cnm sen bence tedaviye başla zaten hemen olan bişey değil bu süreçte kilo verirsin zaten en azından kilo için ayrı tedavi için ayrı zaman kaybetmezsin bennceMerhaba ben de geldim. Ben de PKOS belası ile boğuşuyorum. Kilom var tedaviye başlamadan önce zayıflamaya çalışıyorum. 94 kilo ile başladım şu an 86'yım. Hedefim 70'in altı. /0 altına düşmeden tedaviye başlamayaım diyo eşim. Bilmiyorum doğru mu yapıyoruz.
cnm sen bence tedaviye başla zaten hemen olan bişey değil bu süreçte kilo verirsin zaten en azından kilo için ayrı tedavi için ayrı zaman kaybetmezsin bennce
bence olabılır canım hatta cok da guzel olur ama ozlden no verme falan nası oluyor bılemıyorum. bu grubu tam kullanmamıyorum. verelım nKurban olduğum yarabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah kızlar çok dua ediyorum sürekli aklımda belli bi noktadan sonra elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef anladığım kadarıyla düzenli şekilde ilişki ve bol bol dua edeceğiz tedavilerimizi umutsuzluğa kapılıp bırakmayacağız inanıyorum illaki bir gün hepimizin bebeği olacak güzel haberleri sizlerle hepimiz paylaşacağızz hepimiz birbirimize destek olalım hatta whatsap grubu kursak birlikte gelişmeleri paylaşsak doktor tedavi yöntemlerini falan bence daha sağlıklı sonuçlar alırız gibi geliyor ne dersiniz. özelden numaralarımız alalım pcolu olanları ekleyelim isterseniz
bence olabılır :) ama ben bu grubu cok kullanamıyorum neredne verıır no bılmem :SKurban olduğum yarabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah kızlar çok dua ediyorum sürekli aklımda belli bi noktadan sonra elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef anladığım kadarıyla düzenli şekilde ilişki ve bol bol dua edeceğiz tedavilerimizi umutsuzluğa kapılıp bırakmayacağız inanıyorum illaki bir gün hepimizin bebeği olacak güzel haberleri sizlerle hepimiz paylaşacağızz hepimiz birbirimize destek olalım hatta whatsap grubu kursak birlikte gelişmeleri paylaşsak doktor tedavi yöntemlerini falan bence daha sağlıklı sonuçlar alırız gibi geliyor ne dersiniz. özelden numaralarımız alalım pcolu olanları ekleyelim isterseniz
bence olabılır canım hatta cok da guzel olur ama ozlden no verme falan nası oluyor bılemıyorum. bu grubu tam kullanmamıyorum. verelım nKurban olduğum yarabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah kızlar çok dua ediyorum sürekli aklımda belli bi noktadan sonra elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef anladığım kadarıyla düzenli şekilde ilişki ve bol bol dua edeceğiz tedavilerimizi umutsuzluğa kapılıp bırakmayacağız inanıyorum illaki bir gün hepimizin bebeği olacak güzel haberleri sizlerle hepimiz paylaşacağızz hepimiz birbirimize destek olalım hatta whatsap grubu kursak birlikte gelişmeleri paylaşsak doktor tedavi yöntemlerini falan bence daha sağlıklı sonuçlar alırız gibi geliyor ne dersiniz. özelden numaralarımız alalım pcolu olanları ekleyelim isterseniz
