• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

slm kızlar doktora gıttık çok şukur bebegımın durumu maşallah iiyiymiş buyume yok aynı herşey dedı ama sıkı takıp edıcem sen rahat edesın dıe çok şukur rabbıme ohhhhh dedım bııı kocaman inşllah doguma kadar ve dogumdan sonrada hiç bı problem çıkmaz.bu arada bızım kuçuk bey:emir_bebek: 1200 gr olmuş teyzelerı:nazar::nazar::nazar: esmacım ozlemcım çok saolun canım arkadslarım.tiincım hakkın kalmasın yarın allhın iznıyle okucam inş sureyı bugun sancım var bıraz rabbım yar ve yardımcın olsun ben de çok heyecanladım optum kızlarrr hepnızı:70::70::70::70:

:62::62: çoookk sevindim fatmacım maşallah bizim küçük beyee büyüyor sağlıkla:nazar::nazar:seninde için biraz ahat etsin artık güsel şeyler olucak kısla hissediyorum bunuuu:21::21: şimdi tiin için okudum bende sureyi hepimiz içinde dua ettim Allahım kabul eylesin inşallah

:62::62: çoookk sevindim fatmacım maşallah bizim küçük beyee büyüyor sağlıkla:nazar::nazar:seninde için biraz ahat etsin artık güsel şeyler olucak kısla hissediyorum bunuuu:21::21: şimdi tiin için okudum bende sureyi hepimiz içinde dua ettim Allahım kabul eylesin inşallah

canım benımmm amınnn çok teşekkur edrım allahım senn yuzunude guldursun inşş yumoşlar buyuo bakalımcanım benım ayyyy ben yarın sabah okucam bişey olmaz dımı ya bu arad face ardesın varsa ekleyım senı yada sen benı ekle
canım tabı ıstersen

hoşgeldin ayşecim:71: kilo verme konusundaki azmine hayran kaldım bende versem iyi olucan 86 kiloyum bende inşallah klomen işe yarar bende klomenle 2.ayım geçen sende geçmişte görmüşsündür 28 mm kadar büyümüştü herşey bir umut bol bol dua etmek ve sabır göstermek gerekiyor inşallah sende güsel sonuçlar alırsın ve bzimle paylaşırsın buradan

evet canım geçmişi okudum inşallah rabbim herkese nasip eder.Bende klomen kilo vermeden önce işi yaramadı ama bu sefer inşallah işe yarar.

hoşgeldin canım evliliğinin başında kaybettiğin bebeğin için üzüldüm ama tabi ki herşey de bir hayır vardır herşeyin de bir vakti zamanı vardır inşallah sen de günü gelince anne olma sevincini yaşarsın ayrıca kilo vermen konusunda da valla tebrik ediyorum canım nasıl verdin neler yaptın anlatırsan sevinirim...:1:

canım dukan diyeti yaptım(protein diyeti )olarak da geçiyor.Aslında bilmeden polikistik over diyeti yapmışım.pco de protein ağırlıklı glisemik indeksi düşük diyet öneriyormuş doktorlar.esmacım kadınlar kulubü diyet formunda dukan diyeti yapanlar var ordanda bakabilirsin.Biraz uzun ve ayrıntılı bir diyet google ye dukan diyeti ya da protein diyeti yazarsan ayrıntılar çıkıyor.Birde kitabı var bu diyetin ben onu da aldım uyguladım.inanılmaz kilo verdiyor valla dört ayda tam 20 kilo verdim.Ve protein tükettiğin için kilolar kastan değil yağdan gidiyor.

canım dukan diyeti yaptım(protein diyeti )olarak da geçiyor.aslında bilmeden polikistik over diyeti yapmışım.pco de protein ağırlıklı glisemik indeksi düşük diyet öneriyormuş doktorlar.esmacım kadınlar kulubü diyet formunda dukan diyeti yapanlar var ordanda bakabilirsin.biraz uzun ve ayrıntılı bir diyet google ye dukan diyeti ya da protein diyeti yazarsan ayrıntılar çıkıyor.birde kitabı var bu diyetin ben onu da aldım uyguladım.inanılmaz kilo verdiyor valla dört ayda tam 20 kilo verdim.ve protein tükettiğin için kilolar kastan değil yağdan gidiyor.

şu kitabı bende alayım bide böyle deneyeyim :56:

canım dukan diyeti yaptım(protein diyeti )olarak da geçiyor.Aslında bilmeden polikistik over diyeti yapmışım.pco de protein ağırlıklı glisemik indeksi düşük diyet öneriyormuş doktorlar.esmacım kadınlar kulubü diyet formunda dukan diyeti yapanlar var ordanda bakabilirsin.Biraz uzun ve ayrıntılı bir diyet google ye dukan diyeti ya da protein diyeti yazarsan ayrıntılar çıkıyor.Birde kitabı var bu diyetin ben onu da aldım uyguladım.inanılmaz kilo verdiyor valla dört ayda tam 20 kilo verdim.Ve protein tükettiğin için kilolar kastan değil yağdan gidiyor.

ayyy çok guzel bravoo:81::81::81: sana valla çok guzel vermışın bende dogumdan sonra verırım inşş senn gıbı:69::69:.canım inş bu azmın işe yarayacak ve sende anne olacaksın bıde şuan ne aşamadsın tedavıde

ayy tiin naptı acaba :52::52:dogurdumu ki :49:inşallah herşey yolundadır canım benım allah yardımcın olsunn çok meraktayımmm:24::24::24:

ayyy çok guzel bravoo:81::81::81: sana valla çok guzel vermışın bende dogumdan sonra verırım inşş senn gıbı:69::69:.canım inş bu azmın işe yarayacak ve sende anne olacaksın bıde şuan ne aşamadsın tedavıde

saol canım İnşallah Rabbim isteyen herkese nasip etsin.sana da hayırlısıyla sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

ahhh canım sen garıp kaldınnn:59: kıyamam gel kız sende buraya:34: ben çıkıom kızlar yemek yapıcam kızlar sız çalışıomuydunuz ben iice ev kadını oldum:9::9::9:
ben çalışıyorum şimdilik de cuma son istifa ettim:1: ev hanımı olucam bende çalışmayı pek sevmiyorum ben zaten evimin kadını çocuklarımın anası olucam kısmetse :9::9::9:

Back