• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

merhabalar arkadaşlar sizleri çok ihmal ettim.ama inanın internet bulamadım bayram dolayısıyla şehir dışındaydım.bu arada herkezin geçmiş bayramını kutluyorum.7. Haftama girdim allahın izniyle 6+3 haftalık falan hamişim işte kesemi kalp atışını falan gördüm şükürler olsun.rabbim tüm evlat hasretiyle yanıp tutuşanlara bu duyguyu tattırsın inşallah.....
Kocaman öpüyorummmmmm:16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::16::71::71::71::71::71::71::71::71::71::16::16::16::16:

maşallah canım yaaa hayırlısıyla kucağınıza aldığınızıda duyucaz :8: Allahın izniye bizde o duyguyu tadarız inşallah

merhaba bayanlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
ben bugün katıldım aranıza sohbetinizi okudum Allah hepimize sabırla bekleyip sağlıklı bebekler nasip etsin inşaAllah :)

maşallah canım yaaa hayırlısıyla kucağınıza aldığınızıda duyucaz :8: Allahın izniye bizde o duyguyu tadarız inşallah

İnşallah canımmm inşallah sıra sende çokkkk dua ediyorum .İnşallah en kısa zaman da dolsunnnn taşsınnn inşallah kucağın öptüm en koccamanındann:16::16::16::16::16:

ohhhhhhh maşallah canım allahım kucagımaza almamızı nasıp etsın tadını çıkar bu anların canım optummm:21:

Yaaa kuzuuuu şaka gibi demi daha düne kadar salla sümük gezen ben hala inanamıyorum hamiş olduğuma çok garippp Rabbim en kısa zaman da kucağımıza almayı nasip etsin tabi umutla bekleyen arkadaşlarıma da öptümmmm:71::71::71::71:

Yaaa kuzuuuu şaka gibi demi daha düne kadar salla sümük gezen ben hala inanamıyorum hamiş olduğuma çok garippp Rabbim en kısa zaman da kucağımıza almayı nasip etsin tabi umutla bekleyen arkadaşlarıma da öptümmmm:71::71::71::71:

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş....pkon varmıydı?????
herhangi bi ilaç tedavi uyguladınmı gebbe kaldığın ay...?

merhaba bayanlar hepinizin geçmiş bayramını kutluyorum
ben bugün katıldım aranıza sohbetinizi okudum Allah hepimize sabırla bekleyip sağlıklı bebekler nasip etsin inşaAllah :)

Öncelikle armıza hoşgeldin canım sende bebiş var mı yok mu tam anlıyamadım inşallah vardır.Her türlü merak ettiğin soruları sorabilirsin elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışırız emin olll Allaha emanet olll

hayırlı olsun sağlıkla kucağına alırsın inş....pkon varmıydı?????
herhangi bi ilaç tedavi uyguladınmı gebbe kaldığın ay...?

Olmaz mı canımmm çok çektim ondan artık hiçç adet göremiyordum son yıllarda hatta bazen ilaç içsem bile olmuyorduuu çok şükürrrrrr yendimmmm pcooo canım benim ilk asılamamdı inan en masum iğnelerden kullandım menopur kalçadan 6 gün akşamları 7 de vuruluyordumm Rabbim ol diyecek yaaa işteee Evlilik yıl dönümün olduğu gün öğrendim hamişşş olduğumu rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyuuu

Olmaz mı canımmm çok çektim ondan artık hiçç adet göremiyordum son yıllarda hatta bazen ilaç içsem bile olmuyorduuu çok şükürrrrrr yendimmmm pcooo canım benim ilk asılamamdı inan en masum iğnelerden kullandım menopur kalçadan 6 gün akşamları 7 de vuruluyordumm Rabbim ol diyecek yaaa işteee Evlilik yıl dönümün olduğu gün öğrendim hamişşş olduğumu rabbim sizlere de yaşatsın bu güzel duyguyuuu

senin adına çok sevindim inan pkolu olup hamile haberi okuyunca okadar mutlu oluyorumki umut oluyor bana...aşılama ile hmile kalmışsın bende önümüzdeki ay düşünüyorum inş.....rabbim isteyen herkeze versin boş kalmasın kucaklarımız....

daha bebişim yok ama olmasını istiyoruz 7 aylık evliyim yeni sayılırım bende hemen hamile kalırım sanıyodum ama olmadı doktora gittik 6 ay geçmeden bişey söyleyemeyiz dedi bakalım önümüzdeki günlerde tekrar gidicez ne çıkacak hep hayırlısı diyorum ama meraklanmadan da edemiyorum
bu arada tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşaAllah

senin adına çok sevindim inan pkolu olup hamile haberi okuyunca okadar mutlu oluyorumki umut oluyor bana...aşılama ile hmile kalmışsın bende önümüzdeki ay düşünüyorum inş.....rabbim isteyen herkeze versin boş kalmasın kucaklarımız....