bence olabılır :) ama ben bu grubu cok kullanamıyorum neredne verıır no bılmem :SKurban olduğum yarabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eylesin hepimize inşallah kızlar çok dua ediyorum sürekli aklımda belli bi noktadan sonra elimizden hiçbirşey gelmiyor malesef anladığım kadarıyla düzenli şekilde ilişki ve bol bol dua edeceğiz tedavilerimizi umutsuzluğa kapılıp bırakmayacağız inanıyorum illaki bir gün hepimizin bebeği olacak güzel haberleri sizlerle hepimiz paylaşacağızz hepimiz birbirimize destek olalım hatta whatsap grubu kursak birlikte gelişmeleri paylaşsak doktor tedavi yöntemlerini falan bence daha sağlıklı sonuçlar alırız gibi geliyor ne dersiniz. özelden numaralarımız alalım pcolu olanları ekleyelim isterseniz
Cok tskr ederim bende canim cok sagol.oncelikle sabirli ol.her pcolu bir değil.ama tedbiride elden birakmamak gerekir.bazi doktorlar ihmalkar davranabiliyor.yolun başındayken rahim filmi cekilmeli ve eşinede bakilmali normalde.ama bazi doktorlar tedaviye basladiktan aylar sonra istiyolar.gerekirse doktorunu degistir canım.ben 3 doktor değiştirdim ve 3.sünde karar kıldım.şükürler olsunki memnun kaldım.sorularina gelince; asilamada adetinin 3. Günü yada 4.günü gidiliyo ve ozaman tedaviye baslaniyo.adet sonrasi gidilip baslanmaz.doktorunun niye ozaman cagirdini bilemiyorum.birde su onemli,aşılamadan once rahim filmi cektirilmeli kesinlikle.doktorun icine sinmediyse başka bi doktor bulmalısın ve emin olduktan sonra onun adimlarini takip etmelisin.ya eeeffa gerçekten harika anlatmışsın sabırla uzun uzun. eline yüreğine sağlık. çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten seninkini okuyunca şuan endişelenmek için çok acele ettiğimi anladımöncelikle rabbime çok içten dua ediyorum ki hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınn :) ben de kendi hikayemi anlatayım madem belki bana da yorum yaparsın. bir de doktor demişsin ya benim doktorum sanki bana çok rahat geliyor emin olamıyorum devam edip etmemekte. 4 aydır tedavi ediyor gerçi daha ama sence ne yapmalıyım sürecimi anlattıktan sonra yorumlar mısın ? doktorum ılk muayenemde ultrasonda pco goruntu gordu. fsh,lh,tsh testlerını yaptı. normaldı. spermogramı ıstedı. o da normal geldı. sonra klomene basladı. 2 ay kullandırdı. solda bır yumurta gelıstı her 2 ayda da ve ıgnesız catladı ama bebek olmadı. 1 ay ara verdık gunumu kacırıp gıtmıstım. sonrakı ay yanı bu ay da femara verdı. sagda 2 yumurta gelıstı bırı catladı ama yıne olmadı dun adet oldum sorunum şu ; goguslerımde kıllanma sorunum var. testesteronuma bakalım dıyorum gerek yok dıyor doktorum. hala bakılmadı. sonra prolaktın cok onemlı bakmyacakmısınız dedım ona gerek yok dedı ama tum arkadaslarım baktırmıstı tedavı goren ben de gıttım dısarıdan kendım baktırdım allahtan normal degerlerde cıktı. ınsulın dırencıme bakın dedım gerrk yok dedı kendım baktırdım o da normal cıktı gercı :) ama testesteronuma bakılmadı. ve doktor da gerek yok dıyor ıste. yani nasıl herseye gerek yok dıyor anlamıyorum bu ay da pts gorecek benı tatıle gıttıgı ıcın mecburen tabı ıllakı kadının da bırılerı ıle gunu denk gelmeyeblır. bu ay adetım bıtınce goruceksınız ama dedım olsun onemlı degıl dedı. demek kı ılac vermeyecek. acaba asılama falan mı yapıcak ? onda adet gununden snra yapılıyor mu ? ya da hsg mı cekıcek bılmıyorum. hepsı boyle ıste. sence bu doktora devam etmelı mıyım ? ya da sen hangı ıldesın kıme gıtmıstın ? bılgı verbılırmısın. coook tesekkur ederım canım sımdıden.
