• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Polikistik Overli Olup Tedavisiz Şekilde Hamile Kalmak İsteyenler Buraya

Doktorum birşey demedi bana sadece ben hamile.kalamiyorum dedim oda tahlil yaptisonuclara göre ilaç verdi catlatma iğnesi verdi ama ben 3 kere hamile kaldım doğurdum ama şuan kalamiuoru.m birazda kilom var geçen sene sol tarafındaki ağrı ile acile kaldırdım bilgisayar tomografisinde küçük küçük 5 6 tane kist çıkmıştı ama bir alakası olabilirmkki
Yumurtalıklardaysa pco durumu var ama belki de başka kistler lh hormonunu yükseltiyor canım bilemem ama bu şekilde olanlar genelde pco oluyor lh hormonu 2 katından fazla fsh hormonundan :işsiz:

TSH : 1.45

Lh 2.98

Fsh 4.27

Estradiol (e2) 72.46

Prolaktin 15.27

Testesteron 0.329

SHBG 41.81

Serbbest Androjen İndexi 2.73
Serbest t3 6.02
●Anti tpo 209.1●
●Anti tg 352.4● (hasimato hastasıyım bunlar ondan dolayı yuksek)
Serbbest t4 21.72
Hepsini yazayım dedim. Net görünmüyo fotoda

Yumurtalıklardaysa pco durumu var ama belki de başka kistler lh hormonunu yükseltiyor canım bilemem ama bu şekilde olanlar genelde pco oluyor lh hormonu 2 katından fazla fsh hormonundan :işsiz:
Düşmesi için dediğin otlardan nasıl kullancam canm tarif verirsen sevi irim bide kilo versem belki duzelir

Düşmesi için dediğin otlardan nasıl kullancam canm tarif verirsen sevi irim bide kilo versem belki duzelir
Canım sabah akşam yapamazsan günde bir kere her söylediğim bitkiden 1 tutam atıyorsun 10 dakika kaynatıyorsun süzüp içiyorsun. Civan perçemi sadece kaynatılmıyor onu sıcak su üzerine ekleyerek yeşil çay gibi demleyip içiyorsun :anneadayı:aslan pençesini özellikle denemelisin hayıt belki acı gelir ama ikisi de hormonlara birebir :eğlence:

TSH : 1.45

Lh 2.98

Fsh 4.27

Estradiol (e2) 72.46

Prolaktin 15.27

Testesteron 0.329

SHBG 41.81

Serbbest Androjen İndexi 2.73
Serbest t3 6.02
●Anti tpo 209.1●
●Anti tg 352.4● (hasimato hastasıyım bunlar ondan dolayı yuksek)
Serbbest t4 21.72
Hepsini yazayım dedim. Net görünmüyo fotoda
Değerlerin güzel canım lh fsh harika duruyor lh düşük hatta neden acaba bir de sadece e2 yüksek geldi bana 50-60 aralığı çok iyi diyorlar serbest t3 t4 yüksek geldi bir de gözüme o_Odoktor bir şey söyledi mi :KK51:

Değerlerin güzel canım lh fsh harika duruyor lh düşük hatta neden acaba bir de sadece e2 yüksek geldi bana 50-60 aralığı çok iyi diyorlar serbest t3 t4 yüksek geldi bir de gözüme o_Odoktor bir şey söyledi mi :KK51:
Ozaman benm de hamile kalabilmem için oy bu seviyelerde olması gerekkk

3vet canım t3 t4 haşimato hastalıgımdan dolayı yuksek troite baglı onlar galiba. Dr ultrasonda pco görünümü vardı. E2 içinde çok da yuksek dememişti aslında çok fazla bir yorum yapmadı dr. İyi çıkms dedi haşimato haricinde. Şejer yukleme testi istemişti onu yaptıramamıstm memlekte gitmiştim yeniden gitcm dr.

