• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

iyi akşamlar arkadaşlar..daha önce de yazmıştım ben..her ay adet olmama rağmen lh ve e2 hormonlarımın yüksek olması sebebi ile pko teşhisi koydu doktorum..bn kilo ile alakalı olduğunu öğrendim ve diyete bide spora başladım..hormonlarım bu şekilde dengeye inermi..yoksa soğan kürü kullanmalıyım..nolur bana yardım edin..doktorum hiç bir açıklama yapmadı..sonuçlarımı başka bir doktora daha göstermeyi düşünüyorum..

nasıl hiçbir açıklama yapmadı canım tedavi falan demedimi bebek istiyomusun ayrıca... ona göre bir tedavi belirleniyor çünkü... ayrıca spor diyet evet işe yarar ama bunu hayatın boyunca sürdürmen gerekir bir de soğan kürünü iyice araştır sonra yap eğer kullandığın ilaç varsa yapma derim ben..

Son düzenleme:
iyi akşamlar arkadaşlar..daha önce de yazmıştım ben..her ay adet olmama rağmen lh ve e2 hormonlarımın yüksek olması sebebi ile pko teşhisi koydu doktorum..bn kilo ile alakalı olduğunu öğrendim ve diyete bide spora başladım..hormonlarım bu şekilde dengeye inermi..yoksa soğan kürü kullanmalıyım..nolur bana yardım edin..doktorum hiç bir açıklama yapmadı..sonuçlarımı başka bir doktora daha göstermeyi düşünüyorum..

merhaba bende pco luyum ben geçen aylarda soğan kürü yaptım ama hiç faydası olmadığı bir yana kanamama 18 gün durmadı az daha kan kaybından gidiyordum öteki tarafa tansiyon düşüklüğü yapıyormuş 5-2 ye kadar düştü tansiyonum doktoruma söledim soğan kürü yaptım dedim aferin dedi iyiki ölmemişsin.. ama o ay d. kontrol hapı içerek hemde günde 2 tane içtim adetim düzene girip kanamam durdu ama bizim yani pcosların sorunu bissürü mini mini yumoş oluyor bi tanesinin büyüyüp çatlamsı lazım ken olmuyor bende bal tarçın çörek otu karışımı yaptım bu ay hatta bu gün yumurtam 1,5 cm olmuş duphaston diye ilaç verdi doktorum ona başladım şimdi bi boş bi dolu ilişki dedi dikkatet dedi... bu ay bende çoook umutluyum yediklerime dikkat ettim bolbol bal fınfık ceviz tükettim.. bide akşamları muzlu süt yaptık ceviz bal polen tozu koydup yağsız sütle blendırdan geçirip içtik :D bu ay 1 yıldır ilk kez yumurtam büyüdü neyse çok uzun oldu umarım sıkılmazsın okurken.. geçen yıldaki hamileleğimden önce 3 ay düzenli spor salonuna gidip 10 kilo birden vermiştim pcos da kilo vermek yumurtalara çok iyi geliyormuş.. ama ne yazıkki düşükle sonuçlandı...
bide moral çok önemli olmayacak diyaklınma getirme olacak muhakkak bende anne olacağım de hep kendine bende öyle yapıyorum ve ted
avim çok iyi gidiyor...

Son düzenleme:
kızlar 13ekime az kaldı sabrımın sınırlarındayım çokda dengesiz olmaya başladım son günlerde yersiz yersiz ağlıyorum durduramıyorum kendimi:14::14:

kızlar 13ekime az kaldı sabrımın sınırlarındayım çokda dengesiz olmaya başladım son günlerde yersiz yersiz ağlıyorum durduramıyorum kendimi:14::14:

kıyamam sana tatlım benim bol bol dua ediyorum senin için inşallah bu ay yüzün güler canım stres yapma bak eğer bebiş varsa o da kötü etkilenmesin:)

sl markdaşlar bugün doktrura gittim ara kanamalar için östrojen hormonun düşük onun için olur dedi birde bana bu ay yasmin kullan dedi d.kontrol hapı folikül oluşmuş dedi folikol dediği kist galiba off sormayı unuttum kan aldı bi hormnua bakıcakmış işte öyle bilimiyorum inş iyi olur her şey