Ya ben 10 aydır evliyim doktora gittim hiçbirşey yok diyor. Sadece ilk gittiğimde ultrasyonda küçük kistlerin var dedi doktor. Oda engel değil dedi.yani pkosun demedisoğan kürünü denedim ama cok duzensız kullandım yanı bır kere 15 gun yaptım bıdaha da yapmadım bır sure yapmalıydım bence ole duyuyorum herkesten. aslında bu ay da nıyetım var yapmaya ama tatıle gıdecegım ıcın sankı yapamam gıbı :S senın durumun nasıl tam olarak ? 1 yıl neden hıc doktora gıtmedın merak ettım :)
canım tesekkur ederım cevabın için. eşime baktı doktorum spermiyogram için. bakalım pts dıyorum belkı hsg olayını konusur benımle bılemıyorum hıc :S zaten hsg den once asılama derse o zaman delırırım degıstırme yoluna gıderım :))) cok sacma olur cunku tuplern ne durumda oldgnu bılmeden asılama yapması. bakalım ne olacak gorecegım. ya bir doktorla yol kattettıkten sonra degıstırmek benı cok korkutuyor her bırı baska bısey cıkarır dıye acıkcası o yuzden degıstırmeyı ertelıyorum ama dedıgım gıbı davranırsa degıstırecegım bende umarım buna gerek kalmaz. bu arada sana testesteron, prolaktin, insülin direnci bakmış mıydı doktor canım ?Cok tskr ederim bende canim cok sagol.oncelikle sabirli ol.her pcolu bir değil.ama tedbiride elden birakmamak gerekir.bazi doktorlar ihmalkar davranabiliyor.yolun başındayken rahim filmi cekilmeli ve eşinede bakilmali normalde.ama bazi doktorlar tedaviye basladiktan aylar sonra istiyolar.gerekirse doktorunu degistir canım.ben 3 doktor değiştirdim ve 3.sünde karar kıldım.şükürler olsunki memnun kaldım.sorularina gelince; asilamada adetinin 3. Günü yada 4.günü gidiliyo ve ozaman tedaviye baslaniyo.adet sonrasi gidilip baslanmaz.doktorunun niye ozaman cagirdini bilemiyorum.birde su onemli,aşılamadan once rahim filmi cektirilmeli kesinlikle.doktorun icine sinmediyse başka bi doktor bulmalısın ve emin olduktan sonra onun adimlarini takip etmelisin.
canım tesekkur ederım cevabın için. eşime baktı doktorum spermiyogram için. bakalım pts dıyorum belkı hsg olayını konusur benımle bılemıyorum hıc :S zaten hsg den once asılama derse o zaman delırırım degıstırme yoluna gıderım :))) cok sacma olur cunku tuplern ne durumda oldgnu bılmeden asılama yapması. bakalım ne olacak gorecegım. ya bir doktorla yol kattettıkten sonra degıstırmek benı cok korkutuyor her bırı baska bısey cıkarır dıye acıkcası o yuzden degıstırmeyı ertelıyorum ama dedıgım gıbı davranırsa degıstırecegım bende umarım buna gerek kalmaz. bu arada sana testesteron, prolaktin, insülin direnci bakmış mıydı doktor canım ?Cok tskr ederim bende canim cok sagol.oncelikle sabirli ol.her pcolu bir değil.ama tedbiride elden birakmamak gerekir.bazi doktorlar ihmalkar davranabiliyor.yolun başındayken rahim filmi cekilmeli ve eşinede bakilmali normalde.ama bazi doktorlar tedaviye basladiktan aylar sonra istiyolar.gerekirse doktorunu degistir canım.ben 3 doktor değiştirdim ve 3.sünde karar kıldım.şükürler olsunki memnun kaldım.sorularina gelince; asilamada adetinin 3. Günü yada 4.günü gidiliyo ve ozaman tedaviye baslaniyo.adet sonrasi gidilip baslanmaz.doktorunun niye ozaman cagirdini bilemiyorum.birde su onemli,aşılamadan once rahim filmi cektirilmeli kesinlikle.doktorun icine sinmediyse başka bi doktor bulmalısın ve emin olduktan sonra onun adimlarini takip etmelisin.
ins canmbu gliforu çok duydum bende doktoruma sorucam. bu ara
da gözün aydın tatlım darısı bize inşallah
Cok tskr ederim bende canim cok sagol.oncelikle sabirli ol.her pcolu bir değil.ama tedbiride elden birakmamak gerekir.bazi doktorlar ihmalkar davranabiliyor.yolun başındayken rahim filmi cekilmeli ve eşinede bakilmali normalde.ama bazi doktorlar tedaviye basladiktan aylar sonra istiyolar.gerekirse doktorunu degistir canım.ben 3 doktor değiştirdim ve 3.sünde karar kıldım.şükürler olsunki memnun kaldım.sorularina gelince; asilamada adetinin 3. Günü yada 4.günü gidiliyo ve ozaman tedaviye baslaniyo.adet sonrasi gidilip baslanmaz.doktorunun niye ozaman cagirdini bilemiyorum.birde su onemli,aşılamadan once rahim filmi cektirilmeli kesinlikle.doktorun icine sinmediyse başka bi doktor bulmalısın ve emin olduktan sonra onun adimlarini takip etmelisin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?