- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.461
kızlarrr ben geldımmmmuzun bı ugras oldu tekrar sıze kavuşmak ayy yenı bı hamişimiz varmış ben dıorum bu topık ugurlu dıe.dun ogluşumu gormeye gıttık teyzelerı ayyy cok tatlıydı esnedıgını gorduk cok tatlıydı cok duygulandım mınıcık agzını açmış cok sukur herşey yolulnda kızlar sızlerı ozlemısım opuorum hepnızı
kızlarrr ben geldımmmmuzun bı ugras oldu tekrar sıze kavuşmak ayy yenı bı hamişimiz varmış ben dıorum bu topık ugurlu dıe.dun ogluşumu gormeye gıttık teyzelerı ayyy cok tatlıydı esnedıgını gorduk cok tatlıydı cok duygulandım mınıcık agzını açmış cok sukur herşey yolulnda kızlar sızlerı ozlemısım opuorum hepnızı
esmacım bugün 14.30 da randevum aksi bir durum yoksa bu ay da deniycem galiba bende öyle görüyorum kendimiözleeeemmm sen napıyosun canımm adet oldunmu farlutal kullanmana doktor ne dedi bu ay bir kere daha deneme niyetinde gibi gördüm seni içindeki sesi dinle canım nasıl istiyorsan öyle yap emeklerin boşa gitmez inşallah bir an önce sen de yavruna kavuşursun
kızlar ya ben biraz ara vermeyi düşünüyorum :26: ve bu süreçte doğum kontrol hapıyla korunmayı düşünüyorum eşimin iş durumu pek iyi değil bu aralar ve bende psikoloji olarak iyi değilim pek kafamdan atamıyorum bi türlü adet düzensizliklerimde başladı tekrardansizce ne yapmalıyım offfff kararsızııımmmm
o zaman bekle canım bakarsın bir bebiş haberi de senden alırız inşallah hayırlısıyla
ayyyy aminnn inşallh rabbim hepimize anneliği nasip etsin çok dua ediyorum ve bu ay çok umutluydum belkide boşa ama olsun lekelenme 2-3 gün az çok az oldu şimdi bişe yok sancımda yok bu gün adet günüm normalde şimdilik tık yok rabbim inşallh umutlarımızı boşa çıkarmasın... hamiş birini görünce içim kaynıyor dayanamıyorum...
gittim doktora verdiğim ilaçları kullanıyormusun dedi hayır hiçbirini kullanmıyorum dedimve doktor çok kızdı bana daha yolun başındayız ne oldu böyle sana bozma hemen moralini dedi sabır göster biraz normaldede o kadar kolay değil bebek sahibi olmak falan dedi bayaa konuştuk rahatlattı biraz beni sağolsun klomenle devam şimdilik
iyi bakalım özlemcim ben de karar senin diyordum ama içimden tedavini bırakmanı istemiyordum ipin ucunu bırakma artık tabi psikolojik durumun hepsinden önemli eğer ara vermek istersen verirsin... biraz da inat etmek lazım hadi bakalım bu işten sen galip geleceksin pko değil:)
gittim doktora verdiğim ilaçları kullanıyormusun dedi hayır hiçbirini kullanmıyorum dedimve doktor çok kızdı bana daha yolun başındayız ne oldu böyle sana bozma hemen moralini dedi sabır göster biraz normaldede o kadar kolay değil bebek sahibi olmak falan dedi bayaa konuştuk rahatlattı biraz beni sağolsun klomenle devam şimdilik
aferın kız sana hah bole azımlı ol canımı yeara vermek için bence erkendı cunku daha yenı evlısın canım ben ara verdım cunku vermek zorundaydım tıroıt için onun duzelmesını bekledık ama bı an once tedavı ye baslamk içinde sabırsızlanıodum her tedavı ye başaldıgımda bı umuttu adet olamadıgım ve kıst oluşması nedenıylede 1 ay ara verıoduk.haa bu arada sen hiç 1 aylık ara vermedın dımı ya kullandıgımız ılaçlardan dolayı kıstler oluşuodu tabı gecıcı bunla ılgılı doktorun bişi demedı dımı san canım
benim ilaçla üçüncü ayım daha hiç ara vermedim dün baktı kistimiz falan yok dedi
merhaba bayanlar bende pkoluyum yaklaşık 2 senedır evlıyım 1 senedır kornmuyoruz bebek olmuyor 2 ay klomen kullandım bu ay femara dıye bı ılec verdı doktorum bunada tepkı vermöezse ignlere gececekmıs hayırlısı bakalım benım yumurtAm çok ama 12 mm gecmıyor gelısmıyor.
merhaba bayanlar bende pkoluyum yaklaşık 2 senedır evlıyım 1 senedır kornmuyoruz bebek olmuyor 2 ay klomen kullandım bu ay femara dıye bı ılec verdı doktorum bunada tepkı vermöezse ignlere gececekmıs hayırlısı bakalım benım yumurtAm çok ama 12 mm gecmıyor gelısmıyor.
bu saat oldu hala adet olmadım normalde ilça kullanmasam diyecem ki gecikiyor ama tedaviye başladığımdan beri adetlerim çok düzenliydi bakalım karnımdada hafifi hafifi bi ağrı var ama geliyo geçiyo hemen... dün eczacıma gittim ovülaston testi alayım dedim elinde yokmulş sipariş ettim gelecek 5 tane 35 tl miş.. bu aradadayanamdı testverdi yaptım ama boş hehehehe zaten 7-8 gün geçmesi lazımmış sanırım dimi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?