- Konu Sahibi esmaaa0202
-
eet canıımm bugun sonuçlarım çok şukur rabbıme cok ii cıktı hcg 168.1cıktı ben tıroıt hastasyım ilaç kullanıorum cok şukur oda ii cıktı şimdılık bı problem yok umutsuz gunlerım de hep yanımda olsunuz tesellı ettınız sızı sevıyorum kızlar
MAŞALLAH CANIM YAA ÇOK UMUTLUYUM SENİN ADINA RABBİM HAYIRLISIYLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN TABİ TİİN SENİNDE AYNI ŞEKİLDE HAYIRLISIYLA VE SAĞLIKLA BEBİŞLERİNİZLE KUCAKLAŞIN
BİZLERDEN DE DUALARINI EKSİK ETMEYİN
aynurcum çok geçmiş olsun..çok üzüldüm gerçekten.ama herşeyde bi hayır vardır mutlaka.ama şuna da sevin hamile kalmışın.bi dahaki aylarda inş olur cnm bnm kendini çok üzme.
ay inanmıyorum yaaa canım benim böbrek sancısını iyi bilirim ben de taş düşürmüştüm ama sen galiba çok daha şiddetlisini yaşamışsın ama bebeğe de çok üzüldüm canım yaa dünyada kısmeti yokmuş demekki iyileş de bi daha olur bebeğin çok çok geçmiş olsun
kızlar merhaba beklenen gun geldı bugun gıttım hastaneye sabah kanımı verdım saat 13.30 a kadar sonucun cıkmasını bekledım umutsuzca ve aglayarak sonuccumu aldım elıme sonuç kagıdının arka yuzu cevrılıydı sonra kagıdı cevırdım ve yıne o manzarayı 00 gorecegım zannederken degerre bı baktım 59.1 HAMILEYMİŞİM MEGERhemen eşimi aradım ben pek anlamıodum degerlerden elım nasıl tıtrıo gormenızı isterdım eşime soledım tabı garıbım oda bılmıo degerler hakkında ama heralde hamılayım dıorum onada oda bı hemen umutlanma dıo netten arastırmaya bakıo bu arada bızım hoca dersteymş.ben dayanamyıp alt kata hemşilereye gosterdım ama kagıt elımden dusecek el tıtremesın den hemşire baktı tmm pozotıf hamılesın dedı ama inaannamadım başaldım aglamaya hepsı tebrık ettı ama şimdılık ii dedıler çarsamba tekrar bakılacak kan degerleme yukselmşmi düşmüşmu dıe hayırlısı baklaım.eşimi aradım soledım adam aglamaktan konusamadı harıka bı duygu suan cok sevnemıoruz ama carsamba inşallah daha guzel haber verırım.savgi canım darsı sana inşllah hep dua edıorum.anlıcanız kızlar şuan cok tuhaf bı duygu içindeim
eet canıımm bugun sonuçlarım çok şukur rabbıme cok ii cıktı hcg 168.1cıktı ben tıroıt hastasyım ilaç kullanıorum cok şukur oda ii cıktı şimdılık bı problem yok umutsuz gunlerım de hep yanımda olsunuz tesellı ettınız sızı sevıyorum kızlar
ay canim yaaa cooook sevindim tepriklerkac sene olmamisti, cok üzülüyordun cok istiyordun, ALLAH gönlüne göre verdi canim.
kızlarrr çok sağolun destekleriniz için. inşşş benim hikayem de sizlerin ki gibi sonuçlanacak bende burda müjdeli haberi paylaşıcam... inanın yaşadıklarımızın benzer olması çok umutlandırıyor beni. çevremde bu sıkıntıyı yaşayan hiç kimse yok dolayısıyla benim hissetiklerimi kimsenin anlaması mümkün deil. ama sizlerin varlığı gerçekten hem umut oluyo hem de çok mutlu ediyo beni. hele ki fatmanın yaşadığı heycanı o kadar yürekten paylaştım ki ben hamileymişim gibi sevindim.. Allah tamamına da erdirir inş...
fatmacım bu arada belirtilerini yaşadıklarını da paylaşırsan sevinirim.
kendinize ii bakın:)
kızlar geçen hafta kendım test yapmıstım dedım ya sıze negatıf cıktı dıe hamılelgımı ograndıkten bı gun sonra yıne yaptım testı:90::90:sırf o iki çizgiyi goreyım benı ne kadra uzdun dıe iki çizgiyide gordumsırf ogun benı bu test cok uzdu dıe
esma cım senın kanaman nasıl oldu canım durdumu.sen dogumu normal mı sezeryanlemı yaptım dogum dan sonra adetlerın duzene gırdımı benım suan belım agrıo arada karnım agrıo sendede olmuşmuydu hele goguslerım dokunamıorum bıle haftaya doktora soracgım normalmı dıe.galıba haftaya carsamba ultrasonla bakacak nasıl bişey acaba gorunurmu bişiler meraklardaımmm
tesekkür ederim canim, evet cok siddetliydi, dogum sancisindan beter bir agriydi, simdi elimle su sisesiyle geziyorum en az 2 litre icmemiz lazimsen nasilsin?? oglun nasil?? OPT SIZI
tınncım canım bişi sorcam sana ya benım belım karnım ara ara cok agrıo aynı adet olacakmısım gıbı sendede bole belırtı olmusmuydu sennkı kaç aylık oldu.mide bulantıların aşermen ne zaman başladı canım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?