Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize52 kiloyla pcos teşhisi koyuldu. Şuan 55 kiloyum. 3 senedir evliyim. Gelen de yok giden de
Hayırlısı diyorum artık, herkes için..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah'ım nasip etsin inşallah hepimize52 kiloyla pcos teşhisi koyuldu. Şuan 55 kiloyum. 3 senedir evliyim. Gelen de yok giden de
Hayırlısı diyorum artık, herkes için..
Ovülasyon testi sipariş ettim bugün yeniden bi umut diyerek adetin 2. Günümdeyim şuanOvulasyon testi kullanmıştım doğal yolla gebe kaldım kilo çok etken sağlıklı beslenip ovulasyon testi ile yumurtlamani takip edebilirsin
Folik asit mi reçeteli mi bende alayimKalbini ferah tut bide inofolic combi kullandım ben o ay
Eczanelerde satılıyor hem folik asit hem inositol var içinde yumurta geliştiriciFolik asit mi reçeteli mi bende alayim
Tm dır teşekkürlerEczanelerde satılıyor hem folik asit hem inositol var içinde yumurta geliştirici
Bunlardan biri mi sizinki nin görseli var mıEczanelerde satılıyor hem folik asit hem inositol var içinde yumurta geliştirici
Bunlardan biri mi sizinki nin görseli var mı
Tm dır teşekkürler
Tm teşekkürler
Canm ben bi senedir pcos oldugumu ögrendm ve 2.hamileligim icin tam 1 yıl ugrastm kilo verdm neler yaptysam olmadı en son bir ay once kendme maydanoz kürü yaptm sabahları aç karnına maydanoz limon su akşamda zencefil limon karıstırıp içtim 6 gün böyle oldu sonra adetm düzene girdi şükürler olsn hamile oldgumu öğrendmrabbim isteyen herkese nasip etsin sanada inşallah :)