• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

yaptm cnm negatf ama çkmayablr bakalım bu gnü atlatıyımda olmadı yarna bakalm gdip kan vercm acilde karnım mı kasığm mı ağrıyo ama belimle aynı belrtilermş ya hamilelkle korkuyorum okuyorum hep salavat getririyorm
hadi hayırlısı cnm bnm bol bol oku inş bebeğin tutmuştur cnm bnm

Hayirlisi olsun canim . sıkma canini stres yapma yine klomen mi kullancaksin ne yapmayi.dusunuyosn bnde hastayim.kac gundr yatiyorum yazamiyorumb

ben birinci doğumdan sonra polikistikover olduğumu öğrendim, kilo almaya başlamıştım, o yüzden gittim doktora, kıllanma falan da vardı, sonra hamile kaldım tekrar PKO olmama rağmen, vallahi ben artık inanmıyorum bilime milime, görümceme de PKO teşhisi konuldu, bebeği olmuyor, e tüm suçlu PKo mu şimdi, e ben nasıl 2. ye hamile kaldım. dr ler bişi bulamayınca hemen en yakın en popüler hastalığa suç buluyorlar. Bence neden hamile kalınamadığı araştırılmalı detaylıca

ben birinci doğumdan sonra polikistikover olduğumu öğrendim, kilo almaya başlamıştım, o yüzden gittim doktora, kıllanma falan da vardı, sonra hamile kaldım tekrar PKO olmama rağmen, vallahi ben artık inanmıyorum bilime milime, görümceme de PKO teşhisi konuldu, bebeği olmuyor, e tüm suçlu PKo mu şimdi, e ben nasıl 2. ye hamile kaldım. dr ler bişi bulamayınca hemen en yakın en popüler hastalığa suç buluyorlar. Bence neden hamile kalınamadığı araştırılmalı detaylıca
hamile kalamıyoruz değil canm hamile kalmamız için tedavi görmemiz lazım sen ne kadr şanslıymışssn ki yumurtlama gününü tutturup hamile kalmışsın işte yumurtlama dön. tutturamadığmz için kalamıyorz

hamile kalamıyoruz değil canm hamile kalmamız için tedavi görmemiz lazım sen ne kadr şanslıymışssn ki yumurtlama gününü tutturup hamile kalmışsın işte yumurtlama dön. tutturamadığmz için kalamıyorz

yok anladım mevzuyu, sadece hamile kalınabiliyor demek istedim, eğer şanslıysam ne mutlu bana, sadece hani umut var demek istedim aslında

Back