- Konu Sahibi esmaaa0202
-
- #1.381
yok canım ya hıc bılmıyordum ıgnede kullandım nıye oyle oldu anlamadım aralıkta tekrar deneyelım tup bebek dedı dr o yumurta toplama ıslemı cok agrılı hayır bırde sonrasında aynı seylerı yasamak var valla bılmıyorum 4sene ugrastım boyle oldu 4 bın tutuyo hadı bır daha yaptıralım desem ondan sonra yaptıramam da valla cok canım sıkkınnnnnnnnngeçmiş olsun canım hayırlsı boleymış oncelıkle başka sıkınlarını hallet sonra gebe kal cunku sonradan cıkan sorunlar daha zor oluo kan pıhtılaşması zor bı rahatsızlık sen bılmıomuydun bu rahatsızlıgını.uzme kendını canım
olmadı canım bebegım benımle 20 gun kalabıldı dusuk yaptım kan pıhtılasması varmıs gercı ıgnede kullamndım ama olmadı cok uzgunum
yaaaaaa esmacım sorma uyku girmiyor gözüme sinir oldum bugünde bişeyler akıyo gibi oluyor koşa koşa wc ye atıyorum kendimi bişey yok oh deyip geri çıkıyorum :))))
yok canım ya hıc bılmıyordum ıgnede kullandım nıye oyle oldu anlamadım aralıkta tekrar deneyelım tup bebek dedı dr o yumurta toplama ıslemı cok agrılı hayır bırde sonrasında aynı seylerı yasamak var valla bılmıyorum 4sene ugrastım boyle oldu 4 bın tutuyo hadı bır daha yaptıralım desem ondan sonra yaptıramam da valla cok canım sıkkınnnnnnnnn
ay evet yaa bende de öyle olurdu psikolojik heralde ben de senin gibi böyle gün sayarken hah tamam şimdi adet oldum diye tuvalete giderdim bişey yok:) çok mutlu olurdum:) yarın ilk iş sonucu bize bildir ve lütfen güzel bir sonuçla gellllll:))) hayırlısı tabiki canım gönlümüzden geçeni Allahtan diliyoruz olur inşallah
kızlar selam korkudan yine sabah yataktan fırladığım gibi wc ye attım kendimi ama bu saat oldu halen bişey yok korkudan testde yapamıyorum :18::18::18: napıcam ben yaaaa bütün gece rüyamda pozitif çıkan test sonuçları gördüm iyice uçtum kanımca
slm kızlar,
gelmiş 13 ekim ayy uğursuz olmasın inş, hadi özlemcim güzel haberler ver nolur, en az senin kadar heycanlanıyorum.
ben iki gün önce gittim dr a, gene benim yumurtalar coşmuş hepsi birden büyümeye çalışıolar, dr kan tahlili istedi bilmem ne değerine bakıp ona göre çatlatma iğnesi yapıp yapamıcamıza karar vericekmiş. 2 gün öce yumurtlarım 12 mm idi. daha 5. günde bu akdar büyüdülerse şimdi ne oldular bilemiorum. ama hepsi büyürse bu ay da olmıcak malesef... ama ben umudumu kaybetmiorum ne kadar dr um olumsuzmuş gibi bi surat ifadesiyle konuşmuş olsa da ben bu aydan çokkkkkkkkk umutluyum. en az 3 tane yumurtam diğerlerini ezip geçecek ve 18 olacaklar:))))))))))) verdim gazı kendime... nolurrrrrr dua edin akşam gidicem dr a... beni yanıltmasın yumurtalarım... özlemmmm hadi 13. gün bizim uğurlu günümüz olsun:)
ya kızlar kusura bakmayın ne olur özellikle fatmacım senden özür diliyorum :26: gidemedim hastaneye cesaret edemedim yaaa :18::18: bir iki gün beklemek istiyorum :44: bi adet olucam diyorum bi yok yok olmıycam diyorumsevgicim hadi bakalım moral motivasyon yüksek olsun illaki o yumoşlar 18 mm olcaklar
İnşallah canım Allah gönlüne göre versin olumlu düşün olumlu olsun
slm kızlar,
gelmiş 13 ekim ayy uğursuz olmasın inş, hadi özlemcim güzel haberler ver nolur, en az senin kadar heycanlanıyorum.
ben iki gün önce gittim dr a, gene benim yumurtalar coşmuş hepsi birden büyümeye çalışıolar, dr kan tahlili istedi bilmem ne değerine bakıp ona göre çatlatma iğnesi yapıp yapamıcamıza karar vericekmiş. 2 gün öce yumurtlarım 12 mm idi. daha 5. günde bu akdar büyüdülerse şimdi ne oldular bilemiorum. ama hepsi büyürse bu ay da olmıcak malesef... ama ben umudumu kaybetmiorum ne kadar dr um olumsuzmuş gibi bi surat ifadesiyle konuşmuş olsa da ben bu aydan çokkkkkkkkk umutluyum. en az 3 tane yumurtam diğerlerini ezip geçecek ve 18 olacaklar:))))))))))) verdim gazı kendime... nolurrrrrr dua edin akşam gidicem dr a... beni yanıltmasın yumurtalarım... özlemmmm hadi 13. gün bizim uğurlu günümüz olsun:)
ya kızlar kusura bakmayın ne olur özellikle fatmacım senden özür diliyorum :26: gidemedim hastaneye cesaret edemedim yaaa :18::18: bir iki gün beklemek istiyorum :44: bi adet olucam diyorum bi yok yok olmıycam diyorumsevgicim hadi bakalım moral motivasyon yüksek olsun illaki o yumoşlar 18 mm olcaklar
ayyyy ozlemmmm ne deyım sananeyse canım kendını nasıl rahat hıssedersen ole yap ama bu beklemek daha zor be guzelım en azından olmamş olsa bıle doktorunla konuşup igneye geçersın sole bak ve ok derse doktorun gonal f ignesınden bahset bu igne pko lular için çok idealmış canım.inşallah buna ıhtıyac kalmaz hamılesındır bende sana iiice kızarım nıe bekledın ogun yaprtısaydın testını dıe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?