Ozaman benm de hamile kalabilmem için oy bu seviyelerde olması gerekkk
Canım fsh 6 altında iyi oluyor lh da fsh dan biraz düşük ya da aynı seviyelerde olursa güzel bir de e2 40-60 aralığı sorun teşkil etmiyor. Prolaktin testlerde referans aralığı vardır o aralıkta olursa yüksek olmazsa işin kolaylaşıyor. Bütün test oranlarına bakarak doktorlar daha güzel yönlendirirler sadece bildigim bitkilerin yükseği düşük düşüğü yükselttiği dengelediği her şey doğadan :KK15:

3vet canım t3 t4 haşimato hastalıgımdan dolayı yuksek troite baglı onlar galiba. Dr ultrasonda pco görünümü vardı. E2 içinde çok da yuksek dememişti aslında çok fazla bir yorum yapmadı dr. İyi çıkms dedi haşimato haricinde. Şejer yukleme testi istemişti onu yaptıramamıstm memlekte gitmiştim yeniden gitcm dr.
Şekeri yaptır ona göre dengelemek adına ilaç uygulayabilir onunda ilacı var o ilacı kullanıp hamile kalan var canım şimdi ilacı söylemeyeyim şeker hastalığında ya da direncinde doktorlar uyguluyor :KK15:

Suan 73 kiloyum canm :KK43: 50 kiloydm 1 senede böyle oldu haşimatodan dolayı :KK43:
Pco zaten kilo yapıyor ayrıca canım diyet ve spor hayatında hep olursa bu sendromu yenmem daha kolay olur regli düzensizliğinde bu yüzden kilonun belli kısmını kaybettiğinde yumurtalıklarda çalışmaya başlıyor buda regliyi düzenliyor her şeyden önce maalesef kilo vermen gerekiyor :KK51:1 kg almak bile bizim için önemli dengesizleşiyor :KK43:

Pco zaten kilo yapıyor ayrıca canım diyet ve spor hayatında hep olursa bu sendromu yenmem daha kolay olur regli düzensizliğinde bu yüzden kilonun belli kısmını kaybettiğinde yumurtalıklarda çalışmaya başlıyor buda regliyi düzenliyor her şeyden önce maalesef kilo vermen gerekiyor :KK51:1 kg almak bile bizim için önemli dengesizleşiyor :KK43:
Aynen zaten kilo aldıktan snra böyle oldu. Evlendiğim zaman 59 60 falandım. 3 ay hamile kaldm ama kmyasal oldu. Snra kilo almaya basladm adetlerim düzensizleşti derken bugune geldim

Canım instagramda mucize.dogada sayfasında yağlar satılıyor bu hastalığa bire bir. Aspir yağı çörek otu yağı ve keten tohumu yağı. Kullanan çoğu kişi hamile kalıyor kesinlikle bi göz at sayfaya ve en azından bi kaç ay alıp denemeni tavsiye ederim hepsi organik yağlar.

Suan 73 kiloyum canm :KK43: 50 kiloydm 1 senede böyle oldu haşimatodan dolayı :KK43:
Canım önce kilo vermelisin inanırmısın kilo versen kendiliğinden hamile kalırsın bebek için kilo ver spora yazıl ekmeği tamamen bırak yürüyüş yap ne biliyim uğraş ben kilo verdim baya belkide o yüzden hamile kaldım.

Canım önce kilo vermelisin inanırmısın kilo versen kendiliğinden hamile kalırsın bebek için kilo ver spora yazıl ekmeği tamamen bırak yürüyüş yap ne biliyim uğraş ben kilo verdim baya belkide o yüzden hamile kaldım.
Canm yediğim bişyy yok ki zaten ekmk bi kahvaltıda yıyorm ama gör ne kadar nasıl böyle kilo aldm anlamadm zaten kilodan dr gittim. Haşimatodan kaynaklanıyorms şimdi bnde spor yapmayı falan düşünüyorum inşallah faydası olur :(

Canım instagramda mucize.dogada sayfasında yağlar satılıyor bu hastalığa bire bir. Aspir yağı çörek otu yağı ve keten tohumu yağı. Kullanan çoğu kişi hamile kalıyor kesinlikle bi göz at sayfaya ve en azından bi kaç ay alıp denemeni tavsiye ederim hepsi organik yağlar.
Biliyorm o sayfayı bnde alcaktm ama internet üzeri oldugu için korktum açıkcası

Canm yediğim bişyy yok ki zaten ekmk bi kahvaltıda yıyorm ama gör ne kadar nasıl böyle kilo aldm anlamadm zaten kilodan dr gittim. Haşimatodan kaynaklanıyorms şimdi bnde spor yapmayı falan düşünüyorum inşallah faydası olur :KK43:
Olur tabi olmazmı ben 6 ay gittim spora her gün 1 saat yürümek bile verdirir insana hem zayıflayıp hamile kalırsan çok daha sağlıklı olur :)

Back