- 29 Temmuz 2013
- 5.323
- 2.804
-
- Konu Sahibi gulbeseker_1828
Kızlar ben haşa adet opmadım kanda verdim bileyde cıkmadı sogan kürüde yapıp içtim kesmedi ben napım şimdi ara ara sancım vardı oda gitti şimdi sadece belim kırılacak gibi agrıyor artık dayanamıyorummm bennnnn
Merhaba gözünüz aydın inşallah sag salim kucagınıza da alırsınız adet düzenlemek için nasıl bir tedavi uygulandı acabaMerhaba arkadaşlar bayadır bu formu takip ediyodum ve suan yazma gereği duydum benim gibi araştıran arkadaşlara bir umut olabilirim inşş. Ben 1 bucuk yıllık evliyim 1 yıl önce pco tanısı konuldu adet düzensizliğim vardı ilk olarak doktorum onu düzene soktu daha sonrasında bizi kendi halimize bıraktı deneme süreci ama ben dayanamadım cocuk istediğimi söyledim hemen klomen verdi kullandım ve suan 5 aylık hamileyim ayrıca ilacı kullanmadan hamile kalmışım rabbimin mucizesi işte. Bol bol dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsinn
bende de pko var ama kendimden adet oluyorum bende kistik görünüm az kıllanma kilo alma var. şuan gizli şeker ve haşimato ilaçlarımı içiyorum benim sanırım şeker hapı daha iyi bir düzene sokuyor adetimi. troid hapıda kanın gelmesini kolaylaştırıyor gibi.çünkü her ay acillik oluyordum şimdi eskisi kadar değil ama grip aşısından mı bilnem adet sancısı zamanı grip belirtileri gibi başlıyor ve 650mg katarin ve 1 parol ile karın ağrım geçiyor.adetten vücudum dermansız kalıyor.kilom var ilaçlarla 4 kilo verdim.84 den 80 e indim.demekki 4 kg bu hastalıklar yüzünden pkosu olan yemesi iyi olan insanların diyet yapmaları çok eziyetli oluyor. şeker troidi bilmeden 1 tüp negatifim var.Merhaba arkadaşlar bayadır bu formu takip ediyodum ve suan yazma gereği duydum benim gibi araştıran arkadaşlara bir umut olabilirim inşş. Ben 1 bucuk yıllık evliyim 1 yıl önce pco tanısı konuldu adet düzensizliğim vardı ilk olarak doktorum onu düzene soktu daha sonrasında bizi kendi halimize bıraktı deneme süreci ama ben dayanamadım cocuk istediğimi söyledim hemen klomen verdi kullandım ve suan 5 aylık hamileyim ayrıca ilacı kullanmadan hamile kalmışım rabbimin mucizesi işte. Bol bol dua edin rabbim isteyen herkese nasip etsinn
Hormonlara bakıldı mı? Tsh filan da önemliArtık depresifim. Canım sıkkın.
Evlenmeden önce dk hapını bıraktım. 5-6 ay oldu belki adet olmadım. Doktora gittim herşey normal dedi. Glifor kullandım, hiç bir faydası olmadı. Soğan kürü yapamıyorum iş yerimden dolayı. Hamile kalmakistiyorum. Allah rızası için yardımcı olun
Hormonlara bakıldı mı? Tsh filan da önemli
Artık depresifim. Canım sıkkın.
Evlenmeden önce dk hapını bıraktım. 5-6 ay oldu belki adet olmadım. Doktora gittim herşey normal dedi. Glifor kullandım, hiç bir faydası olmadı. Soğan kürü yapamıyorum iş yerimden dolayı. Hamile kalmakistiyorum. Allah rızası için yardımcı olun
NE KADARLIK EVLİSİN CANIM
kendine kendine nasıl düzelir ki? bende de var da tiroid. ilk çıkan değerinle en son kaç çıktığını yazabilir misinonlar tamamen normal. geçen ay gittiğimde hipotiroidi demişlerdi. ama düzeldi kendi kendine
kendine kendine nasıl düzelir ki? bende de var da tiroid. ilk çıkan değerinle en son kaç çıktığını yazabilir misin
DAHA ÇOK YENİSİN LÜTFEN UMUTLARINI YİTİRİP KARALAR BAĞLAMA BEN 1 SENE OLMASINI BEKLEDİM BANADA OLMICAĞINI SÖYLEMİŞLERDİ AMA KENDİLİĞİNDEN OLDU BİRDE BİZİM GİBİ RAHATSIZLIĞI OLANLARIN YUMURTLAMA DÖNEMİ BELLİ OLMADIĞI İÇİN EĞER BEBEK DÜŞÜNÜYORSANIZ 2 GÜNDE BİR DENEMENİZ LAZIM YANİ BENM DOKTORUM ÖYLE SÖYLEMİŞDİ
Cok tesekkur ederim insallah umudumu yitirmicem bu arada sizin icin cok sevindim hayirsi ile sagikli bi sekilde bebeginzi kucaginiza almayi allah nasip etsinbu arada ben asilmayla hamile kaldim yanlis ornek olmayim ama sanki ben hamile kalamicakmisim gibi psikolojiye girmisim icimde bi umut var ama onu bile kendime yakistramiomusum resmen o kadr kendime inancimi kaybetmişim siz bunu yapmamaya gayret edin Allaha siginin bende oyle sigindim o kapisina geleni cevirmz emin olun inanarak kendinizi Allaha birakin ve elinizden geleni yapin. zaman gecsede bikmayin sabirla guzel yavrunuzu bekleyin Allah sizin icin guzel bi melek gonderecektir emin olun