iyi akşamlar arkadaşlar bir konuda bana yardımcı olmanızı isticem kafam çok karışık.ben 2,5 yıllık evliyim 2 yıl doğum kontrol hapıyla korundum. 5 aydır da bebek istediğim için bıraktım.fakat adetlerim düzensizleşti çocuk da olmadı.doktora gittik adetin 3. günü yapmam için testler verdi.prolaktin 46,fsh 6.41,lh 9.88 çıktı. doktorum prolaktinimin yüksek çıktığını ve polikistik over olduğunu söyledi.bana prolaktinim yüksek olduğu için bebeğimin olmadığını söyledi.dostinex verdi haftada 2 tane 1 ay boyunca kullanamam için.bu prolaktinimi düşürecekmiş.1 ay sonra bebek olmazssa serophene ve progestan diye 2 ilaç ismi daha verdi bunlara başla dedi. şimdi ben anlamadım pko ve prolaktin birbiriyle mi alakalı.ya da nasıl bir yol izlemem lazım.bi de bu testleri yine adetimin 3. günü tekrarlamalımıyım.doktor çok ilgisizdi ben de olayın şokunda olduğum için çok soru sormadan çıktım.bazıları dostinexi kullanıp hemen hamile kalmış.peki pko nolcak nasıl bi tedavi izlemeliyim.biraz kafanızı şişirdim ama çok stresliyim. bi de eşim asker olduğu için 1 ay sonra tayinciyiz.bulunduğum yerde de bi dokto bulur giderim ama yarım kalır o yüzden yeni tayin yerimizde adam akkılı bi yol izlerim diye düşündüm.ama bu arada da stersten çatlicam lütfen bana biraz olsun bilgi verirmisiniz.