Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

merhaba kızlarr,

bnde aranıza yeni katıldım...pko lanetii malesef bnde de var..1 senedir uğraşıyoruz..bu benim 3. doktorumm..ilk doktorum bendeki pko yu anlamadıı vakit kaybettirdi..3 ay ona gittim..sonra başka doktora geçtimm çok seviyordum rahattım doktorumda..6ay da ona gittim..rahim fimi çektik spermiyogram testi adet düzenii derkenn en son geçen ay klomen vermişti fakat bnde işe yaramadı yumurtam olmadı..bu ay adet oldum aradım şimdi napıcaz ne zamn geleyim diye..bana demezmi seni tüp bebeğe yollayalım..ben de kızdım daha erken bana iğne verseniz..falan diye yok işte iğne için rapor lazım onuda sana vermezler falan diye..istersen bu ay ara ver dedi..bnde başka doktora gittim..normal de erkek dkotora karşı çok katıydım ama araştırdımm ii bir erkek doktor buldumm ve alttan muayene etmediği için koşa koşa gittim...anlatıım testlerimi falan gösterdim...bana direk menogon verdi 75 lik günde 2 doz...bugün 3. günüm.. 2 tane iğnem kaldı perşembe de doktora gidicemm bakalımm artıkk hakkımda hayırlısı inşallah yumurtam olmuşturr Allah ın izniyleee inşallahhhh :)) meğer ben orta seviyenin üstündeymşşimm pko da..beni boşa klomenle falan oyalamış doktorum..bana 6 ay müddet verdi doktor bu sürede olabilir de olmayabilir de dedi..olmazsa da şaşırmam olursa da dedi..ama olmazsa 6 ay sonra tüp bebk önerdi...Allah ım inşallahh ona gerek kalmaz..bu pko lanetindenn her ay hayal kırıklığı yaşamaktan ve ağlamaktan yoruldumm çokkkk

öncelikle geçmiş olsun canım inşallah iğnelerin faydasını görürsün bende almıştım ama dediğim gibi yaptıramadım dolapta kaldı öylece ben içtiğim bitki çayından fayda ve çare buldum gerçekten yumurtam oluştu çatladı ve hamile kaldım ki benim hiç yumurtam oluşmuyordu

teşekkür ederimm canım..senide tebrik ederimm...nasıl bir bitki çayı biraz bahseder misin??

canım öncelikle geçmiş olsun inşallah menogon sende işe yarar benim pko da çok inatçıydı menogonla gelişmedi en son gonal f le gelişti iyiki hemen tüp bebeğe geçmediniz hele bir iğnelerle dene bakalım inşallah gerek kalmadan hamile kalırsın

Öncelikle gecmis olsun bende menogon kullandim onu bulayincada menapur diye bi igne kullandim bende ise yaradi insallah senin derdinede derman olur

amin canım cümlemizin duası kabul olsun inşallah...
gonal f yumurta için kullanılan ilaçların en etkilisi bu ilaçla yumurtan gelişirse doktorun nasıl bir yol izleyeceğinize karar verir ben gonal f kullanıp yumurtam geliştikten sonra çatlatma iğnesi yaptırıp normal yolla hamile kalmıştım doktorumuz bunu önerdi ama aşılama yapalım deseydi de yaptırırdım... tabiki aşılama hamile kalma şansını yükseltir ama herşey kader kısmet herşey Allah tan bizler elimizden geleni yapıyoruz Allah emeklerimizi boşa vermez inşallah

canım öncelikle bebişin hayırlı olsun ama yanlış bilmiyorsam bu sitede ilaç satışı yasak tüp bebek forumlarında satabilirsin

merhaba hanımlar bende 23 yaşımdayım ve pko hastasıyım. dr lar önce doğum kontrol ilacı verdiler kullandım onlarla regli oldum kendiliğinden adetim 2 ayda gelmiştir.gittiğim dr un biri yumurtalık duvarın kalın ve yumurtanın çatladığını rahim hisetmiyor ve kendiliğinden adet olamyı bekle dedi
şuan da bebek istiyoruz ve dr değiştirip klomenle tedaviye başladım yarın yumurta takibi için dr gideceğim hakkımda hayırlısı olsun inşş yumurtalarım istenilen olgunluğa ulaşmıştır.sonucu sabırsızlıkla bekliyorum.
rabbim bebek isteyen herkese en kısa zamanda bebeklerini kucağına almayı nasip etsin

teşekkür ederim canım :)) ayy inşallahh canımm valla artıkk 1 sene oldu benim yanii bi sonuç almak istiyorumm Allah tan hayırlısı inşallah...şimdi 4. iğnemi vurmaya gidiyorum..perşembe doktora gidicem yumurta kontrolüne bakalımm hayırlısıı :))

Öncelikle gecmis olsun bende menogon kullandim onu bulayincada menapur diye bi igne kullandim bende ise yaradi insallah senin derdinede derman olur

saol canım teşekkür ederim...inşallahh bnde işe yarar klomen hiç fayda etmedi yani...bakalımm hayırlısı..sen hamile miisn şu an canım ?

canım bnde 23 yaşındayım bnde pkoluyum..inşallahh yumurtan olmuştur canımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

canım bnde 23 yaşındayım bnde pkoluyum..inşallahh yumurtan olmuştur canımm Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin :)

inşallah canım bu gün kasık ağrılarım iyice arttı dün gece uyutmadı beni kasık ağrım.
sende durum nedir ben yeni geldim topiğinize tanımıyorum sizleri canım sen ne kadar süredir bebek istiyorsun tedavi olyorsun canım :))

inşallah tedavin olumlu sonuç verir ceylincim sonuçtan bizi de haberdar et

evet canım yaa insan uzun süre uğraşınca artık yeter diyo inşallah daha fazla beklemeden olumlu sonuç alırsın perşembe günün güzel haberlerle gelirsin umarım

evet canım yaa insan uzun süre uğraşınca artık yeter diyo inşallah daha fazla beklemeden olumlu sonuç alırsın perşembe günün güzel haberlerle gelirsin umarım

evet canımm artık çokk yoruldumm ama napiim dayanamayıp yine doktora gidiorum bi umut diye..hayırlı haberlerle gelirim inşallahh :)

canım doktorunu deiştırmekle en dogru kararı vermşın.benım pko en ust sevıyedeıdı ve tıroıt hastasıym ben bunlara ragmen hamıle kaldım hamıle kaldıgım ay da hiç umudum yoktu 2. aşılamada kaldım pko lular için yaş da daha gençse tup bebek cok erken inşallah tutar canım bu ay bol bol dua et bugun kandıl bıde rabbım dualrımız kabul etsın yuzunuzu guldursun inşşş

inşallah canım yumurtaların buyumustur 1 tane de olsa uzulme sakın benım ve esmanın da bır yumurtayla oldu hamıleleık inşallah guzel haberler verrsın bıze canım

topıgımızın yenı hamişi canım cok mulu oldum inşallah her ay hamişlerle dolar topıgımz tebrık ederım canım allah saglıcakla kucagına almayı nasıp etsın inşallah

canım çok teşekkür ederim..bnde dotorumu değiştrdiğim ii oldu diyorum..inşallah iğneler sonucunu ii verir.hepimizin hakkında hayırlısı olsun...

hayırlı kandiller dilerim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…