Sen de pco var yani nasıl bir boyutta tabi özel değilse mesele kilo, kıllanma ,adet görememe, yumurtlayamama gibi problemlerin hangisi daha baskın ben kiloluyum çok şükür kıllanma problemi yok yumurtlayamıyordum ve hiç adet görmemeye başlamıştım..

daha bebişim yok ama olmasını istiyoruz 7 aylık evliyim yeni sayılırım bende hemen hamile kalırım sanıyodum ama olmadı doktora gittik 6 ay geçmeden bişey söyleyemeyiz dedi bakalım önümüzdeki günlerde tekrar gidicez ne çıkacak hep hayırlısı diyorum ama meraklanmadan da edemiyorum
bu arada tebrik ederim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olur inşaAllah

Ayyy canım benim yaaa daha çok yeni, seninnn yaşın kaç ve herhangi bir sorunu var mı yoksa çok erken biliyorsun.Daha 1 yıl bile olmamış en kısa zaman da bebişine kavuşursun inşallah önünde dahaa bir sürü yollll varrr şimdiden bu kadar kafaya takma bence biliyosun gebe kalamamanın en büyük sebeblerinden biri de stresss bebeiş fikrini kafandan atmaya çalış ve eşinle bebiş için değil ona olan sevgin için yat bunu bana doktorum demişti öpüyorumm.

evet henüz çok yeniyiz ben 25 eşim 27 yaşında ama ikimizde bebiş olsun istiyoruz başlarda psikolojimiz çok bozuldu hemen olur sanıyorduk ikimizde ama olmadı sonra frenledik kendimizi 6 ay dolsun doktora gittiğimizde verecek cevabımız olsun diye :)
bende yoğun akıntı var olmayışını ona bağlıyorum ama eşimde belki bende bi sorun vardır diyo ayrıca ikimizde sigara içiyoruz bu da büyük bi etken tabi hakkımızda hayırlısı inşaAllah

evet henüz çok yeniyiz ben 25 eşim 27 yaşında ama ikimizde bebiş olsun istiyoruz başlarda psikolojimiz çok bozuldu hemen olur sanıyorduk ikimizde ama olmadı sonra frenledik kendimizi 6 ay dolsun doktora gittiğimizde verecek cevabımız olsun diye :)
bende yoğun akıntı var olmayışını ona bağlıyorum ama eşimde belki bende bi sorun vardır diyo ayrıca ikimizde sigara içiyoruz bu da büyük bi etken tabi hakkımızda hayırlısı inşaAllah

Bende 25 yaşındayım sen bütün hormon tahlillerini bi yaptır bakalım eşinde mukakkak sperm (kroger) tahlili yaptırsın. Seni en iyi ben anlarım 6 ay doldu hadi 1 yıl dolsun.1 yıl doldu ee 1 yıl daha derken ama bende çok kafaya taktımm en büyük sebep ooo stres bir taraftan eş dost bir yandan kayınvaliden beni yiyim bitirdiler. Sen öyle yapma sakın ağızlarına laf verme herkeze söyleyecek bir cevabın olsun.Sorarlarsa ısrarla istemiyoruz de sigara konusuna gelince kesin biran önce bırakın derim sperm sayısısı azaltıp yumurta kalitesini düşürdüğü bangır bangır söyleniyor canım en az 6 ay öncesinden bırakman lazım sigarayı daha yaşın kaç yaa kıyamam ben sana ne olur içme..

