- Konu Sahibi esmaaa0202
- #1.301
selam kızlar bugün doktora gidicem 14.30da dua edinde herşey yolunda olmuş olsun:96:
;Canım benim Rabbim yardımcın olsun hayırlı haberlerini bekliyorum mutlaka yaz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
selam kızlar bugün doktora gidicem 14.30da dua edinde herşey yolunda olmuş olsun:96:
yumurtam kendi çatlamış bu ay doktorum dediki özellikle bi kaçgün bekledim ne olacak diye çatlamamışsa iğne yazacaktım yine ama yumurtan senden yana bu ay dedi yine bu akşamdan itibaren gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı artık
canım benim gözün aydın inşallah bu ay olur.klomenle çatladı değil mi? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.inşallah bi bebişimiz daha olur:)))
canım benim gözün aydın inşallah bu ay olur.klomenle çatladı değil mi? Hayırlı haberlerini bekliyoruz.inşallah bi bebişimiz daha olur:)))
yumurtam kendi çatlamış bu ay doktorum dediki özellikle bi kaçgün bekledim ne olacak diye çatlamamışsa iğne yazacaktım yine ama yumurtan senden yana bu ay dedi yine bu akşamdan itibaren gün aşırı ilişki dedi bakalım hayırlısı artık
slm kızlar doktora gıttık çok şukur bebegımın durumu maşallah iiyiymiş buyume yok aynı herşey dedı ama sıkı takıp edıcem sen rahat edesın dıe çok şukur rabbıme ohhhhh dedım bııı kocaman inşllah doguma kadar ve dogumdan sonrada hiç bı problem çıkmaz.bu arada bızım kuçuk bey 1200 gr olmuş teyzelerı esmacım ozlemcım çok saolun canım arkadslarım.tiincım hakkın kalmasın yarın allhın iznıyle okucam inş sureyı bugun sancım var bıraz rabbım yar ve yardımcın olsun ben de çok heyecanladım optum kızlarrr hepnızı
maşallah canım bu ne hız valla bu ay senden yana iyice umutlandım şimdiye kadar herşey yolunda gitmiş inşallah 15 güne kadar hamile olduğunu haykırırsın burdan:))
ne demek canım eklemezmiyim:) eşinle çok yakışıyosunuz dualarım sizinle inşallah o fotolara minik bir de bebek eklenirsağol esmacım inşallah dediğin gibi olur dualarınızı eksik etmeyin bu ay geçen aylara göre kasmıyorum kendimi daha relaxım bakalım ne olcak bu arada facebookta ekledim senide fatma sayesinde gerçi kabul etmişsin sağol:82:
ne demek canım eklemezmiyim:) eşinle çok yakışıyosunuz dualarım sizinle inşallah o fotolara minik bir de bebek eklenir
ooooooooooooo maşallah ozlem hanım aferın kız sana yumurta bak sende istıon artık bebeş akıllanıolar bu yumurtalar sonnda inşallah canım sende bu ay yuzun guler senıdebole gorucez umutluyum senden bakalım çalışmalara son surat devam bu ay sıra sende ve cok rahat ol emıııı optum canım
arkdaşlar dha öncede yazmıştımbu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa çatlatma iğnesinden bi hafta sonra kanama oldu yani lekelenme şeklinde ama az değil kasıklarımda da ağrı adetime daha 10 gün var bu kadar erken olması beni tedirgin etti hafta sonu doktura gidemem çok tedirgin oldum.....
sizleri çokiyi anlıyorum..bendede pko olmasada 2 tane dermoid kist vardı ve hamile kalamıyordum..ameliyat oldum ve sonrasında 3.ayda hamile kaldım..şimdi canım oğlum 11 aylık teyzeleri..allah hepinize nasip etsin bu duyguyu ama lütfen stres yapmayın ve umutsuz olmayın rabbim hepinize nasip edicektir bu duyguyu...
sağol esmacım inşallah bigün bebişde eklerim..sizinde çok güsel bir aile tablonuz var maşallah Allah ağız tadınızı bozmasın huzur ve sağlık eksik olmasın evinizden
arkdaşlar dha öncede yazmıştımbu ay çatlatma iğnesi kullandım ilk defa çatlatma iğnesinden bi hafta sonra kanama oldu yani lekelenme şeklinde ama az değil kasıklarımda da ağrı adetime daha 10 gün var bu kadar erken olması beni tedirgin etti hafta sonu doktura gidemem çok tedirgin oldum.....