- Konu Sahibi esmaaa0202
-
herşeyin hayırlısı canım evet biliyorum moral bozmamak elde değil bir ay boyunca kurulan bütün hayaller umutlar biranda yıkılıp yok olup gidiyor ve insan inanılmaz bir çöküntüye uğruyor biraz daha sabırlı olalım sırf pkolarımıza inat yenicez ve başarılı olucaz yeni bir ay daha var önünde bu ay olurAllahın izniylekızlar dün regl oldum ve doktora gittim, muayenede o gelişen bi sürü yumurtanın söndüğünü söyledi doktorum. östrojen testi yaptı sonucu pazartesi günü alabilicem. östrojen düzeyine göre bu ay hangi dozda başlıcamıza karar vericekmişiz. hatta belki bu ay tedaviye ara da verebilirmişiz. yani bi 150 lik doz 2 ayımı boşu boşuna yemiş olabilir. moralim bozuk, sıkıldım, umudumu yitirdim, kilo almaya başladım vs vs vs((
tınncım canım bişi sorcam sana ya benım belım karnım ara ara cok agrıo aynı adet olacakmısım gıbı sendede bole belırtı olmusmuydu sennkı kaç aylık oldu.mide bulantıların aşermen ne zaman başladı canım ya
neyse ki atlattın canım inşallah bi daha böyle şeyler yaşamazsın bol bol su iç suyun zararı olmaz oğluş da iyi çok şükür şimdi adanadayım kayınvalidemlere geldik gezmek amacıyla ondan pek giremiyorum klavyede bozuk azcık zor yazıyorum ben de öptüm canım seni ve oğluşunu..
bayanlar çatlatma iğnesi yaptıralı 13 gün geçti bugün yarın adet olacam ama göğüslerimde çok ağrı var ve taş gibi oldu sertleşti koltuk altından gelen bi ağrı var ve uçları top gibi oldu acaba adet mi olacam yoksa hamile miyim böyle bi durumla karşılaşan var mı
ikisi de olabilir asyacım ama göğüslerin hiç olmadığı kadar ağrıyosa ve sertleştiyse hamile olma ihrimali yüksek benim öyle olmuştu hayırlısı olsun canım
bayanlar çatlatma iğnesi yaptıralı 13 gün geçti bugün yarın adet olacam ama göğüslerimde çok ağrı var ve taş gibi oldu sertleşti koltuk altından gelen bi ağrı var ve uçları top gibi oldu acaba adet mi olacam yoksa hamile miyim böyle bi durumla karşılaşan var mı
ah sorma canım o heyecanımı bakalım hala agrılar devam çarşamba ultrason var bakalım ne olcak .canım kendını ihmal etme dıkkat et.optum kocamanben haa ilaç kullanıyorum canım yaa arada bazen unutuyorum tekrar kanama başlıyo bitsin de eğer geçmezse başka bi doktora daha giderim heralde arada endişelniyorum acaba ötü bişeymi var diye ama doktor o kadar rahattıki rahim tertemiz dedi bakalım duruma artık...
heycanını o kada güzel yansıtıyosun ki canım yazdıklarından bile anlaşılıyo çok güzel bi duygu gerçekten anne olacağını bilmek ve bir o kadar da inanılmaz b ilk zamalar inanamıyodum haile olduğuma ta ki beeğimin kalp atışların duyana kadar senin de o günlerin çok yakın canım o kadar güzel bi duygu ki anlatılamaz...
benim doğumum sezeryanla oldu canım ben istediğim için oldu bir de son ayda bebeğimin suyu azalmıştı doktor da ondan sezeryanı uygun gördü 38 haftalıkken doğdu bebişim...
bel ağrısı karın ağrısı göğüs ağrısı herşey olağan şeyler canım endişelenme bol bol dinlen uzan ağrın olduğu zaman.. Allah korusun kanaman olmadıkça sorun yok demektir zaten 10 güne kadar gebelik belirtlerini tek tek yaşamaya başlarsın...
inşallah görürsünüz canım ben ilk gitiiğimdee karından görünmedi bebişim çok korkmuştum o zaman sonra vajinal ultrasondan bakılınca göründü çok küçüktü kalp atışları bile yoktu 10 gün sonra gidince kalp atşların dumuştk..
