ya eeeffa gerçekten harika anlatmışsın sabırla uzun uzun. eline yüreğine sağlık. çok zor zamanlar geçirmişsin gerçekten seninkini okuyunca şuan endişelenmek için çok acele ettiğimi anladım
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
öncelikle rabbime çok içten dua ediyorum ki hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsınn :) ben de kendi hikayemi anlatayım madem belki bana da yorum yaparsın. bir de doktor demişsin ya benim doktorum sanki bana çok rahat geliyor emin olamıyorum devam edip etmemekte. 4 aydır tedavi ediyor gerçi daha ama sence ne yapmalıyım sürecimi anlattıktan sonra yorumlar mısın ? doktorum ılk muayenemde ultrasonda pco goruntu gordu. fsh,lh,tsh testlerını yaptı. normaldı. spermogramı ıstedı. o da normal geldı. sonra klomene basladı. 2 ay kullandırdı. solda bır yumurta gelıstı her 2 ayda da ve ıgnesız catladı ama bebek olmadı. 1 ay ara verdık gunumu kacırıp gıtmıstım. sonrakı ay yanı bu ay da femara verdı. sagda 2 yumurta gelıstı bırı catladı ama yıne olmadı dun adet oldum
![KK43 :KK43: :KK43:](/styles/default/xenforo/icons/kk/xenforo-smilies-kk43.gif)
sorunum şu ; goguslerımde kıllanma sorunum var. testesteronuma bakalım dıyorum gerek yok dıyor doktorum. hala bakılmadı. sonra prolaktın cok onemlı bakmyacakmısınız dedım ona gerek yok dedı ama tum arkadaslarım baktırmıstı tedavı goren ben de gıttım dısarıdan kendım baktırdım allahtan normal degerlerde cıktı. ınsulın dırencıme bakın dedım gerrk yok dedı kendım baktırdım o da normal cıktı gercı :) ama testesteronuma bakılmadı. ve doktor da gerek yok dıyor ıste. yani nasıl herseye gerek yok dıyor anlamıyorum
bu ay da pts gorecek benı tatıle gıttıgı ıcın mecburen tabı ıllakı kadının da bırılerı ıle gunu denk gelmeyeblır. bu ay adetım bıtınce goruceksınız ama dedım olsun onemlı degıl dedı. demek kı ılac vermeyecek. acaba asılama falan mı yapıcak ? onda adet gununden snra yapılıyor mu ? ya da hsg mı cekıcek bılmıyorum. hepsı boyle ıste. sence bu doktora devam etmelı mıyım ? ya da sen hangı ıldesın kıme gıtmıstın ? bılgı verbılırmısın. coook tesekkur ederım canım sımdıden.