- Konu Sahibi esmaaa0202
-
inşallah canım umut fakırın ekmegı inş hayırlıysa bu ay olur umudunu yıtrme.ama benım umudum da gıt gıt azalıo 2 gunden berı bel agrısı başladı kasıklarımda anlık sancılar başladı yuuzm sivilcelendi yınemı husranla sonuçlanacak dıorum ama bakalım hayırlıısı inş allah tan tek dılegım hayırlı zaman da hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın inşllah canım cumlemıze.inşallah guzel haber verırız ikimizde bakalım bekleyelım 25 nisanı:97:canım geçen ay bende aynı senin gibi kullandım iğneleri. benimki de 18 günde büyüdü. 75 le başlamıştık sonra 112,5 son iki günde 150 yapmıştım ve iki tane 18mm lik yumurtam olmuştu. ama bu ay neden böle bişi yaptı doktorum anlamadım. o da aynı şekilde dozu artırma konusunda çok temkinliydi bu ay noldu doktoruma bilmiorum. eskişehirdeyim canım ben, doktorum da çok iyi bi doktor aslında işte o yüzden çok kızıyorum bende geçen ay bu kadar temkinli davranmasına karşın bu ay nie böle bişi yaptı offfffff... neyse vardır heralde bunda da bir hayır... bakarsın hiç beklemediğim bu ay hamile kalırım (hiç inanarak sölemiyorum)...
bu ay bende iş yok anlıcan inş senden güzel haberler duyarız. 10 gün sora falan belli olur heralde dimi... ayy hadi çabucak geçsin zaman sen hamile kal, benimse yeni az ama kaliteli yumurtalarım:))) olsun...
inşallah canım umut fakırın ekmegı inş hayırlıysa bu ay olur umudunu yıtrme.ama benım umudum da gıt gıt azalıo 2 gunden berı bel agrısı başladı kasıklarımda anlık sancılar başladı yuuzm sivilcelendi yınemı husranla sonuçlanacak dıorum ama bakalım hayırlıısı inş allah tan tek dılegım hayırlı zaman da hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın inşllah canım cumlemıze.inşallah guzel haber verırız ikimizde bakalım bekleyelım 25 nisanı:97:
canım çok fazla yumurta geliştiği ay mı hamile kaldın anlamadım ben. bi de o ay o kadar yumurtaya rağmen doktorun aşılama yaptı mı? çatlatma iğnesi kullandın mı?? çok soru sordum ama şuan aynı durumdayım bende ve aklım almıyo bu durumu..
evet aynı bu sekilde aşılamam oldu 1 tane pregnil vuruldu o ayda hamile kaldım ama düşük yaptım
prengyl çatlatma iğnesi değil mi?? ben çatlatma iğnesi kullanmadım canım doktorum bu durumda çatlatma iğnesi tehlikeli dedi. o yüzden normal yollardan çatlamasını beklicez dedi. işte bende bu aşamada niçin 10. günümde aşılama yaptı anlam veremedim. sanki o gün çatlama olacakmış gibi. zaten çatlama problemim var ben hiç zannetmiorum kendiliğinden çatlasın da aşılama tutsun. bu ay olursa yine normal yollardan olur die düşünüorum ki buna da pek ihtimal vermiorum.. senin için üzüldüm canım. peki şuanda devam edio musun tedaviye??????
Neden kimse cvp vermiyor, hiç kimse bilmiyormu?
slm svg_nasılsın ?
KIZLAR BU AY DOKTORA GİTMİYCEM BAKALIM NE OLACAK
SPORA BAŞLADIM HEM KİLO VERCEM HEM MEŞGALE OLCAK BANA
HADİ BAKALIM FATMACIM BU ARADA BENDE SENDEN ÇOK UMUTLUYUM BU AY
HADİ BAKALIM
ben yokken sohbet ilerlemiş bayağı
kızlar ya önceden zorla adet olmayı başaran ben şu son 1 aydır hep adetli gibiyim geçen adetimle bu ayki adetim arasında hep kanlı akıntım oldu şu an adetliyim ama bitecek gibi değil sanki doktora da gittim geçen gün hiçbir şeyin yok mevsimden veya stresten oluyodur dedi ni ilaç verdi emzirirken içebilirsin dedi aöa prospektüsünde kullanılmamalıdır yazıyo doktoru aradım sordum tekrar sizz kullanın diyo içsemmi içmesemmi karar veremedim hem kanamanın durması için bu ilacı içmem lazımhem de bebeğe bir zararı olur diye korkuyorum:84:
sen nerelerdesin cadıgeçmiş olsun canım nıe bole bişi olmuş ya hergun kanaman var yanı ara ara dılmı.valla canım doktoruna guvenıosan kullan bı de eczaneye sor bakalım onlar ne dıcek.aman bu kanamalarda olmaz olmaz oluncada tam olur neymiş bu pko bende de oluştu bı ay klomen kullandıgım da 2 hafta cok sıddetlı kanamam olmuştu ama senn kı daha uzun inşallah onmelı bişi dildir canım geçmiş olsun optum
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler oldu ben girmeyeli.fatma galiba aşılama olmuş hayırlı olsun cnm inş kısa zamanda müjde verebilirsin.bizimde iki tane kızımız olcak inş cinsietleriini öğrendim bakalım bi değişiklik olmaz ise.
merhaba kızlar nasılsınız uzun zamandır giremiyorum neler oldu ben girmeyeli.fatma galiba aşılama olmuş hayırlı olsun cnm inş kısa zamanda müjde verebilirsin.bizimde iki tane kızımız olcak inş cinsietleriini öğrendim bakalım bi değişiklik olmaz ise.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?