet günüm normalde şimdilik tık yok rabbim inşallh umutlarımızı boşa çıkarmasın... hamiş birini görünce içim kaynıyor dayanamıyorum...

gittim doktora verdiğim ilaçları kullanıyormusun dedi hayır hiçbirini kullanmıyorum dedim ve doktor çok kızdı bana daha yolun başındayız ne oldu böyle sana bozma hemen moralini dedi sabır göster biraz normaldede o kadar kolay değil bebek sahibi olmak falan dedi bayaa konuştuk rahatlattı biraz beni sağolsun klomenle devam şimdilik

bikaç gün daha geçerse test yap canım inşallah olumlu sonuç çıkar

iyi bakalım özlemcim ben de karar senin diyordum ama içimden tedavini bırakmanı istemiyordum ipin ucunu bırakma artık tabi psikolojik durumun hepsinden önemli eğer ara vermek istersen verirsin... biraz da inat etmek lazım hadi bakalım bu işten sen galip geleceksin pko değil:)

inşallah esmacım dediğin gibi olur olacakda işte sabır lazım biraz resmen doktorun odasında kitlendim diyemedim ara vermek istiyorum diye:26: muayenemi olurkende içimden dedim vardır bundada bir hayır

aferın kız sana hah bole azımlı ol canımı ye ara vermek için bence erkendı cunku daha yenı evlısın canım ben ara verdım cunku vermek zorundaydım tıroıt için onun duzelmesını bekledık ama bı an once tedavı ye baslamk içinde sabırsızlanıodum her tedavı ye başaldıgımda bı umuttu adet olamadıgım ve kıst oluşması nedenıylede 1 ay ara verıoduk.haa bu arada sen hiç 1 aylık ara vermedın dımı ya kullandıgımız ılaçlardan dolayı kıstler oluşuodu tabı gecıcı bunla ılgılı doktorun bişi demedı dımı san canım

benim ilaçla üçüncü ayım daha hiç ara vermedim dün baktı kistimiz falan yok dedi

bu saat oldu hala adet olmadım normalde ilça kullanmasam diyecem ki gecikiyor ama tedaviye başladığımdan beri adetlerim çok düzenliydi bakalım karnımdada hafifi hafifi bi ağrı var ama geliyo geçiyo hemen... dün eczacıma gittim ovülaston testi alayım dedim elinde yokmulş sipariş ettim gelecek 5 tane 35 tl miş.. bu aradadayanamdı testverdi yaptım ama boş hehehehe zaten 7-8 gün geçmesi lazımmış sanırım dimi..

merhaba bayanlar bende pkoluyum yaklaşık 2 senedır evlıyım 1 senedır kornmuyoruz bebek olmuyor 2 ay klomen kullandım bu ay femara dıye bı ılec verdı doktorum bunada tepkı vermöezse ignlere gececekmıs hayırlısı bakalım benım yumurtAm çok ama 12 mm gecmıyor gelısmıyor.

öncelikle geçmiş olsun... aynı dertr bendede var iğneler bendede işe yaramıştı büyümüştü yumurtalar ama çok pahalı 5 tanesi 135 tl 10 tane aldık sonrada 5 daha aldık menogon bu iğnein ismi ama hastanelerin endokrin bölümüne gidersen testler tahliler yapıyolar hormanlara göre bu bölüm yazarsa ssk ödüyor yoksa çok pahalı.. umarım gerek kalmaz ama hemende iğneye geçmemesi lazım ben şubattan beri gidiyorum 7. ayımızda iğne denedik olmadı şimdi serophene kullandım ardndan duphaston bazılarına klomen yarıyor bazıları serophene bende serophene yumjrtamı 1,5 cm yaptı bakalım bu ay umutluyum dün adet günümdü hala olmdım inşşal güsel şeyler olur hepimiz için aminnnn

bu arada sölemeyi unuttum ben bal tarçın çörek otu macunu yediğim aylarda yumurtam 1,5 cm oluyordu oda düzenli yemeidğim halde ama kafaya koydum bu ay düzenli yicem... istersen eve gittiğimde sana tarifni ölçüsünü yazarım ...

yarına kadar olmazsan kanda baktırabilirsin canım ama evde test yapman için gerçekten erken hayırlısı hadi bakalım bir heyecanlı bekleyiş daha...

benim de öyleydi canım 13mm geçmezdi serpohene kullanıyodum ne kadar doz artırdıysak da olmadı menegon iğnesine geçtik o da işe yaramadı en son gonal f le büyüdü yumurtam ve hamile kaldım biraz pahalı iğneler ama işe yarıyor:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…