Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

kız özlem hepimizi merak içinde bıraktın valla neyse böyle de heyecanlı oluyo ama sen nasıl durabildin ona şaşırdım valla sabredemiyordun çünkü:) ama adet olmaman çok güzel canım inşallah yarında öbür gün de ve önümüzdeki 9 ay boyunca hiç adet olmazsın:)

ayy sen bide bana sor bugün evden dışarı hiç çıkmadım markete bile gitmedim çünkü makete gitsem bir iki sokak ileride sağlık ocağı onun ilerisindede hastane var mutlaka girerdim birine sabretmeye çalışıyorum inşallah dediğin gibi önümüzdeki 9 ay boyunca olmam çok öptüm

kızla daha fazla bekletmeyeyim sizi sonucumu yazıyorum sadece 1 çıkmış yanında bi kaçtane sıfır olaydı iyiydi bu ayda olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum artık hastaneye gitmek bile gelmiyor içimden

kızla daha fazla bekletmeyeyim sizi sonucumu yazıyorum sadece 1 çıkmış yanında bi kaçtane sıfır olaydı iyiydi bu ayda olmadı kendimi çok yorgun hissediyorum artık hastaneye gitmek bile gelmiyor içimden

canım benim hayırlısı olsun elbet bir vakti var.Canını sıkma desem de muhakkak sıkarsın ama sen yine de sıkmamaya çalış.Rabbim doğuru zaman da hayırlı bir evladı isteyen herkese ve bizlere nasip etsin.

senden güzel bir haber almayı çok isterdim canım yaaa ama madem gebelik yok neden adet olmadınki... herşeye rağmen vardır bir hayır diyelim napalım

sanırım çok stres yaptım ondan geçikti :26: umutlarım ve çalışmalarım bi ay daha uzadı bakalım herşeyin hayırlısı diyorum ne yapayım

sanırım çok stres yaptım ondan geçikti :26: umutlarım ve çalışmalarım bi ay daha uzadı bakalım herşeyin hayırlısı diyorum ne yapayım

canım benim psikolojini çok iyi anlıyorum, amannnnnnnnnnn boşverrrrrrrrrr vardır bi hayır, elbet olacak, önemli olan en güzel zamanda hayırlısıyla olması, demek ki bu ay kısmet deilmiş.. bi daha ki aya birlikte inş:)) ahhhhh bu yumurtalarım ahhhhhhh bi baskın duruma geçemediler hepsi birden büyücez die kavga ediolar kimse kocaman olamıyo, sinirleniyorum artık bi yumurtaya bile söz geçiremiyorum:) rahat olmak lazım stres yapma canım, bak ben uğraşıp duruyom milimetrik yumoşlarla, bana kafa tutuyolar resmen, hepimiz birden büyücez die...
kızlarrrrrr bi pozitif enerji gönderin şunlara, yoruyolar beni:))

ayy svg Allah iyiliğini versin bak gönderiyorum sana pozitif enerji bende çok var ya yaaa onlarda birkaçı kendini feda etsin diğeri büyüsün canım ne var yani inşallah umutlarımız bu ayda hayırlısıyla hadi bakalım birlikte hamiş olurmuşuz bide

Son düzenleme:

baya eski bir mesaj ama hergün her bölümde kendimce birşeyler bulup okuyorum umutlanıyorum.. ve suan oturdum ağlıyorum aynı kendimi okuyorum ama sonuc daha aynı değil.. allahım tez vakitte banada versn , isteyen herkezede gönlüne göre versn.. bu ay 3. aşılamamı yaptırcakken yineeee kistim cıktı ve hemen hemen 2 aydır erimesi için uğrasıyoruz daha değişme yok çok morelim bozuk 2. aşıalamada bebeğimi düşürdüm sonrasında 2-3 ay ara verdim çok pişmanım bu arada büyüdü kistim zaten... nolur bana yardımcı olun.. ilaç kullanıyorum ama bu soğan kürü varmıs onu denesem nasıl olur ters tepmesinden korkuyorum.. deneyen var mı??? ve deneyip faydasını yada zararını gören var mı??:26:

canım zaten hepimizin hikayesi de birbirine çok benziyor sonlarımız da benzer inşallah ama lütfen moralini bozma hayırlısını dile dua et... şu soğan kürünü herkes ya denemeyi düşünüyorum ya denemeye korkuyorum diyor açıkçası ben de henüz olumlu bir sonuç alanı göremedim bu arada ben de zamanında denemeye çalıştım ama yarım bıraktım tadı çok kötüydü bence sen iyi bir doktor bulup tedavine başla herşey yoluna girer inşallah

Son düzenleme:

sağol cnm.. hemen hemen 1sene olucak doktorum var sağolsun cok faydasınıda gördüm suanda tedavideyiz zaten ama bn bi an önce kistim erisin önümüzdeki ay uğrasmıyım artık die istiyorum..1 ay daha bebeğime uzaklaşmak istemiyorum :18::18: allah bilir tabiki sonucta belli bi düzene göre yasıyoruz.. inş. bu ay aşılamamı yaptırırım (3.kez) :44:

ben geçen ay yaptım soğan kürünü hiç aksatmadan 15. Gün adetim geldi ve doktorum miyomlarımın gittiğini söyledi ilaç kullanmadığım için şaşırdı bende söyledim soğan suyu içtim diye güldü,, bu ayda yapıyorum kürü 9. Gündeyim, inş. Hamilede kalırım burdan onuda duyurmak nasip olur...

hayırlısı olsun canım bak seseda arkadaşım faydasını gördüm diye yazmış ilaç kullandığın zaman yapma ama eğer düşünüyorsan... inşallah kistin erir de kurtulursun bebeğine kavuşursun..

kızlarrrrrrrr 15 mm - 14 mm 4 baskın folikül, 3 gün sonra inş dördü de olacak 18-20 mm sonraaa çatlatma, sonra da bebiş inş:))) haydi bi gayret daha
birazcık daha dua istiyorum olacak bu sefer, olması lazım, çokkk inandım bu ay...

inşallah canım dualarımız seninle o yumoşlardan en az birisi sana bebiş olarak dönsün:)) içine de doğmuş gibi hislerinin seni yanıltmamasını dilerim canım

dualarımız seninle canım işaallah allahım isteyen herkesin yüzünü güldürsün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…