• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

polikistik overi birlikte yeneceğiz inşallah (buyrun bayanlar)

merhaba cnm bn 2 ay serophene kullandım hiç yumurta gelişmedi geçen ay ve ondan önceki ay klomen kullandım ve gene gelişmedi doktor gene klomen kullan ddi ama bn artık hap kullanmak istemiyorum midem çok yanıyo ve salı günü başka bir doktora gitcm aşılama veya tüp bebek fikri kafamda var ama hayırlısı cnm böyle bir sorun ile karşılaşmadım hiç korunmadım evlendiğimden beri d.kntrol hapıda kullanmadım cnm
işte doktor da lh hormonunu indirmek için kullanmamı söyledi pko lularda yüksek çıkıyor bu değer eğer indirilmezse klomenden yanıt alınamayabilir dedi ki geçen ay klomen bende işe yaramamıştı ama artık zaman kaybetmeye tahammülüm yok doğum kontrol hapı da gebe kalmayı engelleyecek çok karıştı kafam

amin cnm sen 4 kilo almışsın bn 10 kilo aldım cnm stress yapma cnm dahada gecikir cnm

bende 10 kilo aldım ve pco belasına bulaştım :KK61: bide bugün prolaktinin yüksek olduğunu öğrendim salı günü rahim filmi var offff offf Rabbim aydınlığ açıkarsın cümlemizi

işte doktor da lh hormonunu indirmek için kullanmamı söyledi pko lularda yüksek çıkıyor bu değer eğer indirilmezse klomenden yanıt alınamayabilir dedi ki geçen ay klomen bende işe yaramamıştı ama artık zaman kaybetmeye tahammülüm yok doğum kontrol hapı da gebe kalmayı engelleyecek çok karıştı kafam
haklısın cnm bnde dosyamı kaybettim ve bakamıyorum sonuçlarıma

inş cnm sen ne tür tedaviler geçirdin[/QUOTE

serehhone kullandım bi ay o işe yaramadıı sonra klomenle çatlatma iğnesi yumurtalarım çok güzel gelişti ama olmadı yine prolaktinim yüksekmiş dostinexe başalıycam pazartesi bakalım artık hayırlısı . kürleride saysmıyorum tabi

Günaydin kizlarrrr merveeee naptin canim varmi biseyyy

test yptın mı cnm
yaptm cnm negatf ama çkmayablr bakalım bu gnü atlatıyımda olmadı yarna bakalm gdip kan vercm acilde karnım mı kasığm mı ağrıyo ama belimle aynı belrtilermş ya hamilelkle korkuyorum okuyorum hep salavat getririyorm

Back