- 24 Kasım 2014
- 1.325
- 319
- 118
- 39
- Konu Sahibi susgun peri
- #2.081
Hayirli olsunn cnm.cok sevindim saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimmCanlarim Nasılsıniz özledim sizleri bayadir gorusemedik
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayirli olsunn cnm.cok sevindim saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimmCanlarim Nasılsıniz özledim sizleri bayadir gorusemedik
Saol canım benim rabbimm en kısa zamanda sizlerede nasip etsinHayirli olsunn cnm.cok sevindim saglicakla kucagina almayi nasip etsin rabbimm
Valla kendi adıma berbatım polikistik overe yaptıgım üzüntü stres yüzünden baska hastalıklarım cıkcak deli ediyo bu pco beniMerhaba kızlar nasılsınız kimseler yazmiyo artık nerelerdesiniz
Merhaba canm sni çok iyi anlıyorum ama emin olabilirsin bunların hepsi geçecek stres yapmaman lazım biliyorum elinde değil ama bunu kendin için yapman lazımValla kendi adıma berbatım polikistik overe yaptıgım üzüntü stres yüzünden baska hastalıklarım cıkcak deli ediyo bu pco beni
Canım benim cok sağol güzel sözlerin için benim duygularımı anlayabilen birisi olması bni cok mutlu etti eşim bile beni anlamıyo sinirlerim vok bozuldu cok duygusallastım 7 aydır adet olamıyorum sonunda adet söktürücü içip oldım bebekte cok istiyorum ama 7 ay boyunca bir tane bile yumurtam olusmadı artık cok üzülüyorum ne adet görebiliyorum ne gebe kalabilioyrum pco bana hem bedensel hem ruhsal anlamda cok zarar verdi inşallah şifasimızı buluruz sende mi pkolusun resimde maşallah cok tatlı bir bebiş var sanırım oglun cok sevndm senın adına Allah saglıklı uzun ömür versin inşallah evladına canım bebek sahibi olmak için neler yaptın nasıl oldu banada anlatırmısıınMerhaba canm sni çok iyi anlıyorum ama emin olabilirsin bunların hepsi geçecek stres yapmaman lazım biliyorum elinde değil ama bunu kendin için yapman lazım
Saol canm darısı sizlere olsun inşallah bende çok tedavi gördüm adetlerim düzensizdir 70 gunde bir olduğu oluyodu bir sürü iğne hap kullandım senin gibi hiç yumurta gelişmedi en son tedaviyi bıraktım ve. 5 ay hiç doktora gitmedim kapatmıştım bebek konusunu vazgeçmiştim umudunu yitirmistim geçen yıl mayıs ayında hayıt tohumu aslan pençesi civan percemi goji beri yeşil çay demleyip içmeye başladım sonra o ay düzenli adet olmusum farkında degilim nasıl oldu bende bilmiyorum sonra öğrendim ki meleğim benimle rabbim çok büyük canm en çaresiz zamanında veriyor benim en çaresiz kaldığım zaman eşim bana bütün arkadaşlarımin bebegi var benim yok demişti o anda hissettiğim şeyleri anlatamam kendimi çok çaresiz hissettim dediğim gibi her gecenin bir sabahı var emin ol seninde bebeğin gelecek ben bunları kullandim deneyebilirsin istersenCanım benim cok sağol güzel sözlerin için benim duygularımı anlayabilen birisi olması bni cok mutlu etti eşim bile beni anlamıyo sinirlerim vok bozuldu cok duygusallastım 7 aydır adet olamıyorum sonunda adet söktürücü içip oldım bebekte cok istiyorum ama 7 ay boyunca bir tane bile yumurtam olusmadı artık cok üzülüyorum ne adet görebiliyorum ne gebe kalabilioyrum pco bana hem bedensel hem ruhsal anlamda cok zarar verdi inşallah şifasimızı buluruz sende mi pkolusun resimde maşallah cok tatlı bir bebiş var sanırım oglun cok sevndm senın adına Allah saglıklı uzun ömür versin inşallah evladına canım bebek sahibi olmak için neler yaptın nasıl oldu banada anlatırmısıın
Gelismemesi ve gelisen yumurtann catlamamasi dyr biliyrm canmKizlar polikistik overda asil sorun yumurtanin catlamamasi midir?????
Bugün doktora kontrole gittim bir yumurtam 15 mm olmuş 4 gün sonra çatlatma iğnesi yapacak doktorum yani klomen işe yaradı mı sizce tecrübeli arkadaşlar bana bi yardım :#
Büyüyor ama kist oluyor veya 21. Günden sonra çatlıyor vs kistten sonra dk hapı kullanıyoruz tabi hormonlar biraz düzene giriyor bu şekilde bi gebeliğim oldu ama erken kaybettikYaramis cnim.pkomusun sen?yumurtan kendi buyumuyor mu?