- Konu Sahibi esmaaa0202
-
ayy tuylerım dıken dıken oldu inşallah o gunlerı goruruz şu 23 mayıs bı gelsın dıe beklıom ole karnım buyusun istıorum senn demı 2.gıtmende gorundu bebek her haftamı gıttın sen ayda bır gıdılmıomu canım kontrollere
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar hepiniz bir gün anne olacaksınız buna inanın insan hiç olmuycak sanıyor ama rabbim isterse çok da güzel oluyor
inşallah güzel haberlerinizi benim gibi sizler de burda yazarsınız
cnm süt buharımı iyi geldi peki..bende ot buharına oturdum bu ay ama pek inanasım gelmedi
valla canım bilemiyorum ben yaptım yaptığım ay hamile kaldım çevremde de süt buharına oturduğu ay hamile kalanlar oldu artık tesadüfmü yoksa bi faydası oluyomu Allah bilir yapmakta fayda var bu kadar kişi söylediğine göre vardır bir hikmeti heralde... bir dene bakalım belki sen de yaptığın ay hamile kalırsın... ot buharını da duydum ama ben de pek inanmadığım hiçbirini yapmadım sütü de annemin ısrarıyla yapmıştım inşallah sen de en kısa zamanda bebeğine kavuşursun
kızlar nerelerdesiniz kaç gündür özledim sizleri
bende arada gırıorum pek kımseyı goremıorum sen napıosun canım ogluşun nasıl yaa esma düşük olur dıe cok korkuorum:83: bu agrılar yuzunden doktorada sordum oda kullandıgın ilçatan dedı bana vajınal krem verdı progestan dşük rıskını azaltsın dıe sana vermişmıydı doktorun canım optum kocaman
esmaa yazını okudum bebeişin hayırlı olsun bişey dikkatimi çekti süt buharına oturdum demişsin bunu ne için yaptın iyimi geliyo cvplarmısın
şimdi gelelim süte...
önce 2 litre sütü bir tencerede kaynattım sonra onu banyoda uygun bir leğen yada kova olabilir boşalttım.
çok sıcak olduğu için acayip buharı çıkıyo zaten çıplak olarak buhar gelecek şekilde oturdum.
aman süte oturmayın yakarsınız heryerinizi sadece buharı dikkat edin
zaten buhar bile yakıyo ara sıra kalktım tekrar oturdum bi yarım saat böyle geçti baktım süt içine oturulacak kadar soğumuş sonra sütün içine oturdum biraz da öyle geçti sonra vücudumu silip kalktım
deneyin bence nolcak inşallah şifa olur siizlerede
esmaacığım bu süt buharını adetin bittikten sonra kaçıncı gün yaptın
esmacım çok teşekkür ederim inşallah işe yarar 2. sayfadan okudum nasıl yaptığını..bide iğneli tedavi görmüşün galiba bana anlatırmısın nasıl bi sürec geçirdin? iğneler kaç günlüktü? aşılama gibimi oluyo yoksa farklı mı?bildiklerini paylaşırmısın
canım ben lk klomenle hamile kaldım normal ilişkş yoluyla 6.haftamda düşük yaptım üstünden 1,5 yıl geçti geçtiğimiz ocak ayında ilk aşılamamı yaptırdım olmadı mart ayında 2,aşılamamı yaptırdım yine ollmadı doktorum şuan iğneli tedavi diyo bu tedavide 7-10 günlük iğneler oluyomuş hergün vurunmam gerekiyomuş hastaneden rapor falan çıkarmam gerekiyomuş bu tedavi nasıl işliyo bilmiyorum inş işe yararda artık bu sıkıntım biter dua et..
iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı isticem kafam çok karışık.ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. 5 aydır da bebek istediğim için bıraktım.fakat adetlerim düzensizleşti çocuk da olmadı.doktora gittik adetin 3. günü yapmam için testler verdi.prolaktin 46,fsh 6.41,lh 9.88 çıktı. doktorum prolaktinimin yüksek çıktığını ve polikistik over olduğunu söyledi.bana prolaktinim yüksek olduğu için bebeğimin olmadığını söyledi.dostinex verdi haftada 2 tane 1 ay boyunca kullanamam için.bu prolaktinimi düşürecekmiş.1 ay sonra bebek olmazssa serophene ve progestan diye 2 ilaç ismi daha verdi bunlara başla dedi. şimdi ben anlamadım pko ve prolaktin birbiriyle mi alakalı.ya da nasıl bir yol izlemem lazım.bi de bu testleri yine adetimin 3. günü tekrarlamalımıyım.doktor çok ilgisizdi ben de olayın şokunda olduğum için çok soru sormadan çıktım.bazıları dostinexi kullanıp hemen hamile kalmış.peki pko nolcak nasıl bi tedavi izlemeliyim.biraz kafanızı şişirdim ama çok stresliyim. bi de eşim asker olduğu için 1 ay sonra tayinciyiz.bulunduğum yerde de bi dokto bulur giderim ama yarım kalır o yüzden yeni tayin yerimizde adam akkılı bi yol izlerim diye düşündüm.ama bu arada da stersten çatlicam lütfen bana biraz olsun bilgi verirmisiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?