polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

Ben hala olamadım ya offf çok bunaliorumda adetim düzensiz olunca bi hafta geçti.test yaptım yok 6ay direk düzensiz böyleleri geçen ay ilaçla oldum buay da yine gelmedi

Kızlar vala 2 oldu bende hala olmadım sivilce vs seyler var ama ara ara öyle sancı birsey yok akıntım var birazda afedrsinşz her ay 1 yada 2 gün atardı ama spnra hemen olurdum şimdilik yok bile testde yapmadım valla

Test yap canim ben yaptım cikmadi geçen ay muayenede polikistik over dedi bide hasimato var bende onlara bağlıyorum ama neyapmam lazım geçermi adetim düzene girer mi.hamile kalabilirmiyim.buay soğan suyu yaptım düzenli yine geçıktı adet

Bacım yazdım gibi bir ay önce hiç bişey yok dedi arkasından kasık agrım oldu gittim pko dedi sonra tıpa gittim 2 3 gün bir lekelenmem oldu test yaptı gebelik yok dedi şimdide ara ara sancı var ama daha olmadım adet bende test de yapmadım afedersin akıntım var ilk yogundu sonra seyreklesti lekelenme bitti şimdide öyle akıntı basladı üstüne birde kabızlık oldu kafayı yiyecemmm

Hiç sorma valla bacım sıkıldım test yapmakda şstemiyorum yarında bekleyimde bakalım olmazsam eger carsamba yaparım testi artık alıp ogluma kardes diyordum ama iki cocuk zor olucak gibi istemiyorum gibi bişey Allahım zoruna gitmesinde yinede hayırlısı

kafamda deli sorular ? kızlar ben yeni evliyim sözümde cok stres yaptım ve adetim gecti 2 ay olmadım doktora gittim bir iğne verdi 1 hafta sonra hasta oldum adetin 2.günü gel dedi geldi ve ben çalıştıgımdan gidemedim sonra gene başladı 15 gün sonra 3 hastalığımın olması gerek olmadım test yaptım 10 gün önce negatif cıktı ama şişlik var az karnımda sizce ne yapmalıyım çok takıntılıyım bu konuda):

Test yap canim ben yaptım cikmadi geçen ay muayenede polikistik over dedi bide hasimato var bende onlara bağlıyorum ama neyapmam lazım geçermi adetim düzene girer mi.hamile kalabilirmiyim.buay soğan suyu yaptım düzenli yine geçıktı adet
Ya bizim bu dertlerimiz ne olacak bilmiyorum Allah yardımcımız olsun artık o kadar bunaldım ki Rabbim düşmanıma vermesin bu pko hastalığını diye dua ediyorum. Bu arada benim yengemde haşimato hastası dr çocuğun olmaz olsada riskli çok dedi 3. Ye hamile sıkma canını eğer ilaçlarını dğzenli kullanırsan haşimato dert değil en azından ilacı var pko illeti gibi değil :KK43:

Bana pko teshisi kondu ama adet oluyorum düzenli gibi evlenince daha dogrusu.ben pkoyum diye şeker ile ilgili sıkıntı olmaz dedim ama gizli şeker hasimato cikti kolestrolum sınırın bir üstüdür hep.triglesid yüksek cikar.glukofen ve ethroks kullanarak dogal yoldan da kalabileceğimi söylüyor doktor.bir tüp bebek negatifim var.bende sizin gibi adete bi kac hafta varken kabiz oluyorum.tek fakim adet olabilmek.ama hala hic hamileligim yok.

Kızlar bugün tam 5 gün olacak hala adet olmadım ve afedersiniz beyaz yumurta akı gibi bir akıntım oldu ve ben dün bir test yaptım test bozuk cıktı sizce gidip kan verimmi pkodanmı dedim ama bayramdan önce bir lekelenme olmustu test yaptık birsey yok demişti doktor gec döllenem olurmu ki

Kızlar ben haşa adet opmadım kanda verdim bileyde cıkmadı sogan kürüde yapıp içtim kesmedi ben napım şimdi ara ara sancım vardı oda gitti şimdi sadece belim kırılacak gibi agrıyor artık dayanamıyorummm bennnnn

Polikistik over bende de var. Polikistik over geçmez, hayat boyu bununla yaşamayı öğreneceksiniz. Uzun süre doğum kontrol hapı kullandım bıraktım aylarca adet olmadım, yıllardır düzensizdir zaten, bölgesel kilo aldım, suratım sivilcelidir hep vs. Doktorum bana tüp bebek yaparsın çocuk istiyorsan dedi. Sonrasında soğan kürü yaptım iki defa. Bir de hayıt tohumu diye bir şey okudum internette. Aktardan aldım günde 1 defa çay şeklinde içtim. Hormonları düzenliyormuş. O ay hamile kaldım. Şaşırdım, panikledim, doktorda şaşırdı. Olmayacak bir şey yok. sadece kafanı rahat tutacaksın, sürekli bunu düşünürsen olmaz zaten. Allah büyük imkansız diye bir şey yok. Sen gönlünü ferah tut, bunları düşünmeden hayatına devam et.

Selam cnm hayiti nasil ictin?nasil yapiliyor ve nekadar sure ictin?bende aynen senin gbiyim.adet olamaiuorum.pkoyum.2kerebasilama denedim nasip olmadi.klomende ise yaramadi duan glukofen iciyorum.

Selam cnm hayiti nasil ictin?nasil yapiliyor ve nekadar sure ictin?bende aynen senin gbiyim.adet olamaiuorum.pkoyum.2kerebasilama denedim nasip olmadi.klomende ise yaramadi duan glukofen iciyorum.

Aktarlarda tohum halinde satılıyor, alıp dövdüm, toz halinde günde 2 bardak içtim. Sıcak suya 1 çay kaşığı at, 10 dk demle sonrasında süz iç.

merhaba arkadaşlar ben 24 yaşındayım 1 yıllık evliyim ve polikistik over denilen sendromu yaşıyorum adetlerim aşırı düzensizdi bekarken diane 35 kullanmışdım ama daha sonra tekrar düzensizleşdim en son geçenlerde gittim doktora ve çocuk için zorlanacağımı tedavi olmamı söyledi bende üzüldüm işin açıkcası merak ettiğim şey şu bu hastalığı olup hamile kalan varmı yani imkansız değildir mutlaka ama kafamı çok kurcalıyor bana yardımcı olup akıl verebilirimisiniz lütfen yeni katıldım aranıza bu arada şimdiden teşekkürler...
ben varım canım daha yeni öğrendim hamileliğimi inşallah güzel bir şekilde devam eder Rabbim kucağıma aldığım günleride gösterir. benim ilk öğrendiğimde lh 20 küsürlerdeydi sana tavsiyem kilon varsa kilo ver spor yap yürüyüş en basitinden şekeri hayatından çıkar ben şekeri bıraktıktan sonra gözle görülür şekilde kilo verdim yan yağları denilen şeyden çok vardı ben de şimdi eser yok çok şükür Rabbimde nasip etti bir de duayı çok et hayırlı ve tez zamanda olur inşallah

X