çok sağolun kızlar elimde olmuyor bazen çokda kızıyoum kendime kontrol edemediğim için kendimi ayyy ne bileyim yaaa karmakarışık bişi oldum çıktım:37:kendimi dövesim geliyor:22:

seni çooooook ii anlıorum canım ahhh ahha gunler geçmek bılmez akıla olur olmaz seyler gelır ole aglarsınn :14:sabır canım sabırr rabbımden hayırlısı dıle hep olacak sende anne olacaksın:49: sende hamıleyım dıe yazacaksın bu topıgee uzme kendını sakın olurmu herşeyın hayırlısı optum canımmmm.:54:

dün kontrolüm vardı tekrar gittim sanah yumoşum 1,5cm olmuş dr umutlandırdı beni duphaston die bi ilça verdi sabah akşam iç dedi bol bol ilişki önerdi :26::26::26: dikkat et dedi iyi beslen dedi adet olmazsan 5-6 gün geçince hemen gel dedi olunca zaten 2, günü gel dedi... yani umudu var bu ay ama yumurtam çok küçük ki o ölçüde ki yumurtam çatlayıp döllenirmi ki :( offff offffff

dün kontrolüm vardı tekrar gittim sanah yumoşum 1,5cm olmuş dr umutlandırdı beni duphaston die bi ilça verdi sabah akşam iç dedi bol bol ilişki önerdi :26::26::26: dikkat et dedi iyi beslen dedi adet olmazsan 5-6 gün geçince hemen gel dedi olunca zaten 2, günü gel dedi... yani umudu var bu ay ama yumurtam çok küçük ki o ölçüde ki yumurtam çatlayıp döllenirmi ki :( offff offffff

olmaz olmaz diye bişey yok umudunu kaybetme dualarımız seninle inşallah olur:87::87::87:

seni çooooook ii anlıorum canım ahhh ahha gunler geçmek bılmez akıla olur olmaz seyler gelır ole aglarsınn :14:sabır canım sabırr rabbımden hayırlısı dıle hep olacak sende anne olacaksın:49: sende hamıleyım dıe yazacaksın bu topıgee uzme kendını sakın olurmu herşeyın hayırlısı optum canımmmm.:54:

hep dua ediyorum hayırlısını ver rabbim hayırlı olana da gönlümü razı eyle diye de işte insanız neticede tutamıyoruz bazen kendimizi ne kadar kaldı fatmacım senin doğuma tiin atlattı artık sıra sende hayırlısıyla:66::66::66:

hep dua ediyorum hayırlısını ver rabbim hayırlı olana da gönlümü razı eyle diye de işte insanız neticede tutamıyoruz bazen kendimizi ne kadar kaldı fatmacım senin doğuma tiin atlattı artık sıra sende hayırlısıyla:66::66::66:

inşallah canım rabbım kabul etsın dualarını 2.5 ayımız kaldı canım:52::52::52: aaa hakketen iice gunler azalıo ve ben çok heyecanlıyımm ve korkuorumda:18::18::18::18::18:

inşallah canım rabbım kabul etsın dualarını 2.5 ayımız kaldı canım:52::52::52: aaa hakketen iice gunler azalıo ve ben çok heyecanlıyımm ve korkuorumda:18::18::18::18::18:
amin canım cümlemizinkini
heyecanını bırakma ama korkma yaaa Allahın izniyle atlatacaksın kolaycaaaaa :86:

Son düzenleme:
olmaz olmaz diye bişey yok umudunu kaybetme dualarımız seninle inşallah olur:87::87::87:

Allah razı olsun bende her dua edişimde ellerimi her açışımda dua için bütüüün anne baba olmak isteyenlere hayırlı evlat nasip et kimseye kaldıramayacağı yükü verme olana kadarda sabrını ver diye dua ediyom nede olsa müslümanın müslümana ettiği dua daha çabuk kabul olurmuş... rabbim dualarımı geri çevirmez inşallh...

canım 1,5 cmlik yumurta 15mm demektir zaten 16-17 mm den itibaren döllenmeye uygun oluyor yumoşlar... yani bence sende durumlar iyi gidiyor hayırlısı bakalım bol bol çalışın:)))

yaaaaaa esmacım sorma uyku girmiyor gözüme sinir oldum bugünde bişeyler akıyo gibi oluyor koşa koşa wc ye atıyorum kendimi bişey yok oh deyip geri çıkıyorum :))))
ayy canı kıyamam kız bızde burda heyecanla beklıoz inşllah rabbım gonlune gore verr uzme kendını hadı bakalım yarın guzel haberlerını beklıoruz

olmadı canım bebegım benımle 20 gun kalabıldı dusuk yaptım kan pıhtılasması varmıs gercı ıgnede kullamndım ama olmadı cok uzgunum

geçmiş olsun canım hayırlsı boleymış oncelıkle başka sıkınlarını hallet sonra gebe kal cunku sonradan cıkan sorunlar daha zor oluo kan pıhtılaşması zor bı rahatsızlık sen bılmıomuydun bu rahatsızlıgını.uzme kendını canım

Back