evt cnm bendede ağrılar oldu çok normal dedi doktor bende senin gibi endişelnmiştim.sonra aşerme ve bulantı hemen başlamadı bende 2. ayda başladı ve sadece gün boyu bulantı idi benmkisi.kusma olmadı çok nadir oldu.3.5 ikende bitti şimdi 4 ay bir hafta oldu bu ayda da kasık ağrıları oluyo buda rahim genişlediği içinmiş.göğüsler şişiyorağrıor bunlar çok normal.bende hep endişeli davranıorum ama allah muhafaza kanama olmadıkça endişelenmek anlamsız boş galiba.allah tamamına erdirsin inş senide benide.ve arkadan gelecek olan hamileleride inş :))
kızlar dün regl oldum ve doktora gittim, muayenede o gelişen bi sürü yumurtanın söndüğünü söyledi doktorum. östrojen testi yaptı sonucu pazartesi günü alabilicem. östrojen düzeyine göre bu ay hangi dozda başlıcamıza karar vericekmişiz. hatta belki bu ay tedaviye ara da verebilirmişiz. yani bi 150 lik doz 2 ayımı boşu boşuna yemiş olabilir. moralim bozuk, sıkıldım, umudumu yitirdim, kilo almaya başladım vs vs vs((
bugün tahlil sonucu öğrenmek ve tedaviye nasıl devam edicemizi konuşmak için doktora gittim. östrojenim düşmüş ama bu ay ara verelim dedi dr. bence de en doğrusu bu heralde. bu arada CYCLO-PROGYNOVA die bir ilaç verdi hem regli düzenliyormuş hem de hamile kalma olasılığını artırıomuş. bir de 10 gün sora rahim filmi çekilecek. bunu yapmamıştık. heralde rahim filmi çekildiğin ay da aynı şekilde hamile kalma olasılığın artıyormuş. yani bu ay çok da boş geçmicek gibi. kızlarrr dua edin lütfennnn...
CYCLO-PROGYNOVA bu ilaç hakkında bilgisi olan var mı bunu ilk defa deniyorum ama forumlardan okuduğum kadarıyla bu ilaçla da hamile kalanların sayısı az deilmiş. daha bilmediğim hangi ialçları öğrenicem acaba offfff offfffffffff...
kendinize iyi bakın kızlarrrrr, dualarınızı da eksik etmeyin lütfennn...
svgcim inşallah tedaviye ara verdiğin bu ay hamile kalırsın da hepimize sürpriz olur o ilacı ben de kullanmıştım ama bekarken adetlerim düzene girsin diye kullanıyodum ama ben de duydum bu ilacı kullanıp da hamile kalanlar varmış özellikle ilk kullandığın ay daha etkili oluyomuş inşallah sende de bu etkiyi yaratır Allah kolaylık versin canım
fatmacim ben sana cevap vereyim rahim büyüme yaptigi yaptigi icin, bebek yerlestigi icin kasik agrilarin olucak, hatta bu agrilarin cok olunca magnezyum veriyor doktor. dogumdan 4 hafta önce birakiyorsun. miyde bulantilarini herkes yasamiyor, kisiye göre degisiyor. ciftmi tekmi daha belli olmadi dime canim???
yok canım daha hiç bişi belli degıl daha cok yenı cunku bugun doktora gıdıcem bakalım ne dıcek inşallah hayırlı haberlerle gelırım
ayyy esma sadece keseyı gorduk bebegı goremedık once senn dedgın gıbı karından baktı goremedı sonra vajınadan bakınca kese gozuktu eşim goremedım ben ya dıyo hep ezıyetı ben cektım ılk hak benım dedımdoktor normal daha kucuk sımdılık ancak keseyı gorebılırız dedı 23 mayısta yıne kontrol var doktor asıl gebelık takıbı o zaman başlıcak dedı keseyı gormek bıle yetıo cok tuuhaf bebegı gorunce naparım bılmıorum canım
evet canım çok güzel bi duygu yuvarlak küçük siyah bişey ama onun bebeğin olduğunu bilmek harika... 23 mayısta bebeği de kalp atışlarını da duyarsınız inşallah işte sen o zaman gör nasıl bi duygu olduğunu her hafta ayrı bir heyecan yaşayacaksınız bebeğinin kaç cm olduğunu kilosunu ne kadar olduğu merakıyla doktora gitmeler cinsiyet öğrenmeler hele ilk hareketlerini hissetmek muhteşem yaa.. Allah sana da tüm isteyen arkadaşlara da bebeğinizi kucağınıza aldığınız günü göstersin inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?