Gebeliğe Hazırlık Polikistik overliler burda buluşalım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kurban olduğum yarabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah kızlar çok dua ediyorum sürekli aklımda belli bi noktadan sonra elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef anladığım kadarıyla düzenli şekilde ilişki ve bol bol dua edeceğiz tedavilerimizi umutsuzluğa kapılıp bırakmayacağız inanıyorum illaki bir gün hepimizin bebeği olacak güzel haberleri sizlerle hepimiz paylaşacağızz hepimiz birbirimize destek olalım hatta whatsap grubu kursak birlikte gelişmeleri paylaşsak doktor tedavi yöntemlerini falan bence daha sağlıklı sonuçlar alırız gibi geliyor ne dersiniz. özelden numaralarımız alalım pcolu olanları ekleyelim isterseniz

Merhaba ben de geldim. Ben de PKOS belası ile boğuşuyorum. Kilom var tedaviye başlamadan önce zayıflamaya çalışıyorum. 94 kilo ile başladım şu an 86'yım. Hedefim 70'in altı. /0 altına düşmeden tedaviye başlamayaım diyo eşim. Bilmiyorum doğru mu yapıyoruz.

cnm sen bence tedaviye başla zaten hemen olan bişey değil bu süreçte kilo verirsin zaten en azından kilo için ayrı tedavi için ayrı zaman kaybetmezsin bennce

cnm sen bence tedaviye başla zaten hemen olan bişey değil bu süreçte kilo verirsin zaten en azından kilo için ayrı tedavi için ayrı zaman kaybetmezsin bennce

ya işte en azından 70'li kiloları görsem başlıcam son altı kilo diye sabrediyorum. eşime kalsa 65. beklemek istemiyorum çok sıkıldım... glifor başladım tekrar diyetle beraber. spor yapıyorum dikkatli besleniyorum bakalım...

sen bilirsin yinede cnm benimki sadece düşünce

bence olabılır canım hatta cok da guzel olur ama ozlden no verme falan nası oluyor bılemıyorum. bu grubu tam kullanmamıyorum. verelım n
bence olabılır :) ama ben bu grubu cok kullanamıyorum neredne verıır no bılmem :S

bence olabılır canım hatta cok da guzel olur ama ozlden no verme falan nası oluyor bılemıyorum. bu grubu tam kullanmamıyorum. verelım n
bence olabılır :) ama ben bu grubu cok kullanamıyorum neredne verıır no bılmem :S

özelden bana mesaj atarasınız bende grubu kurarım cnm :)

Kızlar grubu kurduk bilginiz olsun katılmak isteyen özelden numarasını yazsın ekleyelim

Cok tskr ederim bende canim cok sagol.oncelikle sabirli ol.her pcolu bir değil.ama tedbiride elden birakmamak gerekir.bazi doktorlar ihmalkar davranabiliyor.yolun başındayken rahim filmi cekilmeli ve eşinede bakilmali normalde.ama bazi doktorlar tedaviye basladiktan aylar sonra istiyolar.gerekirse doktorunu degistir canım.ben 3 doktor değiştirdim ve 3.sünde karar kıldım.şükürler olsunki memnun kaldım.sorularina gelince; asilamada adetinin 3. Günü yada 4.günü gidiliyo ve ozaman tedaviye baslaniyo.adet sonrasi gidilip baslanmaz.doktorunun niye ozaman cagirdini bilemiyorum.birde su onemli,aşılamadan once rahim filmi cektirilmeli kesinlikle.doktorun icine sinmediyse başka bi doktor bulmalısın ve emin olduktan sonra onun adimlarini takip etmelisin.

Ya ben 10 aydır evliyim doktora gittim hiçbirşey yok diyor. Sadece ilk gittiğimde ultrasyonda küçük kistlerin var dedi doktor. Oda engel değil dedi.yani pkosun demedi

canım tesekkur ederım cevabın için. eşime baktı doktorum spermiyogram için. bakalım pts dıyorum belkı hsg olayını konusur benımle bılemıyorum hıc :S zaten hsg den once asılama derse o zaman delırırım degıstırme yoluna gıderım :))) cok sacma olur cunku tuplern ne durumda oldgnu bılmeden asılama yapması. bakalım ne olacak gorecegım. ya bir doktorla yol kattettıkten sonra degıstırmek benı cok korkutuyor her bırı baska bısey cıkarır dıye acıkcası o yuzden degıstırmeyı ertelıyorum ama dedıgım gıbı davranırsa degıstırecegım bende umarım buna gerek kalmaz. bu arada sana testesteron, prolaktin, insülin direnci bakmış mıydı doktor canım ?

canım tesekkur ederım cevabın için. eşime baktı doktorum spermiyogram için. bakalım pts dıyorum belkı hsg olayını konusur benımle bılemıyorum hıc :S zaten hsg den once asılama derse o zaman delırırım degıstırme yoluna gıderım :))) cok sacma olur cunku tuplern ne durumda oldgnu bılmeden asılama yapması. bakalım ne olacak gorecegım. ya bir doktorla yol kattettıkten sonra degıstırmek benı cok korkutuyor her bırı baska bısey cıkarır dıye acıkcası o yuzden degıstırmeyı ertelıyorum ama dedıgım gıbı davranırsa degıstırecegım bende umarım buna gerek kalmaz. bu arada sana testesteron, prolaktin, insülin direnci bakmış mıydı doktor canım ?

kesinlikle aynı şeyi düşünüyorum. önce hsg ve spermler incelenmeli. aylarca klomen kullanıp hem yumurta rezervlerini tüketiyorlar hem de hormonlar bozuluyor. sonra hsg bakalım aaa tıkalıymış....

hangi şehirdesiniz bu arada doktorunuzu soracaktım da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…