- Konu Sahibi esmaaa0202
-
bu doktora ilk defa gittim iyi diyolar ama bilmiyorum... hiç sorma canım yaa pkodan mı kaynaklanıyo acaba keşke kistlerim de bu kanamalarla gitmiş olsalar ne güzel olurdu... eczaneye sordum netten de araştırdım doktorlar genelede uzun süreli olmamak şartıyla kullanın demişler ben de bugün başladım ilacı kullanmaya kanama kesilince bırakırım artık napim..
kız senin de büyük gün yaklaşıyor yaa ben bile heyecanlanıyorum inşallah olur yaaa hayırlısıyla tabiki...
ben de öptm canım
inşallah canım bende guzel bı haber verırım sıze bu arada sen kaç kılosun canım ben 1.5 ay once 76 idim dıet yapıorum eşiöle beraber oda sıgarıyı bırakınca cok aldı ama o benden daha ii kılo verdi 10 kılo verdı ben suan 72.2 aç karnına bende cabuk verıodum ama yaklasık 26 tane igne kullandım tekrar yavaşladı hatta 1 -2 kılo aldım sımdı verdım spor yapıodum aşılama oldugum için beklıorum kesınlıkle zayıflamamız lazım canım hadı bakalım kolay gelsın sana:80:
eet canım hafta bugun buyuk gun gorecez bakalımsanada tekrar geçmiş olsun canım inşllah atarsın şu kıstlerıde adetlerın duzene gırer ikinci cocugunu istedıgın zaman dogurursun
ben 87 kiloyum 70 kg idim evlendiğimde 11 ayda 17 kg aldım eşim geç geliyor işten hep onu bekledim yemek için hep geç yemek yedim çok büyük bi hata yaptım o şekilde öyle yapıştı kaldı kilolarım acilen zayıflamam lazım zaten kilonunda etkisi varmış
fatmacım lütfen böyle konuşma bu ay olmazsada üzülme ne olursunkızlar bugun dayanamadım test yapptım sonuç yıne kocaman tek çizgidaha 1 hafta var kan tahlılıne ama umudum cok azaldı.hamılelıge dair tek bir belirti yok bu ay da boş bnde
kızlar bugun dayanamadım test yapptım sonuç yıne kocaman tek çizgidaha 1 hafta var kan tahlılıne ama umudum cok azaldı.hamılelıge dair tek bir belirti yok bu ay da boş bnde
fatmacım lütfen böyle konuşma bu ay olmazsada üzülme ne olursunsen değilmiydin bu ay demekki hayırlı değilmiş diyen hem daha kesin bişey yok daha daha bir hafta var
kız ne testi... test mi yapılır adete 1 hafta kala... sabret canım benim biliyorum sabredemiyosun ama şimdi yapacağın testler seni yanıltır
fatmacım gerçekten çok erken davranmışsın, şuanda belli olması mümkün deil hele de idrar testinde. inş 1 hafta sonra kanda görüceksin mutlu sonucu:) ben bugün kontrole gittim yumurtamın çatlayıp çatlamadığı belli deil ama doktorum bir ay daha aşılama yapalım sonra tüp bebek deneyelim istersen dedi. çok mu erken bilemedim ne yapsam aslında bu şekilde her ay hüsrana uğramaktan sıkıldım en azından olma ihtimali yüksek tüp bebekle die düşünüyorum. kafam biraz karışık. 3 ay 5 ay daha denesem yine aynı masraf iğneler pahalı muayene parası aşılama falan derken yine maliyetli oluyo sonuçta bi de psikolojik olarak yıpranıyorum.. ne diyorsunuz. bir kez daha aşılama deneyip tüp bebek düşünsem mi???
canım sen ilk tedavıye ne zaman başladın aşılamayı kaç kez yaptırdın bak gecen doktorum bana dedıkı benım pkom ilerlemiş safhada senn işin sabır işi ama olmayacak demıorum tup bebegıde sana duusnmuorum cunku aşılama her zaman saglıklı tup bebekte bebeklerde ve gebelıkte cok problemle karsılasıoruz dedı daha cok erken senn için dedı yanı pek tavsıye etmıo ve en en en son çare dıo.ben yaklaşık 1 senedır tedavi goruorum canım senn tedavınde yeni ise bence aşılama ile devam et ilerıyde düşünerek.inş olacak
esmaaa0202 bana özel mesaj atmışsın ama ben özel mesaj yazamıyorum beyaz leke hakkında doktorumuız büyümezse sorun olmaz demişti mantar galiba açıkça birşey demedi sen ne öğrendin bu konuda. bu arada hikayeni okudum tüylerim diken diken oldu çünkü benim kız kardeşim de bebek istiyo. şuan yücel karaman'a gitti yani şimdi orada bakalım ne diyecek çok istiyor inş. Allah her isteyene nasip etsin. beyaz leke hakkında birşey öğrenirsek yazalım sen bana özel mesaj atabilirsin
bu arada atladığım noktalar olmuş
prolaktinim zirvelerdeydi, 2 sene dostinex kullandım .
testesteron öyle,
biçok hormonum bozukdu pco yüzünden ama büyük bir şans bu benim için, doktorumda çok şanslı olduğumu söylüyor.
ama bir arkadaşım bu bebek için şöyle bir yorum yaptı, çok hak verdim bende.
"sen bu bebeği istemiyorsun ama o dünyaya gelmeyi istiyor, o kadar adet söktürücüye rağmen sana tutundu demekki o bebeğin dünyaya gelmesi nasipmiş, belkide bebek gecikse aile büyüklernden dedesinden ninesinden onu göremeyecekler olacaktı, zamanı şimdiymiş " dedi.
çok hak verdim gerçektende..
Nasip şimdiymiş..
canım benim tedavimde tam bir yıl oldu. klomenle başlamıştık. 2 aydır da gonal f deniyoruz işte. bir kez aşılama yapıldı. o da lüzumsuz bi zamanda yapıldı. boşu boşuna yani. doktorum bana şunu söledi sen hiç tedavi görmesen de sadece glucophage kullansan bir yıl içerisinde % 50 ihtimalle hamile kalırsın. yani çok kötü bi durumda deilmişim. ama benim artık sıkıldımın ve psikolojik olarak yıprandımın farkında bir an önce olsun diosan tüp bebek deneyelim dedi. bende aşılamayı biraz daha denemek istiyorum dedim. tamam dedi. bu sefer daha düşük bi dozla başlayıp biraz yavaş ilerlicez dedi. bu ay bitsin de bir an önce tekrar tedaviye başlayalım istiyorum..
5 gün kaldı değil mi canım, az kalmış ama eminim ki senin için zaman geçmiodur. hadi bakalım iyi haberler ver bize ki bana da bizim gibi olanlara da umut olsun...
doktorun da uygun gördüyse tüp bebek yapın canım şansınız artar en azından ben daha ilk yumurtam olduğunda doktoruma tüp bebek yapalım demiştim olmaz daha yolun başındayız demişti gerçekten o ay da hamile kalmıştım yani doktor kararı en uygunudur canım hayırlısı olsun
aynurcum svgnin de deiği gibi çok yumurta iyi bişey değilki baksana gebelik daha riskli oluyor yeterki kaliteli olsun 1 yumurta bile herşeye yetiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?