polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

kısmet cnm bakalım az kaldı alla alla neden ağrırı acaba yumurtlma dönemndemsn
valla hala adet olamadim ki canim zaten hic anlamam ben yumurtlama gunlerimi .. Hep size diorum ama bide ben hamile cikiyomusum

valla hala adet olamadim ki canim zaten hic anlamam ben yumurtlama gunlerimi .. Hep size diorum ama bide ben hamile cikiyomusum
valla olurmu olur canm bide bakmışız hamilesn ay ne güzel olr valla:)

valla olurmu olur canm bide bakmışız hamilesn ay ne güzel olr valla:)
kismet tatlim olursada sürpriz olur persembe ogrencem bakalim
Kiz bu arada bi ruya gordum kizim oluyodu adinida mucize koyuyodum

ayyy ne güzl inş hadi bakalım hayırlara karşı çıksın:)
amin canim insallah bnde persembeyi iple cikiorum bian once adet olsamda badlasam klomene bikere ictim klomeni ve gunde bir doz ve catlaa igneside vurulmamistim kendiliginden catlamisti ikinci denememde nolcak bakalim

amin canim insallah bnde persembeyi iple cikiorum bian once adet olsamda badlasam klomene bikere ictim klomeni ve gunde bir doz ve catlaa igneside vurulmamistim kendiliginden catlamisti ikinci denememde nolcak bakalim
bakalım cnm hepimz bekliyorz hayrlısı olsn hepimz iiçin

Kizlar bugün birisiyle tanıştım ona da polikistik overin var demişler aylarca doğum kontrol hapı kullanmış. Sonra Memorial Hastanesi semra kahraman diye bir doktora gitmiş ver polikistik over olmadığıni söylemiş
Ben 2 doktora gittim ikisi de doğruladı doğum kontrol kullandiriyor. Acaba bu doktora bende gitsem mi? Yoksa gerek yok mu ikilemde kaldım.

git cnm eğer çk iyi bi doktorsa belki tedavi uygulr ve ilk aynda tutar yani

Iki doktorda onayladiysa bnce gerek yok ama icimde kalir emin olmak istiyorum diosan git tabi bisey kaybetmezsin canim

Psikolojim bozdu bu durum artık. Bugün işyerinde birisi hamile misiniz kıyafeti öyle duruyor dedi iyice kötü oldum. Kendimi hiç anne olamayacak gibi hissediyorum. Başka doktor da aynı şeyi söyler diye korkuyorum ama vakit geçirmeden önlem almakta istiyorum

1 gn bile vakt kaybetme tedavi için canm snra çk üzülüyorz bak benmde psikoloj bozldu keşke ewlenr ewlenmez başlasaydk bebek için hç bi sorunumuz yk ama artk herkes sıra sna geldi hadi hamile kal dynce cız ediyo içim bak hç bşi yok yazarken gözyaşlarmla ağlıyorm çnkü çevremde herkes anne oldu ama bi ben değilim herşey üstüme geliyo allaha isyan gbi olmasn ama inan dayanamıyorm çok zor

Bak şimdi benimde burnum sizladi. Bizde evleneli 4 ay oldu ama bu sorular fazlasıyla geliyor ve her geldiğinde benimde yüreğim çiz ediyor.
Kimseye sormuyorum bu soruyu bende artık. Belki nasıl yaraladigini bilmeden safca soruyorduk Ama Sormamak lazim

aynen öyle canm allah herkese versn tez zamanda

Bukadar kotu düşünme lütfen bendede polikistik over var ama hamile kalabildim anne olmamiza engel degil sadece tedavi olmamiz gerekiyor

canlar kusura bakmayın ilgilenemedim bu ara sizinle darılmayın ne olur bna

adet söktürücü kullandım bitti neredeyse 6 gün oldu hala adet olmadım :S 1.5 hafta önce test yapıldı ama birşey çıkmadı . pskolojimin bozukluğundan yiyorum ve 4 kilo aldım evlendiğimzden beri allah hepimize yardım etsin

hanımlar lütfen fikir verir misiniz çok kafam karışık
geçen ay tedaviye başlamış ve klomen kullanmıştım ama yumurtam büyümemişti
bugün de başka doktora gittim dedi ki lh ın yüksek (8 civarıydı geçen ay) 3 ay doğum kontrol hapı kullanmalısın yoksa lh düzelmezse klomenden sonuç alamayabiliriz önce onu düşürmeliyiz dedi ama ben artık zaman kaybetmek istemiyorum ama tedavi de olmam lazım ayrıca doğum kontrol hapının da çok zararlı olduğunu duydum yumurtlamayı baskılıyormuş ne yapacağımı bilemiyorum sizler nasıl tedavi oluyor sunuz

merhaba cnm bn 2 ay serophene kullandım hiç yumurta gelişmedi geçen ay ve ondan önceki ay klomen kullandım ve gene gelişmedi doktor gene klomen kullan ddi ama bn artık hap kullanmak istemiyorum midem çok yanıyo ve salı günü başka bir doktora gitcm aşılama veya tüp bebek fikri kafamda var ama hayırlısı cnm böyle bir sorun ile karşılaşmadım hiç korunmadım evlendiğimden beri d.kntrol hapıda kullanmadım cnm

amin cnm sen 4 kilo almışsın bn 10 kilo aldım cnm stress yapma cnm dahada gecikir cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…