- 27 Nisan 2014
- 761
- 1.524
- 313
Tabii ki imkansız değil. Rabbimin izniyle içini ferah tut. Daha cicim ayları 5 ay da umutsuzluğa kapılmak olmaz. Biz senemiz dolmasına 1 ay kala öğrendik neredeyse.Çok sevindim sizin adınıza allah herkese boyle tedavisiz hamile kalabilmeyo nasip etsin. Banada doktorum tedavi olmam
gerektigini soyledi ama ben daha 5 aylik evli oldugum icin biraz normal yollarla deneyip olmazsa o sekilde tedavi gorucem demekki imkansiz degil :)
Meraba kızlarBen 5 aylık evliyim ve pko'luyum herkesin hamile kalma hikayesi farklıdır, doktor bana hamile kalmak istediğimde tedavi görmem gerektiğini söyledi. Siz tedavi gördünüzmü? Adetiniz düzensizken nasıl yumurtlama tarihini takip ettiniz lütfen bana ve benim gibi olanlara yol gösterin
Haklisiniz kesinlikle ben asla stres yapmiyorum daha yeni evliyim sonucta benim stres yaptigim tek bi nokta var adet olmamam eger olsam hemen dogum kontrol hapina baslicam o benm hormonlarim duzene sokuyo cunku birakinca hamile kalma sansim yuksekmis ama malesef adeti beklemekten bi hal oldum. Sokturucude kullanmak istemiyorum umarim bian once olurum ve bende hic beklemedigim bi anda hamile kalirim sizin gibi :)Sana umut olurum ben dedim hemen yazmak istedim.
13 yildir Pco luyum, adet sokturucu ya da dogum kontrol kullanmazsam asla adet olmam.
İki defa hamile kaldim.
İlk hamileligimde 2-3 gunluk tatile hazirliksiz gidince korunmadigimiz icin olmustu. Ustelik 4 aydir adet olmuyordum. 4 ayin sonunda hamile kaldim ama bebegimi 10. Haftada kaybettim
İkinci hamileligimde ise tek bir defa iliski oldu, adet olmam gereken tarihlerde olmustu hatta iliski de, sonra surpriz sekilde hoooop cift cizgi:)
Her ikisinde de tek bir ortak nokta var, hamilelik aklimin kosesinde bile olmadigi iliskilerdi... eger ben acaba hamile kalirmiyim diye dusunup birlikte olsaydim eminim hala yerimde sayardim
Ne guzel yazmışsınız, aslında bizimde bitkisel tedavi yontemlerimiz var klomenden igneden tup bebekten once ama iste sabredemiyoruz hemen olsun istiyoruz buda bizim bi imtihanimiz aslinda ama cekemiyoruz bunu. Tum pkolulardan duydugum uc sey corekotu yagi, hayit suyu ve sogan kuru. Bu ucunu deneyip hamile kalamayan olmamis heralde daha. Adet olsam bu ucune direk baslicam ama iste dort gozle olmayi bekliyorum suan. Allah kucaginiza sag saglim almayi nasip etsin.Ben tüp bebekle hamile kaldim.adet olabilen bir pkoyum.aslında ev hanimi olsam stres altinda olmasam karı koca bitkisel tedavilere yönelsek dikkat etsek olabilirdi.prof muayeneden sonra diyordu sizin çocuğunuzun olmamasi diye bir sey yok.doktorlar tıbben engel olmayacağını bilir fakat nasibi bilemez.birde çörek otu yağını öneriririm her derde deva pkolulara iyi geldiğini düşünüyorum.özellikle adet olamayan pkolara.şeker hapi ile çörek otu yağı da kullandim.adetim seker hapiyla 28 güne inmişti çörek otu yağı ile 26 güne düşmüştü.hem kalıcı zayiflamama da faydası olmuştu.insallah rabbim tüm pkolu kardeşlerimize.nasip eder.
merhabalar bnde pcoluyum hemde ileri derece 2007 hormonlarimin bozuk oldugunu ogrendim pco oldugunu bilmiyodum bekardim 2010 evlendim 2011 adet duzensizligi ve bebek neden olmuyo diye doktora gittigimde pcolu oldugumu ogrendim testler yapildi prolaktinimde yuksekti insulin direncim de var bisuru tedaviye basladim ozaman ogunden bugune hala pcos icin ugrasiyorum yapmadigim sey kalmadi ilac olsun bitkisel tedavi hepsini yaptim adetlerim ta bastan beri 3 ayda bi olurdu son uc dort senedir yedi sekiz ayda oluyo oda ilacla cocogum oldu ama binbir zorluklaMeraba kızlarBen 5 aylık evliyim ve pko'luyum herkesin hamile kalma hikayesi farklıdır, doktor bana hamile kalmak istediğimde tedavi görmem gerektiğini söyledi. Siz tedavi gördünüzmü? Adetiniz düzensizken nasıl yumurtlama tarihini takip ettiniz lütfen bana ve benim gibi olanlara yol gösterin
Allah yardımcınız olsun çok zor gerçekten sogan kürü kullandınızmı hiç peki belki bu kadar şeyden sonra bu soru sacma gelicek ama cogu kisi tup bebekte olumsuz olduktan sonra sogan kuruyle hamile kaliyolar. Dua edicem sizin icin insallah bebeginiz gelir daha fazla bekletmeden. Banada ayni seyi soyledi doktor ama once dogum kontrol hapini kullanmami istedi suan yasmin kullaniyorum 3 ay sonra biraktigimda hamile kalmassam eger bende tedaviye baslicam hakkimizda hayirlisi olsun. Bide sizin adet döngünüz nasıldı? Mesela 6 ayda bir olanda var hap kullanmadigi surece olamayanlarda var her ay duzenli olanda sizinki nasldi?Kızlar bende pkoluyum dr bebek istiyosan tedavı olmalısın dedi. İlk olatak klomen kullandım iki ay ard arda hiç bir faydası olmadı iki ay ipnr kullndım hiçbir faydası olmadı. Tabı gel zaman git zaman 3 senedir sürüyor bu süreç. Aşılamaya geçtik ohss oldu iptal rttik karnım karpuz gibi şişti acile gidip durduk. İkinci aşılamada dozları düşükten kullandık ki ilki gibi aksilik olmasın diye busefer minnacık etkisi oldu e buda nafile oldu :)))) haydi bakalım 3 ay ara verdikten sonra tüp bebek denedik anasını satayım bı seferde negatif sonucu aldım kahroldum :) suan gülüyorum tabiide o zamanlar benim için çok zordu. Psikolojık desteğe ihtiyacım vardı gercı. Neyse iştem yarında ikinci tüp denicez bi aksılık cıkmazsa de bu sefer iki embriyo transfer edecek. Ama bende ne vir heyecan ne bir sevinc var. Su yatakta 3saattir esniyorum ama uyuyamıyorum stresten. Neyse işte bana dua edin benimde imtihanım buymuş demekki. Allahtan eşim en buyuk destekçim. Ulan anne olmak ne zor
Canim polikistik sadce yumurtalik kisti hormonlari bozuyor bence enfeksiyonfalan ola bilir yada idrar yolu iltaplanmasi bi doktora gizuk senin icn daha iyiKızlar alakasız olacak ama bu hastalıkta kar nin alt bölgesinde agri ve vajinal yanmaniz oluyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?