polikistik over'ı olup hamile kalan bayanlar

Tebrikler cnm.adet duzensizligi derken?benim adetim mesela ilac icmesem 1 yil gelmezsenindemi boleydi?neyle duzene girdi adetin ne verdi sana doktor?

Merhaba;

Pkolu olup hamile kaldım. Doktorum tedavisiz hamile kalamazsın dedi. Çok üzüldüm, arastırdım ama Rabbim'e bin şükür hamileyim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah.

Kilonuz varsa muhakkak kilo verin. Sağlıklı ve düzenli beslenin. Spor yapın. Kahve ve türevlerinden uzak durun.

Ben 4 ay üst üste soğan kürü uyguladım.Adetin bitiminden 2gün sonra basladım ve düzenli 15gün içtim. 5. ay sükürler olsun hamileydim. Darısı tüm isteyenlerin başına....

Amh testi her yerde yapilmiyor sanirim şuan antalyadaki hastanelerde ariyorum internette ama bulamadim nerde yaptiricaz
Hmm onu bilmiyorum canım, ben devlet hastanesine gidiyordum, hormon testleri ile birlikte amh de istemiş dr, kan vermeye laboratuvara gittiğimde öğrendim sonuç bir haftaya çıkar deyince. Sonuç çıktı nette ama dr ile görüşmedim daha, ne der acaba

Ben de kendimi bildim bileli Pko hastasiyim. adetim doğum kontrol haplari ve adet söktürücülerle gelirdi. Doktorum evlenir evlenmez bir an önce hamile kalmam gerektigini soyledi ve ilac tedavisine başladik. her ay dozu arttirmamizi ragmen 12 mm kaldi hep yumurtalarım. Daha sonra Rahim filmi cektirdim ilac tedavisine cevap vermeyince. bu sirada da buralarda okudugum kürleri uygulamaya başladim. Rahim filmi cektirdigim 3. ayda hamile olduğumu ögrendim. Yani dediginiz gibi olmaz diye birsey yok sadece kafanizi rahatlatmaniz ve sizin icin hayirli zamani beklemeniz gerekiyor. cok zor ama Allah elbet cabalariniza dualariniza karşilik verecektir.

Ben de dogum kontrollerle cok kilo almaya başlayinca adet olmak icin tarlusal kullaniyordum. doktorum hicbir sikintinin olmayacagini soyledi. Herhangi bir kilo alimi olmadi bende :)

Ben duphason diy
Merhaba gözünüz aydın inşallah sag salim kucagınıza da alırsınız adet düzenlemek için nasıl bir tedavi uygulandı acaba
Merhaba gözünüz aydın inşallah sag salim kucagınıza da alırsınız adet düzenlemek için nasıl bir tedavi uygulandı acaba
ben duphaston diye bir ilaç kullandım adetimin 14. Günü 10 gün içtim 3 ay boyunca böylelikle düzene girdi çok şükür

Senin sonucun guzel bence canim 1 in alti tehlikeli benim 8 cikmisti ama ben pcoluyum oyuzden yuksek cikmasi normal mis
Nette araştırdım biraz, senin dediğin gibi şeyler yazıyor.
Benimki 4.08 miş amh testi. Şimdi anlamadigim şu canım, benim de yumurtaliklar pco görünümlü, ama lh, fsh ve diğer hormonlar normal, bu durumda neden yumurtaliklar pco?

Tek doktormu söyledi pco oldugunu baska doktora da görün derim ben canim benimde degerlerim normal degerlerde amh yuksek cikti o normalmis. Lh degeri fsh dan yuksek olunca pco teshisi konuluyo benim oyleydi eger seninde oyleyse pco oldugun dogrudur

Yok canım, lh fsh dan düşük hep, sadece ultrasonda göründü pco, neden öyle anlamıyorum işte

mrb arkadaslar 20 gun önce polıp+rahım yapısıklıgı nedenıyle operatıf hıstereskopı oldum..dr cyclo progeynova verdı ılac bıtelı 5 gun oldu ve hala adetım gelmedı..bu gıbı durumla karsılasan varmı??????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…