- Konu Sahibi esmaaa0202
kızlarrr acil yardım lütfen...
doktordan geliyorum moralim anlatamıcam kadar bozuk( bugün 9. günüm yumurtalarımın hepsi birden büyümüş 5-6 tanesi 17 mm. 20 kadar yumurtan var dedi. anlamadım ben niye bu kadar çabuk ve hepsi birden büyüdüler.. çatlatma iğnesi yapmıcam riskliymiş bu durumda kiste dönüşürler dedi ama yarın aşılama yapıcanı söyledi. yumurtaların kendiliğinden çatlamasını beklicekmişiz. yaa bana hiç mantıklı gelmedi bu durumda aşılama yapılması... ne diyosunuz bu duruma??????
ya cnım sen zaten iğnenin dozunu 150 ile başladık yazdığında benim aklıma geldi biliyomusun böyle pat diye doz artırılılmazki yavaş yavaş artırılır benim doktorum bu konuda çok titiz davranıyodu yumurtaların aşırı tepki vermesini önlemek için günaşırı kontrole gidiyodum çok yakından takip ediyordu...
ayrıca nasıl aşılama yapacak bu durmda anlamadım arkadaşlar lütfen doktorlarınıza kafanızdaki soruları sorun o kadar para ve emek harcıyosunuz bu işlere ben doktorumu her zaman arardım sorardım valla adamcağız bıkmıştır belki benden ama sağolsun her soruma da mantıklı bi açıklama yapıyodu siz de sorun