DOKTORUNUZ İLAÇ FALAN NE VERDİgenelde düzensiz adet olurlar benim bildiğim kadarıyla. ama benim gibi düzenli adet olup hiçbir belirtisi olamyanda vardır cnm. ben gebelik düşünmeye başlayınca doktor kontrolünde öğrendim pko olduğumu
yumurta takibi yapıldıktan sonram ı bunları kullandınız yumurta oluşmuyormu veya çatlamıyormuİLK AY KLOMEN KULLANDIM FAYDA ETMEDİ SONRAKİ AY FEMARA KULLANDIM ODA FAYDA ETMEDİ ŞİMDİ DE GONAL F ADLI İĞNEYİ DENEYECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI
ANLADIGIM KADARIYLA SENİN YUMURTAN BÜYÜMÜYOR O YÜZDEN VERDİ.ADETLİYKEN YUMURTA BÜYÜSÜN DİYE KULLANDIM CNM
Evt cnm sorun yok zaten 1 tane yumurtam vardi ve yumurluyorum progesteron hormonuna bakıldı 21.gun adetinevet cnm benim yumurtam büyümüyor. pco luysan sende de sorun var demektir. ilaç vermedimi doktor anlamadım zaten yumurtan varsa ve kendiliğinden büyüyorsa sorun yok demektir
maşallah cnm çok güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bir ay denedim soğan kürü ama fayda etmediKızlar ben pkonun bütün etkilerini yaşadım ilaçlar kullandım bende işe yaramadı ama işe yarayanlarda vardır genel konuşmayayım ben kendi adıma konusuyorum.. ben bekarken adet olamazdım 3 ay olurdu.. soğan kürü sayesinde adet oldum. 6 ayda bir yapardım bekarken.. evlendim bebeğim olmadı doktora gittim ilaçlar kullandım ama boşa zamanımı harcamısım olmadı. Bende yine soğan kürü yaptım ve bu ertesi ay adetim gelmedi hamile olduğumu öğrendim çok şükür... kızlar benim hikayem bu şekilde. Ayrıca kilo da verdim az yedim çok hareket ettim... soğan kürünü çok dikkatli uyguladım harfiyen yerine getirdim. Doktor çocuğun olmayabilir demişti bekarken bana.. yani bunu demişti siz düşünün durumumu. Ama şimdi ultrasonda bebeğime bakıyor.. ve en öönemlisi soğan kürünü uygularken çokkça dua ettim sureler okudum o ay kendimi tamamen hamileliğe verdim
yumurtalıklardaki küçük küçük kistler pko demek cnm malesefGünaydın kızlar. Birşey soracagim bu pkonun belirtisi ne? Benim hormonlarda belirti yok ama yumurtalıklarda küçük kistler var demişti. Pkosun demedi doktor ama nerdeyse bir yıldır çocuk yok.
Bende klomen kullanıyorum şuan canım birinci ay tutmadı bu ikinci ayım inşallahİLK AY KLOMEN KULLANDIM FAYDA ETMEDİ SONRAKİ AY FEMARA KULLANDIM ODA FAYDA ETMEDİ ŞİMDİ DE GONAL F ADLI İĞNEYİ DENEYECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI
Canım pko da olması biraz zor doktora gittinmi?bende de pko var maalesef 14 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebiş yok
bana bir ay kullandırdı klomeni ilk ay etki etmiyosa diğer aylar bağışıklık yapar dediBende klomen kullanıyorum şuan canım birinci ay tutmadı bu ikinci ayım inşallah
Klomenden sonra kullanman için bir hap verdimi peki sana?bana bir ay kullandırdı klomeni ilk ay etki etmiyosa diğer aylar bağışıklık yapar dedi
klomenle bir yumurtam oluştu aslında 18mm kadar büyüdü ama çok sağlıklı bir yumurta değil diye çatlatma iğnesi vurmadı. sonraki ay femara verdi oda fayda etmediKlomenden sonra kullanman için bir hap verdimi peki sana?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?