- Emoji Skoru
- 517
- Puanlar
- 53
evet canım 3 ay tedaviyle yine sonuç yokCanım pko da olması biraz zor doktora gittinmi?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım 3 ay tedaviyle yine sonuç yokCanım pko da olması biraz zor doktora gittinmi?
Allahım yardım etsin bizleree inşallah cnmmevet canım 3 ay tedaviyle yine sonuç yok
Ama doktor dedi yumurtalıkların gayet iyi çalışıyor dedi. Pko da yumurtlama sorunu var sanki?yumurtalıklardaki küçük küçük kistler pko demek cnm malesef
amin canımAllahım yardım etsin bizleree inşallah cnmm![]()
Merhaba arkadaşlar.bende pcoluyum ve 2 yildir tedavi görüyorum bebek icin.en son tup bebek yaptirdim ve yeni olumlu sonucu aldim cok şükür..size tavsiyem asla aksatmayin tedavinizi ve devam edin.iyi bir doktorunuz olsun.bende klomenle baslamistim ilk tedaviye..tup bebeği cok uzak bi secenek olarak görüyorduk.en kötü aşılama da tutar diyoduk.ama tüp bebeğe kadar geldik.hersey gönlünüzce olsun insallahMerhaba arkadaşlar polikistik overli olup hamile kalmayı başaran arkadaşların yardımlarına ihtiyacımız var nasıl başardınız bir senedir deniyoruz bir türlü olmadı benim sorunumda aynı yumurta sayımm güzel ama büyümüyorlar. gelin hep birlikte destek olalım birbirimize allahım hepimize nasip etsin inşallah
Allah sağlıkla sıhhatle kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.Merhaba arkadaşlar.bende pcoluyum ve 2 yildir tedavi görüyorum bebek icin.en son tup bebek yaptirdim ve yeni olumlu sonucu aldim cok şükür..size tavsiyem asla aksatmayin tedavinizi ve devam edin.iyi bir doktorunuz olsun.bende klomenle baslamistim ilk tedaviye..tup bebeği cok uzak bi secenek olarak görüyorduk.en kötü aşılama da tutar diyoduk.ama tüp bebeğe kadar geldik.hersey gönlünüzce olsun insallahsorulariniz olursa cevaplarim.
Bende o nedenle kullanıyordum hep ama afedersin sıvının rahimde kalması için verdiTarlusal adet söktürücüdür.bebegin tutunmasi icin mi verdi tam olarak anlayamadim
cnm hayırlı olsun gözün aydınn adına çok mutlu oldum. bende aynı şekildeyim klomen femera fayda etmedi iğnede fayda etmezse aşılama o da olmazsa tüp bebek mecburen. sen enrde yaptırdın ne kadar maliyeti olduMerhaba arkadaşlar.bende pcoluyum ve 2 yildir tedavi görüyorum bebek icin.en son tup bebek yaptirdim ve yeni olumlu sonucu aldim cok şükür..size tavsiyem asla aksatmayin tedavinizi ve devam edin.iyi bir doktorunuz olsun.bende klomenle baslamistim ilk tedaviye..tup bebeği cok uzak bi secenek olarak görüyorduk.en kötü aşılama da tutar diyoduk.ama tüp bebeğe kadar geldik.hersey gönlünüzce olsun insallahsorulariniz olursa cevaplarim.
Canim hic öyle bir şey duymadim inanki.tarlusali sadece adet söktürücü olarak kullandim ve doktorlarimda hem o niyetle verdiler.Bende o nedenle kullanıyordum hep ama afedersin sıvının rahimde kalması için verdi
Tskr ederim canim darısı tüm isteyenlerin başına insallahh.klomen banada fayda etmemisti.igneye geçtik.iğne daha etkili rahat ol ona yanit verirsin.düşük dozla başlar önce olmazsa dozunu yükseltir doktorun.ama eninde sonunda tepki verirsin emin ol.asilamadada tup bebektede iğne kullaniliyo.2 aşılamam basarisizlikla sonuçlandı benim.o yüzden tup bebeğe gectik.malatyada yaptirdim 6.500 tuttu.cnm hayırlı olsun gözün aydınn adına çok mutlu oldum. bende aynı şekildeyim klomen femera fayda etmedi iğnede fayda etmezse aşılama o da olmazsa tüp bebek mecburen. sen enrde yaptırdın ne kadar maliyeti oldu
Ama cok tuhafima gitti onun icin sana tarlusal vermesi.sonucta adet görmeni sağlayan bir ilac o.Canim hic öyle bir şey duymadim inanki.tarlusali sadece adet söktürücü olarak kullandim ve doktorlarimda hem o niyetle verdiler.
eeeffa merhaba canım, sen nasıl bir süreçten geçtin ? biraz anlatıp umut olur musun bizim gibi pco olanlara ?Canim hic öyle bir şey duymadim inanki.tarlusali sadece adet söktürücü olarak kullandim ve doktorlarimda hem o niyetle verdiler.
