- Konu Sahibi esmaaa0202
inşallah canım umut fakırın ekmegı inş hayırlıysa bu ay olur umudunu yıtrme.ama benım umudum da gıt gıt azalıo 2 gunden berı bel agrısı başladı kasıklarımda anlık sancılar başladı yuuzm sivilcelendi yınemı husranla sonuçlanacak dıorum ama bakalım hayırlıısı inş allah tan tek dılegım hayırlı zaman da hayırlı saglıklı bı evlat nasıp etsın inşllah canım cumlemıze.inşallah guzel haber verırız ikimizde bakalım bekleyelım 25 nisanı:97:canım geçen ay bende aynı senin gibi kullandım iğneleri. benimki de 18 günde büyüdü. 75 le başlamıştık sonra 112,5 son iki günde 150 yapmıştım ve iki tane 18mm lik yumurtam olmuştu. ama bu ay neden böle bişi yaptı doktorum anlamadım. o da aynı şekilde dozu artırma konusunda çok temkinliydi bu ay noldu doktoruma bilmiorum. eskişehirdeyim canım ben, doktorum da çok iyi bi doktor aslında işte o yüzden çok kızıyorum bende geçen ay bu kadar temkinli davranmasına karşın bu ay nie böle bişi yaptı offfffff... neyse vardır heralde bunda da bir hayır... bakarsın hiç beklemediğim bu ay hamile kalırım (hiç inanarak sölemiyorum)...
bu ay bende iş yok anlıcan inş senden güzel haberler duyarız. 10 gün sora falan belli olur heralde dimi... ayy hadi çabucak geçsin zaman sen hamile kal, benimse yeni az ama kaliteli yumurtalarım:))) olsun...