- Konu Sahibi esmaaa0202
-
kızlar rahim filmi çekildim. sandığım kadar zor olmadı. kısa süreli bir bayılma oldu hiçbişi anlamadım. ama sonuç beklediğimden daha kötüben dr göremedim ama eşime tüplerimden birinin tıkalı olduğunu sölemiş. ayrıntıları ise yarın alıcaz.. tüplerden bir tanesinin tıkalı olması ne kadar etkili napılıyor hiçbir fikrim yok. ama ister istemez moralim bozuldu. off offffffffff bıktım artık bu tedavi sürecinden. her ay başka bişi çıkıyo yoruldum ((((((((
kizlarr merhaba nasilsiniz.ben iyiym cok sukur.19 hafta oldu ins.bebklerim ins iyi.esma cnm ya bebegin hareketlerini ne zaman hissettin ben daha net hissedemiorum henuz.aman hep bi korku icimde ya herseyi problem yapiyorum az bisiler solesen icim rahatlasa :)
kizlarr merhaba nasilsiniz.ben iyiym cok sukur.19 hafta oldu ins.bebklerim ins iyi.esma cnm ya bebegin hareketlerini ne zaman hissettin ben daha net hissedemiorum henuz.aman hep bi korku icimde ya herseyi problem yapiyorum az bisiler solesen icim rahatlasa :)
ay ay maşallah canım benım 19 haftamı oldu zamana bak ne cabuk geçıo inşallah bende o gunlerı gorurum benım de endışelerım bıtmıo mıdem bulanmıo aşermıorum dıesaolsun canım esmam hemen yardıma koşuo benı rahtlatıo:13:sende oldumu mıde bulntısı falan ne zaman oldu olduysa.
tiincim ben 18 haftalıkken hissetmiştim ama onun bebek olduğunu anlamamıştım sanki bağırsaklarımda hareketlenme oluyor gibiydi sonradan öğrendimki bebişmiş zaten çok değil günde 1 yada 2 kere oluyodu haftalar ilerledikçe o bağırsak hareketi diye tanımladığım şeyler arttı ve daha güçlenmeye başladı seninkiler de ikiz olduğu için hareket alanaları kısıtlıdır canım korkma merak etme hamileliğin 7. ayından sonra o hareketler uykundan uyandıracak:)
Merhaba !
Öncelikle herkese slmlar, ve herkesin allah gönlüne göre versin diyorum...
Ben 3 Yıl oldu eveleneli, hiç korunmadım ve çocuğumuz olmadı eşimle. 1,5 senedir tedavi görüyorum bazı testler, rahim filmi v.s mart ayında ilk aşılama yaptık tutmadı sakarya korucuk eğitim araştırma hastanesinde tedavi oluyorum.
İkinci aşılamaya başlamıştık ki! dr. yumurtalarımın çok fazla olduğunu söylemişti benim asıl sorunumda buymuş polikistik overyum denen buymuş, hastanede uzman dr hasta ve eşlerine her çarşamba seminer veriyorlardı bilgilendiriyorlardı yani bu bence çok güzel bi uyugulama neyse fazlada uzatmak istemiyorum.
İkinci aşılamada birden çok yumurtam büyümüş ve çoğul gebelik riski oluşacağından iptal edildi, doktorun tüp bebek istiyormusunuz sorusnu eşimle birlikte hayır dedik ve küçük bir operasyon geçireceğimi söylediler yumurtaları deleceklermiş ameliyatla böylece diğer yumurtaların büyümesi sağlanıyormuş bu yöntemle ilgili bi çok kişi normal şekilde doğum yapmışlar bende 6 ay içerisinde allahın izni ile doğum yapabilirmiş hemde normal yolla bu konu hakkında bilgisi olan varmı
beni aydınlatırsanız sevinirim he unutmadan bu arada yaşım 24 olduğu için tüp bebek istemedik erken daha diye
şimdiden herkese tşk ediyorum
Merhaba !
Öncelikle herkese slmlar, ve herkesin allah gönlüne göre versin diyorum...
Ben 3 Yıl oldu eveleneli, hiç korunmadım ve çocuğumuz olmadı eşimle. 1,5 senedir tedavi görüyorum bazı testler, rahim filmi v.s mart ayında ilk aşılama yaptık tutmadı sakarya korucuk eğitim araştırma hastanesinde tedavi oluyorum.
İkinci aşılamaya başlamıştık ki! dr. yumurtalarımın çok fazla olduğunu söylemişti benim asıl sorunumda buymuş polikistik overyum denen buymuş, hastanede uzman dr hasta ve eşlerine her çarşamba seminer veriyorlardı bilgilendiriyorlardı yani bu bence çok güzel bi uyugulama neyse fazlada uzatmak istemiyorum.
İkinci aşılamada birden çok yumurtam büyümüş ve çoğul gebelik riski oluşacağından iptal edildi, doktorun tüp bebek istiyormusunuz sorusnu eşimle birlikte hayır dedik ve küçük bir operasyon geçireceğimi söylediler yumurtaları deleceklermiş ameliyatla böylece diğer yumurtaların büyümesi sağlanıyormuş bu yöntemle ilgili bi çok kişi normal şekilde doğum yapmışlar bende 6 ay içerisinde allahın izni ile doğum yapabilirmiş hemde normal yolla bu konu hakkında bilgisi olan varmı
beni aydınlatırsanız sevinirim he unutmadan bu arada yaşım 24 olduğu için tüp bebek istemedik erken daha diye
şimdiden herkese tşk ediyorum
bende pikoluyum 10 aylık ewliyim ısrarla bebek istiyoruz ama olmuyo olmuyo tedavi görüyorum şu an birde ilişki sırasında çok yanma oluyo dayanamıyorum doktorum tahriş dedi ama ilaçlar geçirmedi eşime çok üzülüyorum ona karılık yapamıyorum çocuk veremiyorum üstüne birde 4 aydır ilaçsız adet göremiyorum morelim dipte allah hepimize yardımcı olsun
ne demek eşime karılık yapamıyorum aşkolsun yaa kendini böylemi görüyorsun arkadaşım çocuk için önce şu diplerdeki moralini düzelt bakalım böyle olmaz bak boşuna mı hikayemi yazdım ben sizler için yazdım umarım bir an önce bu düşüncelerden kurtulur tedavini güzel bir sonuçla noktalanadırırsın
canım bende polıkıstık overlıyım ama sakın sakın laparoskopı ıle dırılıng yanı yumurları delıyolar kıstlerı yakıyolar bende 8 ay once oldum yumurtalıgım bırı yapıstı amelıyattan sonra ve suan tup bebek tedavısı ıcın yarın gorusmem var sakın derım para ıcın yapıyolar sansın dahada duser ıyı dusun benın gıbı olma normal yolla hamıle kalmam cok zor ımkansız hatta ben 6 yıllık evlıyım hıc zaman kaybetme tup bebege basla derım allah muradını versın arkadasım
kontrolum bugun canım akşam gııdcem bende heyecandan duramıorum inşallah herşey yolundadır gelınce haberdar edıcem sızı inşallah guzel haberlerle gelırım
kontrolum bugun canım akşam gııdcem bende heyecandan duramıorum inşallah herşey yolundadır gelınce haberdar edıcem sızı inşallah guzel haberlerle gelırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?