Merhaba canım.tabiki...ben olumlu sonucu gördüm cok şükür ama hala endiselerim var ya birşey olursa diye...Allah hepimizin gonlune göre versineeeffa merhaba canım, sen nasıl bir süreçten geçtin ? biraz anlatıp umut olur musun bizim gibi pco olanlara ?
cevabın için çok sağol cnm inşallah bizde yaşarız o mutlu günleri.Merhaba canım.tabiki...ben olumlu sonucu gördüm cok şükür ama hala endiselerim var ya birşey olursa diye...Allah hepimizin gonlune göre versinben iki yildir tedavi gördüm.
* ilk klomenle başladık.6 ay klomen denedik.bi kere ise yaradi o ilac ama hamile kalamadim.daha sonra yumurtalarim tepki vermedi klomene.
*öyle olunca iğne tedavisine geçtik. Yumurtam 1 yada 2 gelişiyordu bu sefer ama yine hamile kalamadım.
*aşılamaya geçtik.2 kez aşılama yaptırdım yine olmadi.hemde aşılamanın tutma olasılığıda zaten çok düşüktü..
*3 ay ara verdim.ve tüp bebege başladık.
Bu sefer ignenin dozunu yuksek verdi doktorum.polikistiklerin yumurtasi cok oluyor fakat gelişemiyor.iğne sayesinde cok sayida yumurtam gelisti.
*günü geldiginde yumurtalarim toplandi donduruldu.2 ay sonrada transfer yaptılar.
* cok şükür simdi guzel haberi aldim.ama endişelerim bitmis degil..onemli olan sag saglim kucagimiza alabilmek.
* size tavsiyem cok iyi bi doktor bulun.ve sabredinnn.doktorum iki yil once benden sadece sabir istemisti...şöyle düşünün olucak, ama zamani var..eninde sonunda olucak... bolca dua edin...
***ve psikolojiniz...komşularınıza akrabalariniza tedavi gördüğunuzden bahsetmeyin!!!soranlara daha düşünmüyoruz diyin!!insanin canini okadar cok sıkıyolarki...en yakinlariniz bilsin tedavinizi ama digerlerine anlatmak zorunda değilsiniz!
* hepimizin kucağı tez zamanda dolsun insallahh![]()
Malatyada canım.tüp bebek 6.500 tuttu.cevabın için çok sağol cnm inşallah bizde yaşarız o mutlu günleri.
peki nerde yaptırdın ne kadar ücret ödedin toplamda
Canim ben evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım. Pko olmasına rağmen tedavisiz kaldım. Soğan Kuru yaptığım ay hamiş kaldım. Şimdi oğlum 4 yasinda. Şimdide kardes istiyoruz bu ikinci ay denememiz.Merhaba arkadaşlar polikistik overli olup hamile kalmayı başaran arkadaşların yardımlarına ihtiyacımız var nasıl başardınız bir senedir deniyoruz bir türlü olmadı benim sorunumda aynı yumurta sayımm güzel ama büyümüyorlar. gelin hep birlikte destek olalım birbirimize allahım hepimize nasip etsin inşallah
Ne mutlu sana canim tedavisiz kalmissin hamile.keske herkes oyle olsa..Canim ben evlendikten 6 ay sonra gebe kaldım. Pko olmasına rağmen tedavisiz kaldım. Soğan Kuru yaptığım ay hamiş kaldım. Şimdi oğlum 4 yasinda. Şimdide kardes istiyoruz bu ikinci ay denememiz.
Pko lu 7 kadından biri tedavisiz hamile kalabilirmis evet sansliydım çok şükür inşallah ikinci isteğimde sorunsuz olur. Rabbim hepimize nasip eder insNe mutlu sana canim tedavisiz kalmissin hamile.keske herkes oyle olsa..