Gebeliğe Hazırlık Polikistik overliler burda buluşalım..

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

nme1005

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
202
Puanlar
53
Merhaba arkadaşlar polikistik overli olup hamile kalmayı başaran arkadaşların yardımlarına ihtiyacımız var nasıl başardınız bir senedir deniyoruz bir türlü olmadı benim sorunumda aynı yumurta sayımm güzel ama büyümüyorlar. gelin hep birlikte destek olalım birbirimize allahım hepimize nasip etsin inşallah

Belirtileri nelerdir benim de 7.8 sene önce prolaktinim 29 çıkmıştı diğer herşey normaldi tahlilim altında yazıyordu pko
Ama bekardım ciddiye almadım ,şimdi 4 aylık evliyim ,yumurtalıklar ima falan baktırdım sorun yok

genelde düzensiz adet olurlar benim bildiğim kadarıyla. ama benim gibi düzenli adet olup hiçbir belirtisi olamyanda vardır cnm. ben gebelik düşünmeye başlayınca doktor kontrolünde öğrendim pko olduğumu

genelde düzensiz adet olurlar benim bildiğim kadarıyla. ama benim gibi düzenli adet olup hiçbir belirtisi olamyanda vardır cnm. ben gebelik düşünmeye başlayınca doktor kontrolünde öğrendim pko olduğumu
DOKTORUNUZ İLAÇ FALAN NE VERDİ

İLK AY KLOMEN KULLANDIM FAYDA ETMEDİ SONRAKİ AY FEMARA KULLANDIM ODA FAYDA ETMEDİ ŞİMDİ DE GONAL F ADLI İĞNEYİ DENEYECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI

İLK AY KLOMEN KULLANDIM FAYDA ETMEDİ SONRAKİ AY FEMARA KULLANDIM ODA FAYDA ETMEDİ ŞİMDİ DE GONAL F ADLI İĞNEYİ DENEYECEĞİZ BAKALIM HAYIRLISI
yumurta takibi yapıldıktan sonram ı bunları kullandınız yumurta oluşmuyormu veya çatlamıyormu

ADETLİYKEN YUMURTA BÜYÜSÜN DİYE KULLANDIM CNM

ADETLİYKEN YUMURTA BÜYÜSÜN DİYE KULLANDIM CNM
ANLADIGIM KADARIYLA SENİN YUMURTAN BÜYÜMÜYOR O YÜZDEN VERDİ.
bende aralık ayında pco oldugumu öğrendim ama yumurtluyormuşum tahlil sonucu öğrendim bu yüzden ilac kullanmammı istemedi doktorum.

evet cnm benim yumurtam büyümüyor. pco luysan sende de sorun var demektir. ilaç vermedimi doktor anlamadım zaten yumurtan varsa ve kendiliğinden büyüyorsa sorun yok demektir

evet cnm benim yumurtam büyümüyor. pco luysan sende de sorun var demektir. ilaç vermedimi doktor anlamadım zaten yumurtan varsa ve kendiliğinden büyüyorsa sorun yok demektir
Evt cnm sorun yok zaten 1 tane yumurtam vardi ve yumurluyorum progesteron hormonuna bakıldı 21.gun adetin

Kızlar ben pkonun bütün etkilerini yaşadım ilaçlar kullandım bende işe yaramadı ama işe yarayanlarda vardır genel konuşmayayım ben kendi adıma konusuyorum.. ben bekarken adet olamazdım 3 ay olurdu.. soğan kürü sayesinde adet oldum. 6 ayda bir yapardım bekarken.. evlendim bebeğim olmadı doktora gittim ilaçlar kullandım ama boşa zamanımı harcamısım olmadı. Bende yine soğan kürü yaptım ve bu ertesi ay adetim gelmedi hamile olduğumu öğrendim çok şükür... kızlar benim hikayem bu şekilde. Ayrıca kilo da verdim az yedim çok hareket ettim... soğan kürünü çok dikkatli uyguladım harfiyen yerine getirdim. Doktor çocuğun olmayabilir demişti bekarken bana.. yani bunu demişti siz düşünün durumumu. Ama şimdi ultrasonda bebeğime bakıyor.. ve en öönemlisi soğan kürünü uygularken çokkça dua ettim sureler okudum o ay kendimi tamamen hamileliğe verdim

maşallah cnm çok güzel allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende bir ay denedim soğan kürü ama fayda etmedi

Günaydın kızlar. Birşey soracagim bu pkonun belirtisi ne? Benim hormonlarda belirti yok ama yumurtalıklarda küçük kistler var demişti. Pkosun demedi doktor ama nerdeyse bir yıldır çocuk yok.

Günaydın kızlar. Birşey soracagim bu pkonun belirtisi ne? Benim hormonlarda belirti yok ama yumurtalıklarda küçük kistler var demişti. Pkosun demedi doktor ama nerdeyse bir yıldır çocuk yok.
yumurtalıklardaki küçük küçük kistler pko demek cnm malesef

Bende klomen kullanıyorum şuan canım birinci ay tutmadı bu ikinci ayım inşallah

bende de pko var maalesef 14 aylık evliyim hiç korunmadım ama hala bebiş yok

Bende klomen kullanıyorum şuan canım birinci ay tutmadı bu ikinci ayım inşallah
bana bir ay kullandırdı klomeni ilk ay etki etmiyosa diğer aylar bağışıklık yapar dedi

Klomenden sonra kullanman için bir hap verdimi peki sana?
klomenle bir yumurtam oluştu aslında 18mm kadar büyüdü ama çok sağlıklı bir yumurta değil diye çatlatma iğnesi vurmadı. sonraki ay femara verdi oda fayda etmedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…