• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kız özlem hepimizi merak içinde bıraktın valla neyse böyle de heyecanlı oluyo ama sen nasıl durabildin ona şaşırdım valla sabredemiyordun çünkü:) ama adet olmaman çok güzel canım inşallah yarında öbür gün de ve önümüzdeki 9 ay boyunca hiç adet olmazsın:):49::49::49:

kız özlem hepimizi merak içinde bıraktın valla neyse böyle de heyecanlı oluyo ama sen nasıl durabildin ona şaşırdım valla sabredemiyordun çünkü:) ama adet olmaman çok güzel canım inşallah yarında öbür gün de ve önümüzdeki 9 ay boyunca hiç adet olmazsın:):49::49::49:

ayy sen bide bana sor bugün evden dışarı hiç çıkmadım markete bile gitmedim çünkü makete gitsem bir iki sokak ileride sağlık ocağı onun ilerisindede hastane var mutlaka girerdim birine :1: :1::1: sabretmeye çalışıyorum inşallah dediğin gibi önümüzdeki 9 ay boyunca olmam çok öptüm :54:

kızla daha fazla bekletmeyeyim sizi sonucumu yazıyorum sadece 1 çıkmış yanında bi kaçtane sıfır olaydı iyiydi:14::14: bu ayda olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum artık hastaneye gitmek bile gelmiyor içimden :14::14::14::14:

kızla daha fazla bekletmeyeyim sizi sonucumu yazıyorum sadece 1 çıkmış yanında bi kaçtane sıfır olaydı iyiydi:14::14: bu ayda olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum artık hastaneye gitmek bile gelmiyor içimden :14::14::14::14:

canım benim hayırlısı olsun elbet bir vakti var.Canını sıkma desem de muhakkak sıkarsın ama sen yine de sıkmamaya çalış.Rabbim doğuru zaman da hayırlı bir evladı isteyen herkese ve bizlere nasip etsin.

senden güzel bir haber almayı çok isterdim canım yaaa ama madem gebelik yok neden adet olmadınki... herşeye rağmen vardır bir hayır diyelim napalım:43::43:

sanırım çok stres yaptım ondan geçikti :26: umutlarım ve çalışmalarım bi ay daha uzadı bakalım herşeyin hayırlısı diyorum ne yapayım

sanırım çok stres yaptım ondan geçikti :26: umutlarım ve çalışmalarım bi ay daha uzadı bakalım herşeyin hayırlısı diyorum ne yapayım

canım benim psikolojini çok iyi anlıyorum, amannnnnnnnnnn boşverrrrrrrrrr vardır bi hayır, elbet olacak, önemli olan en güzel zamanda hayırlısıyla olması, demek ki bu ay kısmet deilmiş.. bi daha ki aya birlikte inş:)) ahhhhh bu yumurtalarım ahhhhhhh bi baskın duruma geçemediler hepsi birden büyücez die kavga ediolar kimse kocaman olamıyo, sinirleniyorum artık bi yumurtaya bile söz geçiremiyorum:) rahat olmak lazım stres yapma canım, bak ben uğraşıp duruyom milimetrik yumoşlarla, bana kafa tutuyolar resmen, hepimiz birden büyücez die...
kızlarrrrrr bi pozitif enerji gönderin şunlara, yoruyolar beni:))

canım benim psikolojini çok iyi anlıyorum, amannnnnnnnnnn boşverrrrrrrrrr vardır bi hayır, elbet olacak, önemli olan en güzel zamanda hayırlısıyla olması, demek ki bu ay kısmet deilmiş.. bi daha ki aya birlikte inş:)) ahhhhh bu yumurtalarım ahhhhhhh bi baskın duruma geçemediler hepsi birden büyücez die kavga ediolar kimse kocaman olamıyo, sinirleniyorum artık bi yumurtaya bile söz geçiremiyorum:) rahat olmak lazım stres yapma canım, bak ben uğraşıp duruyom milimetrik yumoşlarla, bana kafa tutuyolar resmen, hepimiz birden büyücez die...
kızlarrrrrr bi pozitif enerji gönderin şunlara, yoruyolar beni:))

ayy svg Allah iyiliğini versin :1: bak gönderiyorum sana pozitif enerji:10::10: bende çok var ya :1::1: yaaa onlarda birkaçı kendini feda etsin diğeri büyüsün canım ne var yani :9: inşallah umutlarımız bu ayda hayırlısıyla hadi bakalım birlikte hamiş olurmuşuz bide :49:

Son düzenleme:
çocuk özleminin nasıl bir şey olduğunu ben de en az sizler kadar iyi biliyorum ve bir pkolu olmanın ne berbat bişey olduğunu... adet düzensizlikleri fazla kilolar ve en önemlisi kısırlık...
kimine göre şanslı pkolulardanım kimine göre şanssız ama tam bir yıllık bir tedavi süreci geçirdim...
çocuk için ilk doktora gittiğimde doktor bana pkolu olduğumu söyledi ama kısa sürede hamilelik gerçekleşir dedi ben de iyi bişeyim yokmuş basit bir tedaviyle hamile kalabilirim dedim hatta ilk ay hamile kalacağımdan emindim (nerden geliyosa artık bu özgüven):37:
ama gel gör ki işin aslı öyle değilmiş...:53:
ilk ay adetin beşinci günü günde 2 serophene ilaçla başladık o ay hüsran hiç yumurta ygelişmemiş
ikinci ay günde 3 serophene ile devam ettik kontrole gittim yine gelişme yok stres başladı tabi..:5:
diğer ay günde dörde çıkardık yok yok yok yine gelişen yumurta yok
öbür ay günde 5 ilaçla devam ediyoruz benim moral yerlerde tabi ki yine gelişme yok
doktora bir sinir oluyorumki sormayın niye en yüksek dozda ilaç vermiyo diyorum meğerse bir de yumurtaların aşırı tepki verme riski varmış
benim çatlatma iğnem elimde kaldı hiç kullanamadım doktor diyoki sabret onu da kullanacağımız zaman gelecek benim gözyaşları sel olmuş eşime diyorumki gel ayrılalım seni çocuksuz bırakmaya hakkım yok sen de baba olmalısın ama benimle olmuyo eşim diyo ki sen ne saçmalıyosun
bana hep destek oluyo sağolsun derken doktor yumurta geliştiren iğnelere geçmeye karar verdi menogonla başladım ama inanmıyorum hala gelişme yok o olmadı gonal f e geçtik maddi yönden resmen resmen battık kontrole gittiğimde 1 tanecik yumurtam gelişmişti o da tam değil yani zorla 14 mm olmuş doktor heyecanlandı bu 2 gün sonra 17 mm olur dedi çatlatma iğneni yaptırırsın
ben hiç ihtimal vermiyorum ama eşimle gittik iğnemi yaptırdık diğer gün ilişki olacak annem dediki kzızm illa sütün buharına oturmayı ihmal etme iyi gelir
annemin hatrına ilişkiden önce sütün buharına da oturdum bi yarım saat kadar
günler geçti ve benim adet günüm geldi yüzüm sivilcelenmiş karnım ağrıyo göğüslerim ağrıyo ben diyorum ki kesin adet olucam
doktoru aradım randevu almak için dedimki benim adet günüm gelmiş yarın olurum heralde öbür güne randevu almak istiyorum(aklımca tedaviye devam edicem onun için randevu alıyorum)
doktor dediki yarın adet olmazsanız kanda beta hcg baktırın tamam dedim yarın oldu ben adet olmadım eşim zorla hasataneye götürdü kan vereceksin dedi ben inatla adet olmak üzereyüm diyorum 1 saat sonra sonuç çıkacaktı eşime dedimki beni eve bırak beni eve bıraktı heyecandan hastanede benim sonucu bekliyor ben de ona acıyorum yazık heveslendi ama olmayacak diyorum o sırada tlf çaldı eşim arıyor kalbim küt küt atmaya başladı telefonu açtım eşimin sesi gayet sakin sonucun 4.67 çıkmış dedi ben de dedimki e biliyodum böyle olacağının boşuna baklaedin o kadar sonra eşim gülmeye başladı yok yok sonuç 70 çıkmış hamileymişsin aşkım dedi inanamadım ağlamaya başladım
eşim eve geldi birbirimize sarıldık inanamıyoduk hemen aileleri aradık haber verdik onlar da çok mutlu oldular
şu an oğlum 3 aylık olduNazar
darısı tüm isteyenlerin başına
asla umudunuzu kaybetmeyin:9:

baya eski bir mesaj ama hergün her bölümde kendimce birşeyler bulup okuyorum umutlanıyorum.. ve suan oturdum ağlıyorum aynı kendimi okuyorum ama sonuc daha aynı değil.. allahım tez vakitte banada versn , isteyen herkezede gönlüne göre versn.. bu ay 3. aşılamamı yaptırcakken yineeee kistim cıktı ve hemen hemen 2 aydır erimesi için uğrasıyoruz daha değişme yok :25: çok morelim bozuk :14::14::14: 2. aşıalamada bebeğimi düşürdüm sonrasında 2-3 ay ara verdim çok pişmanım bu arada büyüdü kistim zaten... nolur bana yardımcı olun.. ilaç kullanıyorum ama bu soğan kürü varmıs onu denesem nasıl olur ters tepmesinden korkuyorum.. deneyen var mı??? ve deneyip faydasını yada zararını gören var mı??:26:

baya eski bir mesaj ama hergün her bölümde kendimce birşeyler bulup okuyorum umutlanıyorum.. ve suan oturdum ağlıyorum aynı kendimi okuyorum ama sonuc daha aynı değil.. allahım tez vakitte banada versn , isteyen herkezede gönlüne göre versn.. bu ay 3. aşılamamı yaptırcakken yineeee kistim cıktı ve hemen hemen 2 aydır erimesi için uğrasıyoruz daha değişme yok :25: çok morelim bozuk :14::14::14: 2. aşıalamada bebeğimi düşürdüm sonrasında 2-3 ay ara verdim çok pişmanım bu arada büyüdü kistim zaten... nolur bana yardımcı olun.. ilaç kullanıyorum ama bu soğan kürü varmıs onu denesem nasıl olur ters tepmesinden korkuyorum.. deneyen var mı??? ve deneyip faydasını yada zararını gören var mı??:26:

canım zaten hepimizin hikayesi de birbirine çok benziyor sonlarımız da benzer inşallah ama lütfen moralini bozma hayırlısını dile dua et... şu soğan kürünü herkes ya denemeyi düşünüyorum ya denemeye korkuyorum diyor açıkçası ben de henüz olumlu bir sonuç alanı göremedim bu arada ben de zamanında denemeye çalıştım ama yarım bıraktım tadı çok kötüydü bence sen iyi bir doktor bulup tedavine başla herşey yoluna girer inşallah

Son düzenleme:
canım zaten hepimizin hikayesi de birbirine çok benziyor sonlarımız da benzer inşallah ama lütfen moralini bozma hayırlısını dile dua et... şu soğan kürünü herkes ya denemeyi düşünüyorum ya denemeye korkuyorum diyor açıkçası ben de henüz olumlu bir sonuç alanı göremedim bu arada ben de zamanında denemeye çalıştım ama yarım bıraktım tadı çok kötüydü bence sen iyi bir doktor bulup tedavine başla herşey yoluna girer inşallah

sağol cnm.. hemen hemen 1sene olucak doktorum var sağolsun cok faydasınıda gördüm suanda tedavideyiz zaten ama bn bi an önce kistim erisin önümüzdeki ay uğrasmıyım artık die istiyorum..1 ay daha bebeğime uzaklaşmak istemiyorum :18::18: allah bilir tabiki sonucta belli bi düzene göre yasıyoruz.. inş. bu ay aşılamamı yaptırırım (3.kez) :44:

sağol cnm.. Hemen hemen 1sene olucak doktorum var sağolsun cok faydasınıda gördüm suanda tedavideyiz zaten ama bn bi an önce kistim erisin önümüzdeki ay uğrasmıyım artık die istiyorum..1 ay daha bebeğime uzaklaşmak istemiyorum :18::18: Allah bilir tabiki sonucta belli bi düzene göre yasıyoruz.. Inş. Bu ay aşılamamı yaptırırım (3.kez) :44:

ben geçen ay yaptım soğan kürünü hiç aksatmadan 15. Gün adetim geldi ve doktorum miyomlarımın gittiğini söyledi ilaç kullanmadığım için şaşırdı bende söyledim soğan suyu içtim diye güldü,, bu ayda yapıyorum kürü 9. Gündeyim, inş. Hamilede kalırım burdan onuda duyurmak nasip olur...

sağol cnm.. hemen hemen 1sene olucak doktorum var sağolsun cok faydasınıda gördüm suanda tedavideyiz zaten ama bn bi an önce kistim erisin önümüzdeki ay uğrasmıyım artık die istiyorum..1 ay daha bebeğime uzaklaşmak istemiyorum :18::18: allah bilir tabiki sonucta belli bi düzene göre yasıyoruz.. inş. bu ay aşılamamı yaptırırım (3.kez) :44:

hayırlısı olsun canım bak seseda arkadaşım faydasını gördüm diye yazmış ilaç kullandığın zaman yapma ama eğer düşünüyorsan... inşallah kistin erir de kurtulursun bebeğine kavuşursun..:9::9::9::9::9:

kızlarrrrrrrr 15 mm - 14 mm 4 baskın folikül, 3 gün sonra inş dördü de olacak 18-20 mm sonraaa çatlatma, sonra da bebiş inş:))) haydi bi gayret daha
birazcık daha dua istiyorum olacak bu sefer, olması lazım, çokkk inandım bu ay...

kızlarrrrrrrr 15 mm - 14 mm 4 baskın folikül, 3 gün sonra inş dördü de olacak 18-20 mm sonraaa çatlatma, sonra da bebiş inş:))) haydi bi gayret daha
birazcık daha dua istiyorum olacak bu sefer, olması lazım, çokkk inandım bu ay...

inşallah canım dualarımız seninle o yumoşlardan en az birisi sana bebiş olarak dönsün:)) içine de doğmuş gibi hislerinin seni yanıltmamasını dilerim canım

dualarımız seninle canım işaallah allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Back