Son düzenleme:
sağol canım ya inşaAllah bırakırız :( henüz hiç bir testi yaptırmadım ne olduğu belli değil yani.
hani bebiş diye soranlara da zaten henüz erken diyorum kimi zaman kısmet diyorum çok şükür benim üstüme gelen yok şimdilik
tabi zaman ne gösterir bilmem ama hayırlısı diyorum. bu arada benim bir an önce istanbuldan iyi bi doktor edinmem lazım bana önerebileceğiniz doktor var mı bayan olsun beni anlasın istiyorum sizce de bayan olması iyidir değil mi? erkek doktorlar daha ilgili diyolar ama ısrarla bayan diyorum eşimde bayan olmasından yana umarım iyi bi doktora düşeriz

sağol canım ya inşaallah bırakırız :( henüz hiç bir testi yaptırmadım ne olduğu belli değil yani.
Hani bebiş diye soranlara da zaten henüz erken diyorum kimi zaman kısmet diyorum çok şükür benim üstüme gelen yok şimdilik
tabi zaman ne gösterir bilmem ama hayırlısı diyorum. Bu arada benim bir an önce istanbuldan iyi bi doktor edinmem lazım bana önerebileceğiniz doktor var mı bayan olsun beni anlasın istiyorum sizce de bayan olması iyidir değil mi? Erkek doktorlar daha ilgili diyolar ama ısrarla bayan diyorum eşimde bayan olmasından yana umarım iyi bi doktora düşeriz

bende kesinlikle erkek doktor diyorum canım 2 bayan doktor değiştirdim 8 ayda çok ukala suratsız ve ilgisizlerdi heleki son gittiğim bayan çok bilmiş bi şekilde kilo ver sonra gel böyle olmaz dedi :47: çok sinir olmuştum bende istanbuldayım doktorumdan çok memnunum bahçelievler memorıal hizmet hastanesinde op.dr.hakan peker uzak değilse tavsiye ederim canım

ben daha önce bir kaç kez nenehatuna gittim bayan doktorlar denk geldi gayet ilgililerdi.ama eşim yine nenehatuna gidelim diyo orda doktor araştırmış hilal bayramı yorumlardan okumuş iyi dedi ama bilemiyorum acilen seçim yapmam lazım son dakikaya bırakmak istemiyorum
arabamız var uzaklık sorun değil diye düşünüyorum istanbulunda yabancısıyım eşim olmadan çıkamıyorum henüz :)

ben daha önce bir kaç kez nenehatuna gittim bayan doktorlar denk geldi gayet ilgililerdi.ama eşim yine nenehatuna gidelim diyo orda doktor araştırmış hilal bayramı yorumlardan okumuş iyi dedi ama bilemiyorum acilen seçim yapmam lazım son dakikaya bırakmak istemiyorum
arabamız var uzaklık sorun değil diye düşünüyorum istanbulunda yabancısıyım eşim olmadan çıkamıyorum henüz :)

olur olur alışırsın istanbulada:34: Bide meltem eğilmez diye bi doktorda var yine aynı hastanede onuda çok iyi olarak duydum evet seçimini yap birazda şans meselesi inşallah iyi bir doktor çıkar karşına ben eski 3 doktorumu düşündükçe deliriyorum bide iyi hastanedeydi sözde:47:

bende polikistikoverliyim arkadaslar 2 ayda bir söktürücüyle adet oluyordum normalde evlendik hiç korunmadık 9 ay gectı sonra burdan glifor adlı şeker hapını duydum metformin içeriyormuş ve cok faydalıymıs dıye kesinlikle tereddüt etmeden alın hemen bugun baslayın ben doktora sormadım dırek eczaneden aldım ve 1 ay sonra adet oldum ertesı ay adet olmadım tam 2 ay gectı nıye olmuyorum aceba dedım bi test yapıyım dedim ve hamileymişim doktora gıttım oda sasırdı mucize dedi ama kesem bozukmus kürtaj olmak zorunda kaldım kürtajdan sonra hemen tekrar glifora devam ettiim vee 1 hafta sonra yine hamile kaldım tedavi bile olmadan önce Allah sonra glifor sayesınde hamileyim şuan 2 aylık hamileyim şiddetle tekrar tavsiye ediyorum..

Sen de pco var yani nasıl bir boyutta tabi özel değilse mesele kilo, kıllanma ,adet görememe, yumurtlayamama gibi problemlerin hangisi daha baskın ben kiloluyum çok şükür kıllanma problemi yok yumurtlayamıyordum ve hiç adet görmemeye başlamıştım..

sayfada sorun oluşmuştu msjına cvp veremedim bu sebeple....
bnm pko tek tarafta oluyor en geç 35 çok istisna 40 günde regl oluyorum ..bazen hiçsorunsuz oluyor döngülerimm..kilo ve kıllanma sorunum yok..yumurtluyorumda daha önceki takiplerimde gözlendi ama 2.5 seneyi geçkindir bekliyorum....

Back