- Konu Sahibi esmaaa0202
slm esmacim ben cok talihsiz günler gecirdim, carsamba hastaneden ciktim, gecen hafta sali günü aniden sancilandim esim isteydi arkadas doktora götürdü meger böbreglerimde tas düsürüyormusum, cok siddetli agrilara dayanamadim dogum sancilarindan beter birsey, ambulansla hataneye gittim morfin verdiler, tomagrafiye koydular, hamile olmamdan süpelendiler kanimi aldilar, test sonuclari geldi ama ve agridan ciglik atiyorum, doktor sordu agzimi aradi ve bebekten önce kendini düsünüceksin dedi ve agir ilaclar verip idrar yollarimi genisletsin diye boru, kanca gibi bisey taktilar, agrim gitti ve ameliyat icin gün verdiler eve gönderdiler. amaa eve geldim gece fenalastim her taraf kan oldu hemen acile gittik. boruyu cikarttilar, bebek meger serumla sonlandirilmis, tas nihayet kendi kendine düstü ama böbregim zarar görmüs tedavi görücem ve en önemlisi cok su icicem.. rabbim kimseye yasatmasin yasadiklarimi, herseyden önce sükretmeyi ögrenmeliyiz arkadaslar. bebegim 1 aylikmis bugun doktora gittim ögrendim cok tuhaf yaaa, hamile olduguma sevinemeden hersey bitti.
ay inanmıyorum yaaa canım benim böbrek sancısını iyi bilirim ben de taş düşürmüştüm ama sen galiba çok daha şiddetlisini yaşamışsın ama bebeğe de çok üzüldüm canım yaa dünyada kısmeti yokmuş demekki iyileş de bi daha olur bebeğin çok çok geçmiş olsun