Polikistik Overliler Umudunuzu Yitirmeyin İşte Benim Hikayem

canım ben de cektırmiştım rahım fılmı bendede rahımde bozukluk oldugunu soledı doktor oda bebegın olmamasına ve düşüge neden oluomuş sonra doktor amelıyat olmamı soledı 2 gun sonra amelıyat da oldum 1 gece yattım amelıyat olgum gun cıktım cok korkmuştum ama korktugum kadar dılmıiş belkı sana amelyat dıebılırler canım tuplrını açmak için ama sakın korkma.bebegını istıosan bıraz sabredecksın canım ben 2009 da yenı karar vermştk bebege ondan sonra bır suru şeyler cıktı taa bugunu buldu olsun olsun da yeterkı sonu mutlu bıtsın bu sabretmenn tedavılerın kafana tkam once saglıgını duşun canım

kizlarr merhaba nasilsiniz.ben iyiym cok sukur.19 hafta oldu ins.bebklerim ins iyi.esma cnm ya bebegin hareketlerini ne zaman hissettin ben daha net hissedemiorum henuz.aman hep bi korku icimde ya herseyi problem yapiyorum az bisiler solesen icim rahatlasa :)

tiincim ben 18 haftalıkken hissetmiştim ama onun bebek olduğunu anlamamıştım sanki bağırsaklarımda hareketlenme oluyor gibiydi sonradan öğrendimki bebişmiş zaten çok değil günde 1 yada 2 kere oluyodu haftalar ilerledikçe o bağırsak hareketi diye tanımladığım şeyler arttı ve daha güçlenmeye başladı seninkiler de ikiz olduğu için hareket alanaları kısıtlıdır canım korkma merak etme hamileliğin 7. ayından sonra o hareketler uykundan uyandıracak:)

ay ay maşallah canım benım 19 haftamı oldu zamana bak ne cabuk geçıo inşallah bende o gunlerı gorurum benım de endışelerım bıtmıo mıdem bulanmıo aşermıorum dıesaolsun canım esmam hemen yardıma koşuo benı rahtlatıo:13:sende oldumu mıde bulntısı falan ne zaman oldu olduysa.

evt ayni endise bendede oldu fatmacim.benmde sonradan basladi mide bulantim.2. ayda basladi.genelde bole oluyor cnm.basladiktan sonra olmasa diosunn hamile olan herkesi allah tamamina erdirsin ikimizide ins.

evt bazen hissediorum bende ama ayni sekilde bebeklerin hareketimi anlayamiyorumm bende.iki hafta sonra kontrole gidecem ins.ayy heycanlaniorum allahim onlari bana bagislasin.benide onlara.aminn

Merhaba !
Öncelikle herkese slmlar, ve herkesin allah gönlüne göre versin diyorum...

Ben 3 Yıl oldu eveleneli, hiç korunmadım ve çocuğumuz olmadı eşimle. 1,5 senedir tedavi görüyorum bazı testler, rahim filmi v.s mart ayında ilk aşılama yaptık tutmadı sakarya korucuk eğitim araştırma hastanesinde tedavi oluyorum.

İkinci aşılamaya başlamıştık ki! dr. yumurtalarımın çok fazla olduğunu söylemişti benim asıl sorunumda buymuş polikistik overyum denen buymuş, hastanede uzman dr hasta ve eşlerine her çarşamba seminer veriyorlardı bilgilendiriyorlardı yani bu bence çok güzel bi uyugulama neyse fazlada uzatmak istemiyorum.

İkinci aşılamada birden çok yumurtam büyümüş ve çoğul gebelik riski oluşacağından iptal edildi, doktorun tüp bebek istiyormusunuz sorusnu eşimle birlikte hayır dedik ve küçük bir operasyon geçireceğimi söylediler yumurtaları deleceklermiş ameliyatla böylece diğer yumurtaların büyümesi sağlanıyormuş bu yöntemle ilgili bi çok kişi normal şekilde doğum yapmışlar bende 6 ay içerisinde allahın izni ile doğum yapabilirmiş hemde normal yolla bu konu hakkında bilgisi olan varmı
beni aydınlatırsanız sevinirim he unutmadan bu arada yaşım 24 olduğu için tüp bebek istemedik erken daha diye
şimdiden herkese tşk ediyorum

canım sen iğneyle tedavi olmadınmı yumurtaların aşırı büyümesi de dozajın ayarlanamamasından kaynaklanıyo benim yumurtalar haplarla büyümeyince doktorum iki seçenek sundu birincisi iğnelerle yumurtayı büyütmeyi denemek ikincisi de ameliyat... yumurtalarını delecez ve ilaçsız yumurtaların büyüyüp hamile kalacaksın dedi ama ben ameliyat istemedim çok şükür gerek kalmadan iğnelerle hamile kaldım eğer iğneli tedavi sende işe yaramadıysa doktoruna güveniyorsan ameliyat ol derim ben kapalı bir ameliyatmış karından üç tane delik açılarak yapılıyomuş iyi düşün kararını ver hakkında hayırlısı olsun inşallah

canım bende polıkıstık overlıyım ama sakın sakın laparoskopı ıle dırılıng yanı yumurları delıyolar kıstlerı yakıyolar bende 8 ay once oldum yumurtalıgım bırı yapıstı amelıyattan sonra ve suan tup bebek tedavısı ıcın yarın gorusmem var sakın derım para ıcın yapıyolar sansın dahada duser ıyı dusun benın gıbı olma normal yolla hamıle kalmam cok zor ımkansız hatta ben 6 yıllık evlıyım hıc zaman kaybetme tup bebege basla derım allah muradını versın arkadasım

bende pikoluyum 10 aylık ewliyim ısrarla bebek istiyoruz ama olmuyo olmuyo tedavi görüyorum şu an birde ilişki sırasında çok yanma oluyo dayanamıyorum doktorum tahriş dedi ama ilaçlar geçirmedi eşime çok üzülüyorum ona karılık yapamıyorum çocuk veremiyorum üstüne birde 4 aydır ilaçsız adet göremiyorum morelim dipte allah hepimize yardımcı olsun

ne demek eşime karılık yapamıyorum aşkolsun yaa kendini böylemi görüyorsun arkadaşım çocuk için önce şu diplerdeki moralini düzelt bakalım böyle olmaz bak boşuna mı hikayemi yazdım ben sizler için yazdım umarım bir an önce bu düşüncelerden kurtulur tedavini güzel bir sonuçla noktalanadırırsın

morelman dipteyim şu aralar ama inşallah düzelicem bunun için uğraşıyorum iyi dileklerin için teşekkür ederim canım

ama aynısı olmaz belki dr bana tüp bebekmi ameliyatmı dedi tüp istemedik biz bu ameliyatda paralımı ya sakaryada korucuk eğitim araştırma hasatanesinde yapacaklarmış yarın gitcem öğrencem ama sen korkuttun benii ufoot bakalım bi konuşaklım drla eşimle gitcez ya bilmiyorum belki olmam belli değil korkuyorum aslında bi yandan da
hayırlısı artık kızlar tşkler ilginize

fatmacım nerelerdesin canım yaa dün kontrolun vardı gittinmi umarım herşey yolundadır merak ettim seni

kontrolum bugun canım akşam gııdcem bende heyecandan duramıorum inşallah herşey yolundadır gelınce haberdar edıcem sızı inşallah guzel haberlerle gelırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…