- Emoji Skoru
- 1.212
- Puanlar
- 248
- Konu Sahibi susgun peri
- #1.501
Isalde hamilelk belirtsi oluyomu canm[Slm cnm hosgeldin nasilsin tatlisim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Isalde hamilelk belirtsi oluyomu canm[Slm cnm hosgeldin nasilsin tatlisim
kıyamam yaa cnm bnm geçmiş olsun inş bebişin vardırda ondan ağrıyodur belin cnm bnmIsalim belim agriyo ck kotuyum yaaaa
bozma morelini cnm inş mleğin gelir cnmMerhaba kızlar bende pcosum bu ay ilk aşılamamı oldum bugun 12.gun idrarda negatif cıktı cok mıralım bozuk
Elimde olsa keske ama ağır bi durum o kadar hormon iğnesini ye ohss ol Bı hafta hasretlerde yat perişan ol millete laf anlatmaya calış sonra olmasın üzülüo işte insanbozma morelini cnm inş mleğin gelir cnm
anlıyorum cnm elinde diğil insanın üzülmemek ama nasip kısmet nezmansa o zaman veriyo rabbim hayırlısı cnm bnm rabbim kabul etmiyceği duaya el açtırmazmış inş bir gün bizde anne olucaz cnm boll boll selavat çek cnm rahatlatıcaktır seniElimde olsa keske ama ağır bi durum o kadar hormon iğnesini ye ohss ol Bı hafta hasretlerde yat perişan ol millete laf anlatmaya calış sonra olmasın üzülüo işte insan
Bnde ole yapiyorum esimde grip beraber oturduk c vitamini aliyor bol bolIsalde hamilelk belirtsi oluyomu canm[
olabilir canim dedim ya kesin hamilesin die onu niye dedim biliomusun ayaga kalktigindaki kasik agrin icin bende ilk o sikayeti yassmistimIsalde hamilelk belirtsi oluyomu canm[
Iyiyim bnde tatlisim kocisle disari cikmistik yeni gldim anca yazabildimanlıyorum cnm elinde diğil insanın üzülmemek ama nasip kısmet nezmansa o zaman veriyo rabbim hayırlısı cnm bnm rabbim kabul etmiyceği duaya el açtırmazmış inş bir gün bizde anne olucaz cnm boll boll selavat çek cnm rahatlatıcaktır seni
Cok gecmis olsun canimBnde ole yapiyorum esimde grip beraber oturduk c vitamini aliyor bol bol
Ben burdaym canım çok geç geldm eve yaa duş aldm yatağa girdim ölüyorum yorgunluktannnTatlislarimmm nerdesiniz yaff topigimiz bombos kimsecikler yok
Eee ben cocuk istiyom tedavi veriyolar o ilaclar da tehlikeli kanser yapiolarmis ne bicim bi illet bu yhaa
iyi cnm bnmIyiyim bnde tatlisim kocisle disari cikmistik yeni gldim anca yazabildim
Valla ne guzl olr canm ahh keske bakalm son gnler hep tuvalete gdiyorm oldm mu dyeolabilir canim dedim ya kesin hamilesin die onu niye dedim biliomusun ayaga kalktigindaki kasik agrin icin bende ilk o sikayeti yassmistim
Gunaydn canm nasilsingünaydın kızlarrr
Canm uzulme zamani vakti ne zamansa bzde olcaz hamile daha adetine varsa uzulme belki gec tutmustr kirmizilari gormedeen umutsuzlanmiyorz bak benm adet gnm yarn gecen gn erken genelk testi yaptm negatf ama ynede umuysuzlanmiyorm belkide hamileym idrarda ckmiyoMerhaba kızlar bende pcosum bu ay ilk aşılamamı oldum bugun 12.gun idrarda negatif cıktı cok mıralım bozuk
Tum umutlarimi o dogrultuda canm:)kıyamam yaa cnm bnm geçmiş olsun inş bebişin vardırda ondan ağrıyodur belin cnm bnm