- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.421
ben girip bakıyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum.Bu arada adetim 3 gün geçti son 5 aydır düzene girmişti neden gecikti acaba.dün test aldım bi şey çıkmadı.kızlar nerdesiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben girip bakıyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum.Bu arada adetim 3 gün geçti son 5 aydır düzene girmişti neden gecikti acaba.dün test aldım bi şey çıkmadı.kızlar nerdesiniz
ben girip bakıyorum kimse olmayınca geri çıkıyorum.Bu arada adetim 3 gün geçti son 5 aydır düzene girmişti neden gecikti acaba.dün test aldım bi şey çıkmadı.
ahhh kızlar ahhh benim adetimden halen tık yok 7 gün geçti farlutal içiyorum bugün sonuncusunu içicem madem bebiş yok bu niye gelmez sinir eder beni anlamış değilim
ben de zamanında duphaston kullanmıştım bittikten sonra mutlaka adet olurdum zaten adet olmak için kullanmıştım eğer son ilacınsa adet olman normal gibi geldi bana... yine de doktorunla görüşmende fayda var canımii akşamlar kızlarrr..
serophene den sonra duphaton vermişti doktorum ve 15mm yumurtam olmuştu adetime 5-6 gün var ama sabahtan beri çook az denecek kadar az lekelenmem oluyor bu günde son duphastonu içiyorum. doktorumuda aramadım karnımda bi sertlik bi ağrı var. 3 gündürde başım o kadar ağrıyor ki anlatamam bu yüzden ilaçta içemiyorum ağrı kesici falan. acaba bu kanama neyin nesi adetse neden erken değilse nedir o kadarda çalıştık yorulduk çok umutluydum halada yitirmek istemiyorum umudumu ama doktoru arasam mı cepten acaba ne yapcağımı şaşırdım yaaa çokda üzülüyorum..
2ay iğne tedavisi gördüm ama sonuç vermedi onun öncesinde haplar falan 18 yaşındayım 3 yıllık evliyim şimdi tedaviyi bıraktım 2ay oldu ama hala bi bebek yok
ya neden farlutal içiyosunki yumoşun vardı bu ay kendiliğinden adet olman gerekmezmiydi canım yaa anlamadım valla:44::44::26::26:
kızlar, bi sürü ymurtam var:)) 17-18-20-22 bugün çatlatma iğnemi yapıyorum, akşam da estradiol değerim çıkacak inşşş yüksek çıkmaz lütfen dua edinnn artık sonuna geldim, bu ay olsun artık lütfennnnnnn.. Kızlar hadi bi gayret son enerjilerinize ihtiyacım var, bana pozitif bi güzellik yapın:) benim dualarım da sizlerle, çok öpüyorum sizleri
bende anlamış değilim esmacım zaten cumartesi tekrar doktora gitmeyi düşünüyoum korkmaya başladım farklı bişeymi var diye kasıklarımda ağrım var göğüslerimde ağrıyor ama tık yok sinir oldum
kızlar, bi sürü ymurtam var:)) 17-18-20-22 bugün çatlatma iğnemi yapıyorum, akşam da estradiol değerim çıkacak inşşş yüksek çıkmaz lütfen dua edinnn artık sonuna geldim, bu ay olsun artık lütfennnnnnn.. kızlar hadi bi gayret son enerjilerinize ihtiyacım var, bana pozitif bi güzellik yapın:) benim dualarım da sizlerle, çok öpüyorum sizleri
kızlar, bi sürü ymurtam var:)) 17-18-20-22 bugün çatlatma iğnemi yapıyorum, akşam da estradiol değerim çıkacak inşşş yüksek çıkmaz lütfen dua edinnn artık sonuna geldim, bu ay olsun artık lütfennnnnnn.. kızlar hadi bi gayret son enerjilerinize ihtiyacım var, bana pozitif bi güzellik yapın:) benim dualarım da sizlerle, çok öpüyorum sizleri
keşke doktor sana ilacı yazdığı zaman sorsaydın hem kendi kendine adet olmamana şaşırdım hem ilaç kullanmana şaşırdım hem de kullandığın halde olmamana şaşırdım kız bebek mi var yoksa diycem o da yok çok ilginç:44: Inşallah herşey iyi olur canım
arkadaşlar hamileyim dün doktora gittim.bebiş varmış.Rabbim isteyen herkese nasip etsin
adetim geçiyo demiştin test yaptım çıkmadı demiştin demekki erken yapmışsın
ayyyyyyyyyyyy çok sevindim canım bir hamiş daha eklendi topicimize