- Emoji Skoru
- 358
- Puanlar
- 123
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.521
hadii inş cnm bnmTum umutlarimi o dogrultuda canm:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hadii inş cnm bnmTum umutlarimi o dogrultuda canm:)
iyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsın cnmGunaydn canm nasilsin
Iste biraz belm agriyo canm bde panik atak oldm acaba hasta ni oldum dyeiyi diyelim iyi olalım cnm sen nasılsın cnm
Geri sayim başlasınnnn son gun yarinnnnIste biraz belm agriyo canm bde panik atak oldm acaba hasta ni oldum dye![]()
Ewt canm cok heycanliym bakalm ne olck ama bel agrm falan devamGeri sayim başlasınnnn son gun yarinnnn
Ewt canm cok heycanliym bakalm ne olck ama bel agrm falan devam
Hadi bakalm canm sn heycanlandiriyn beni heBel agrisi hamileliktete oluyo canım dur bakalim ysrin ola hayrola
Kiz ben senden heyecanliyim hee :)Hadi bakalm canm sn heycanlandiriyn beni he
Iste biraz belm agriyo canm bde panik atak oldm acaba hasta ni oldum dye![]()
ıns bebegn glmstır cnım bnımIste biraz belm agriyo canm bde panik atak oldm acaba hasta ni oldum dye![]()
bebeğim test yapıyım mı napıyımGeri sayim başlasınnnn son gun yarinnnn
Dualarimiz seninle bitanrem dur yapma yarin da hadtalanmassan git hemen bi kan vet erken oldugu icin cikmayabilir ams kan da garanti cikarkızlar gelmedi daha bişiler nolur dua edin son günüm ya allahım yardm etsn test yapsam mı napsam
canm burası küçük yer ya anca salı ve perşembe kan alıyolr ve gtmek istemiyorum herkes duyuyo hemen anlatıyolrDualarimiz seninle bitanrem dur yapma yarin da hadtalanmassan git hemen bi kan vet erken oldugu icin cikmayabilir ams kan da garanti cikar
Ee hadi yap bakalim ama varsa bile cikmayabilir tstlim moral bozmak yok kirmiziyi görmeden tamammi bugun adet gunun olcak olsan baslardi biraz tatlim bence hasta olmicaksincanm burası küçük yer ya anca salı ve perşembe kan alıyolr ve gtmek istemiyorum herkes duyuyo hemen anlatıyolr
yarn canm adet gnüm çk akıntım var az önce misafr vrdı tuvalete gdemedm kesn altımı ıslattm yani dedim bi baktm akıntı yapmıyım en iyisi yarnda geçsnde olmadı sevinirim yaparm test zaten ben aynı zamanlarda oluyorm adet ya 1 akşam önce bu saatler ya yarn öğleye kadr bakalmEe hadi yap bakalim ama varsa bile cikmayabilir tstlim moral bozmak yok kirmiziyi görmeden tamammi bugun adet gunun olcak olsan baslardi biraz tatlim bence hasta olmicaksin
beyaz canm sanki yumurtlama dön gbi kesik keskBencede bekle canim garanti olur akinti kahverengi gibi degil dimi beyazmi
sen naptn cnmEe hadi yap bakalim ama varsa bile cikmayabilir tstlim moral bozmak yok kirmiziyi görmeden tamammi bugun adet gunun olcak olsan baslardi biraz tatlim bence hasta olmicaksin
Ahh canim ahh ins hislerim yaniltmaz beni.. iyiyim bnde tatlim bnimde bugun hafif hafif kasiklarim agrimaya basladi belimdede var anlamadım gittibeyaz canm sanki yumurtlama dön gbi kesik kesk
kısmet cnm bakalım az kaldı alla alla neden ağrırı acaba yumurtlma dönemndemsnAhh canim ahh ins hislerim yaniltmaz beni.. iyiyim bnde tatlim bnimde bugun hafif hafif kasiklarim agrimaya basladi belimdede var anlamadım gitti